Follow my blog with Bloglovin

Måndag

Jag blev inte godkänd på ekonomitentan. Alltså faaaan. Det värsta var att jag trodde att jag skulle få minst 21 poäng (räknade snålt), men fick 19. Alltså hur off är jag inte? Jag har alltså trott att jag kunde grejer jag inte kunde. Förvisso är matte lite annorlunda än textfrågor, för man kan veta precis hur man ska räkna ut en uppgift, men blir en enda liten siffra fel så blir allt fel. Jaja. Bättre lycka nästa gång.

Så jag har deppat idag och tagit tag i mitt liv och är i full gång med att tvätta, diska och städa. Har dessutom fixat naglarna och handlat lite höstnytt.

 

20140825-192333-69813137.jpg

Det blev ett par jeans och en tröja.

 

20140825-192333-69813658.jpg

Och gjorde naturliga naglar. Får måla dem själv om jag skulle bli för uttråkad.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (24)

 • Hanna

  |

  Men tusan! Vad synd. Det är alltid extra tråkigt när man räknat och haft sig och sen går det ändå inte.. hejar på dig till nästa gång!!

  Svara

 • Marie

  |

  Känner igen det där. Samma hände mig på en tenta i juni. 12 poäng var godkänt och jag fick 10 ahh var surt det är. Gjorde omtenta på den nu får se hur det gick. Du äger den nästa gång 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Trist… Känns lite hårt om allt blir fel bara för att en siffra blir fel. (Före detta)(?) Mattelärare Robert tycker nog att det går att ge poäng om tankegången är riktig, fast det beror väl på hur många poäng man kan få på uppgiften också. 😛

  Svara

  • Emma

   |

   På IB har jag för mig att vi fick nån poäng om uträkningen var rätt men svaret fel, tycker det är bra, så har man en lite större chans iaf!

   Svara

   • Robert

    |

    Håller med. 🙂

    Svara

 • Marie

  |

  Men usch vad jobbigt. 🙁 Önskar jag kunde hjälpa dig men det är nog lite svårt. Antar att man inte kan göra som i grundskolan och fråga om extrahjälp av läraren? Eller har du någon megasnäll klasskompis som kan hjälpa till med pluggandet?

  Svara

 • Johanna

  |

  Åh vad synd 🙁 Men det är bara att fortsätta försöka. Dessutom har du ju redan gjort mycket av plugget till nästa tenta, så det blir inte lika tufft! Hejar på dig jag 🙂

  Svara

 • Caroline

  |

  Tråkigt med tentan men snygga naglar!!

  Svara

 • Emma

  |

  Du klarar det nästa gång!! 😀

  Svara

 • Emelie

  |

  Stackare… Håller tummarna för att du klarar den nästa gång!

  Svara

 • Amanda

  |

  Hej! Läser du kursen intern redovisningen med bland annat boken den nya ekonomistyrningen?
  Jag har tenta i det ämnet nu på onsdag. Är det något du har svårt att greppa så kan jag försöka hjälpa dig om du vill.

  Mvh
  Amanda.

  Svara

 • D. DeMarkey

  |

  Beklagar angående tentan, hoppas verkligen att du fixar det nästa gång och det är jag nästan övertygad om att du kommer. För du är bra och du kommer att klara allt!

  Supersnygga naglar!!

  Svara

 • Ida

  |

  Du kommer klara det nästa gång! Tänk positivt! <3

  Svara

 • Hanna

  |

  Tråkigt att höra, särskilt när det verkar som du ansträngt dig såpass mycket. Hoppas du klarar det nästa gång!

  Svara

 • Malin

  |

  Be att få gå igenom tentan med ansvarig för kursen så hen kan visa och förklara ställen där du kunde utvecklat mer osv. Hjälpte mig jättemycket! Dessutom hittade min 3p till så jag blev godkänd…

  Svara

 • Sofia

  |

  På’t igen bara!!

  Svara

 • Matilda

  |

  Fy fan vad drygt… :/ Jobbigt när man tycker det känns som det gått hyfsat bra, och så har det inte det… Men bättre lycka nästa gång! Du får väl se det som att du kanske åtminstone kommer ha lärt dig mer än om du hade klarat den första gången 🙂 dåligt tröst, jag vet.. xP

  Svara

 • Sarah

  |

  Håhå, jag känner med dig. Skrev precis omtenta i kartografi och geografisk informationsbehandling (på riktigt, vad ska man kunna sånt för?). Sist fattades jag två ynka poäng till godkänt, och den här gången kändes det inte bättre…

  Svara

 • M

  |

  Jag pluggar ekonomikandidaten på Lunds Universitet – är det ekonomistyrning du läser? Jag fick ett C på den tentan och tyckte den var rätt så kul (please, don´t judge en tråkig ekonomi-brud haha). Du kommer klara den nästa gång! Kan du inte försöka ta hjälp av någon som pluggat just FEK?

  Svara

 • Nathalie

  |

  Men om du trodde att du skulle bli godkänd på 21 och istället fick 19 så måste det väl vart riktigt jäkla nära? Be om kompletteringsuppgifter!! Hej dig 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv