Follow my blog with Bloglovin

Pizzasöndag

20140825-002017-1217750.jpg

20140825-002016-1216968.jpg

 

Det blev pizza såklart. Ville ha ett säkert kort. Men lovar att prova den där sushin någon gång snart.

Jag kom att tänka på en rolig grej. När jag var ute i fredags så hade glömt mitt leg hemma, vi tänkte ta en öl mellan konserterna men jag fick inte komma in eftersom jag inte kunde legitimera mig. ”Men om jag legitimerar mig på ett annat sätt då”, frågade jag vakten. ”Hurdå”, undrade han. Det enda jag kunde komma på var att googla fram en krönika jag skrivit för Veckorevyn, för där står ju min ålder. Så jag gjorde det och bara: ”Titta, det är jag som skriver, där är en bild på mig och längst ner står det att jag är 25”. Vakten bara skrattade och släppte in mig. Ändå lyckat.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

 • Sandra

  |

  Haha! Klockrent

  Svara

 • Sandra

  |

  haha smart ju! 😀

  Svara

 • Emma

  |

  Tar ni alltid två olika pizzor och delar på sådär? 🙂
  Äter du aldrig en hel?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, roligare med två smaker 🙂

   Svara

  • Kat

   |

   Brukar själv dela på det där viset, testa vet ja! Man blir inte alls lika proppfull 😉

   Svara

   • Kat

    |

    Har vi en till ”Kat” här? Haha, satte nästan kaffet i halsen när jag läste kommentaren och tänkte: ”när skrev jag det där? Det har jag väl inte gjort.. Eller?” *ifrågasatte hela min värld* 😛

    Svara

    • Emma

     |

     Och en till Emma! 😮

     Svara

    • Kat

     |

     Nämen hej 😉 haha! (Är än Sandra igentligen men var redan två stycken som kommentera under det sååå fick bli smeknamnet istället!)

     Svara

 • Fanny

  |

  Är det bara jag som inte förstår hur man kan glömma sitt leg? Det är liksom något som aldrig lämnar plånboken för min del, inte så att man har behovet att lägga ifrån sig det någon gång? Så det ska vara om jag glömmer hela plånboken isåfall 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag har inget leg, utan måste använda mitt pass. Så det är därför 🙂

   Svara

   • Fanny

    |

    Haha jaha, ja då förstår jag! Vem orkar släpa på det hela tiden liksom.

    Svara

 • Ida

  |

  Haha smart där ;).

  Svara

 • Robert

  |

  Köpte pizza idag. Delvis ditt fel. 😉

  Svara

 • Anna

  |

  Åh, geeeeeeeeeeeeee mig 😀

  Svara

 • Chips&Choklad

  |

  Det gäller att vara smart! Har satt i mig sjukt stora mängder chips här på morgonen, så jag blir faktiskt inte så sugen på pizzan som alla andra här. Men det kommer nog snart!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv