Follow my blog with Bloglovin

Spontan

Jag bestämde mig lite spontant för att åka in till Malmöfestivalen igår. Det var festivalens sista dag och jag ville så gärna se Teddybears som spelade sist. De var så himla bra! Bästa var att de hade ”SD = rasister” på sina tröjor. Vi stod på en bänk och hoppade tills konserten var över och sen avslutades Malmöfestivalen med fyrverkerier. Bra kväll!

 

20140823-184249-67369202.jpg

20140823-184139-67299049.jpg

20140823-184138-67298013.jpg

20140823-184139-67299219.jpg

20140823-184138-67298433.jpg

20140823-184137-67297278.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Isabella

  |

  Åh såg de på siesta ett år, fyfan vad mäktiga!

  Svara

 • Ida

  |

  Va roligt att ni hade det roligt!! 😀

  Svara

 • D. DeMarkey

  |

  OMG vad kul, har inte vart på en konsert på hur länge som helst. Vad roligt det hade vart att vara där och det där med tröjorna var ju huuuuur bra som helst. =)

  Svara

 • RMCK - en skönhetsblogg

  |

  Men åh vad roligt!

  På tal om Malmö; skulle vara intressant att läsa dina tankar om hästincidenten. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Usch, jag vet inte vad jag ska skriva? Var inte där. Men vad jag sett i sociala medier och hört så är det ju fruktansvärt 🙁

   Svara

   • Paulina

    |

    Min pojkvän var där och media förvrider det helt! Polisen gjorde ett superbra jobb! Det var människor som kastade stenar och flaggor på hästarna och sköt bomber. Och det var inte bara nazister där, afa var också där. jag har sett film på allt och pratat med många andra som var där. Man måste vara källkritiskt och komma ihåg att tidningarna bara är ute efter att sälja.

    Svara

    • Amanda

     |

     Du har helt fel. Du kan omöjligt ha varit där. Nu har tom polisen gått ut med att de spridit lögner om gatustenarna och bomberna.

     Vilken lögnare du är!

     Svara

     • Paulina

      |

      Och din källa på det är Aftonbladet eller? Du verkar ju inte ens ha läst min kommentar eftersom att jag sa
      Att jag inte var där själv. Var du där? Jag har sett filmer där jag ser hur människor kastar saker mot hästarna och spränger bomber. Och jag har som sagt pratat med många som var där och jag står fast vid min åsikt att polisen gjorde ett bra jobb. Utan polisen hade det slutat väldigt mer illa än det redan gjorde.

 • J

  |

  Teddybears är SÅ grymma live!!!

  Svara

 • Emma

  |

  Usch, fy vad kränkande att ha sådana tröjor.
  SD är inga rasister, de har öppnat ögonen och insett problemet med massinvandringen, som inte leder till något bra.

  Svara

  • Jacob

   |

   Men oj, vilken analys! Källa på de?

   Svara

  • Amanda

   |

   Då lever du i en bubbla. SD är fullbordade rasister, sexister och homofober. Inget annat!

   Jag tipsar dig om att se över din egen människosyn om du anser att SD driver bra politik.

   Lycka till!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv