Follow my blog with Bloglovin

För ett år sedan

En del av vår första konversation. Älskar att jag bara “jag har megabra syn”. Haha.

 

Skarmavbild 2014-08-27 kl. 20.55.09

Skarmavbild 2014-08-27 kl. 20.55.28

Skarmavbild 2014-08-27 kl. 20.55.47

Skarmavbild 2014-08-27 kl. 20.56.07

 

Och såhär slutade det.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

 • Robert

  |

  Haha, är ni kvitt om föreläsningsanteckningarna eller har han fortfarande en hållhake på dig? 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Haha, så gööööölligt 😀

  Svara

 • Sandra

  |

  Sjukt gulligt!! <3

  Svara

 • Dessi

  |

  Det är något så otroligt mysigt med att titta tillbaka på dom där första konversationerna. Jag sitter här, snart 4 år senare, och får fortfarande pirr i magen när jag läser mina och mannens första skrivna ord. Jag frågade efter hans “röksignaler” för jag tyckte att mobilnummer kändes som kod ord för jag-tycker-om-dig-apmycket.. haha.

  För övrigt så var han utklädd till drottning Silvia första gången jag träffade honom. Att det faktiskt var kärlek vid första ögonkastet säger nog mer om mig än om honom.. men vem kan säga nej till 1,96cm karl i strumpbyxor?

  Svara

 • Johanna

  |

  Jimmy Kimmel återförenar Rachel, Monica och Phoebe från Vänner 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh, bara känner att det kunde varit så mycket bättre 🙁

   Svara

 • Alva

  |

  Alltså! När du skrev Johannes för första gången fick jag för mig att din kille inte alls heter det och då tänkte jag såklart att ni gjort slut och att di träffat någon nu. Och jag blev så ledsen haha!! Var helt anti den här jäkla Johannes som du var på semester med och grejer 😉 Lyckan som infinner sig när jag inser att det är samma människa!! Hahah gud… Varsågod för detta helt orimliga engagemang i ditt kärleksliv. Jag, en fullkomlig främling, har nu godkänt din kille 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha men oj. Jag har förstått att det blev ett litet missförstånd när jag helt plötsligt använde hans namn istället. Men tänkte att ni måste ju förstå att jag varit tydligare om vi gjort slut och att jag sen träffat någon annan.. Haha! Tur att du godkänner 😉

   Svara

   • Bec

    |

    Haha jag som trodde han hette Jeff

    Svara

  • Mli

   |

   Haha, jag trodde samma sak!!! Blev helt förstörd för en sekund när jag trodde ni (dem) hade gjort slut 😉

   Svara

 • TH

  |

  Alltså detta är ju fööör gulligt! Grattis föresten. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Hihi tack! 🙂

   Svara

 • Malin

  |

  Hej Regina!

  Gud vad härligt att den där tentan (ja såklart inte bara tentan) ledde till ett förhållande.

  Tänkte be om lite kloka visdomsord från dig. Jag ska börja plugga nu i höst (på måndag), jag ska dessutom flytta till en ny stad. Jag besökte denna staden för första gången igår. Jag har inget fast boende förrän den 1 november. Jag har sådan enorm ångest inför allt och är så otroligt nervös. Hur är det att börja högskolan? Hittar man bra vänner lätt? Hur är det att plugga? Jag har liksom inte pluggat på 4 år och är rädd att jag inte ska hänga med.

  Notera att jag åkt till USA helt själv och bott där i ett år. Gick hur bra som helst och jag fick världens finaste vänner. Men ändå känns det här som en större utmaning och jag vill bara lägga mig ner och dö!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh! Lägg dig inte ner och dö! Ta det med en klackspark. Det kommer att gå bra, lovar! Se till att vara med på alla aktiviteter med skolan så har du snart vänner. Hoppas din sola har en bra studentkår 😀

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv