Follow my blog with Bloglovin

Tbt: Blogawards 2009

Den första bloggrelaterade tillställningen jag var på någonsin var Veckorevyns Blogawards 2009. Jag minns att jag var SÅ stolt över att jag blivit bjuden. Och så fruktansvärt nervös. Hela upplevelsen var så overklig. Vi åkte liksom limousin dit? Jag minns att jag stod på galan och kände mig så liten. Liten i världen liksom. Folk hade 20-centimeters klackar och pratade om var deras klänning var från (min var från Cubus 149 kr). Haha aw, gulle mig. Jag känner mig fortfarande nervös på sådana tillställningar. Jag tror aldrig att jag kommer att vänja mig.

Veckorevyn hade en öppen kategori det året, man kunde rösta på vilken blogg man ville till ”årets blogg”. Jag minns att ni (om läsare från den tiden fortfarande finns kvar?) lyckades rösta så mycket att min blogg blev nominerad. Det var sjukt eftersom de andra nominerade var Blondinbella, Kenza, Stina-Lee och Foki. Och sen lilla jag? Jag hade inte ens i närheten lika många läsare. Jag var så himla stolt! Jag tror att Foki vann? Kenza vann väl första året har jag för mig? Men då var jag inte bjuden.

Några bilder från Blogawards 2009:

 

Skarmavbild 2014-08-28 kl. 22.24.52

Skarmavbild 2014-08-28 kl. 22.24.32

Skarmavbild 2014-08-28 kl. 22.22.55 Skarmavbild 2014-08-28 kl. 22.23.07 Skarmavbild 2014-08-28 kl. 22.23.18 Skarmavbild 2014-08-28 kl. 22.23.40 Skarmavbild 2014-08-28 kl. 22.24.19

 

Och ja just det. Min stoltaste bloggögonblick någonsin. När Kenza skrev om mig i bloggen dagen efter:

Skarmavbild 2014-08-28 kl. 22.20.17

Nästa Blogawards är den 18 september och om skolan tillåter så tänker jag nog åka dit. Det känns kul att få en liten Stockholm-gala-dos en gång om året. Jag är nominerad till Guldpennan (kategori nr.4) och om ni vill så får ni jättegärna rösta på mig!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (29)

 • b

  |

  Röstat! Minns att jag ÄLSKADE Amanda Bergs outfit/hela look det året. Gör det typ fortfarande haha

  Svara

 • Emelie

  |

  Nu har jag röstat på dig bästa Egoina

  Svara

 • Felicia

  |

  På bild nr 4 (med nevnarien) så trodde jag först du höll i ett tangentbord…?!

  Svara

 • Karro

  |

  Vad SÖT du var (och är förstås). Jag röstar på dig! 🙂

  Svara

 • Linnea

  |

  Klart vi är kvar!

  Men det är inte utan att man känner sig himla gammal.. Och att man ibland får för sig att du känner oss läsare och att vi är ett enda stort kompisgäng.. Haha!

  Svara

 • Rebecca

  |

  Oh jag minns detta. Fantastiskt!

  Svara

 • Kat

  |

  Måste bara fråga för att jag är osäker, men är det inte ”Tja tja bloggen” killen som du poserar med på sjätte bilden? 😀 Christian tror jag hans namn var?

  Svara

  • Egoina

   |

   Tobias? Haha, det är det kanske? Minns inte 🙂

   Svara

   • Kat

    |

    Oj Tobias va det till och med haha! Vart så länge sen man hitta hans små videologgar :D.
    Men okej synd, tyckte det va jättelikt iaf!

    Svara

 • D. DeMarkey

  |

  Vad otroligt söt du var och är så klart men du var ju jätte gullig, man ser att du är så mycket yngre. Och jag tycker det var urfint att du hade en klänning ifrån Cubus. Hade jag gått nu så hade jag gjort likadant, inte går jag och beställer en Christian Dior klänning för flera tusen för en endaste kväll när man inte är en riktigt stor kändis än. 🙂

  Hoppas du får många, många fler år med inbjudningar. 🙂

  Trevlig helg

  Svara

 • Amanda

  |

  Jag läste din blogg redan då, kommer ihåg det där med Fuckie också… Hahaha!

  Svara

 • Sofia

  |

  Klart vi läsare från 2009 finns kvar!

  Svara

 • Helena Rönnblad

  |

  Superkul att se dom gamla bilderna! Jag känner mig lite som du gjorde 2009, jag är nominerad i skönhetskategorin och är kanske den minsta bloggen av alla nominerade i hela Blog Awards haha. Hoppas du kommer så ses vi där 🙂 Kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   Kul 🙂 Vem ska du dit med? Hoppas också vi ses!

   Svara

   • Helena Rönnblad

    |

    Som det ser ut nu så åker jag till Stockholm med syrran som följer med som +1, och så träffar vi eventuellt upp Helen Torsgården och några andra och tar en drink innan vi går dit 🙂 Du då?

    Svara

    • Egoina

     |

     Kul 🙂 Helen från VR? Jag vet inte riktigt om jag ska åka själv eller om jag ska ta med någon. Nu känner jag visserligen inte er, men jag hänger gärna med på en drink om jag får och om jag kan 🙂

     Svara

     • Helena Rönnblad

      |

      Ja exakt! Jaaa klart du ska hänga med oss om du kommer! 🙂

     • Egoina

      |

      Yaj 🙂

 • daniela

  |

  haha ååh vad söt du var!! 😀

  Svara

 • Ida

  |

  Haha vilka söta bilder!

  Svara

 • sara

  |

  Fuckie, hahahaha!

  Svara

 • Robert

  |

  Klart att vi röstar på dig! 🙂

  Snart exakt fem år sedan jag började kommentera i din mammas blogg. Min granne på den tiden bloggade och hennes bästis kommenterade i din mammas blogg. Hon var väl t.o.m. iväg och hälsade på din mamma tror jag.

  När jag började kommentera i ”bästisens” blogg så ledde det mig vidare till din mammas blogg. På den vägen är det… 🙂

  Minns mycket väl hur min granne jobbade i kassan på ICA på somrarna innan vi blev grannar. 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaha, där ser man. Har undrat hur du hittade hennes blogg 😀

   Svara

   • Robert

    |

    Haha! 😀

    Svara

 • Linnea

  |

  Åhh vad liten du såg ut! Klart man röstar på dig! 🙂 Det borde nästan finnas en kategori för bästa marknadsföringsbloggen också för efter det där inlägget kunde man ju inte låta bli att rösta! 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åhhh. <3 Det roliga är att jag egentligen inte menade det så. Jag kom på det i slutet typ att "ja, jag kan ju slänga in att de kan rösta på mig". Haha 🙂

   Svara

 • Zara

  |

  Vad fin du var :)… har en likadan klänning i min garderob 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv