Follow my blog with Bloglovin

Vad ska jag göra till hösten?

Jag har fått några frågor i stil med ”hur blev det med jobbet egentligen”, så jag tänkte att jag kanske borde förklara vad mina planer är till hösten. Som ni kanske minns var jag på en arbetsintervju i början av sommaren och visste inte hur jag skulle göra med skolan. Om jag skulle pausa utbildningen eller inte. Helt ärligt så vet jag inte riktigt vad som händer. På min första intervju fick jag intrycket av att arbetsplatsen behövde tillsätta tjänsten direkt, men på min andra intervju med VD:n så verkade det mer osäkert om tjänsten blir av överhuvudtaget då de bland annat väntar på att vissa avtal kommer på plats.

Så jag fortsätter med skolan helt enkelt, och skulle de höra av sig så får jag ta ställning till det då. Tjänsten verkade passa mig perfekt och är något jag skulle kunna tänka mig att göra efter min utbildning. VD:n verkade dock mån om att jag skulle få ta min examen, så OM de skulle vilja ha mig kanske vi till och med skulle kunna komma på en lösning så att jag kan ta den under tiden. Jag hoppas på det bästa!

Jag har en valbar termin till hösten som jag har tänkt läsa i Malmö. Jag har valt två kurser på helfart och en på distans. Den första kursen är jag första reserv på, så jag hoppas verkligen att jag kommer in. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blogga mer? Haha, det löser väl sig.

 

20140821-224006-81606087.jpg

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Julia Carlzon

  |

  Det låter bra, och allting annat löser sig säkert!

  Svara

 • Kim

  |

  Kul! Har oxå sökt kurser i Malmö till min valbara. Vilka är det?

  Svara

  • Egoina

   |

   Webbdesign, grafisk design och Interaktionsdesign. Du då? 🙂

   Svara

   • Kim

    |

    Tänkte väl att det kunde vara de kurserna! Det blir grafisk design och interaktionsdesign för mig med! 🙂 då ses vi där!

    Svara

    • Egoina

     |

     Kul 🙂 Jag är första reserv på grafisk design, så håll tummarna för mig 🙁

     Svara

 • karin

  |

  Hej!
  Jag bara undrar om det finns någon trevlig bar/uteställe i landskrona?
  Pözz♡

  Svara

 • Rebecca

  |

  Åh, vad häftigt om du ska läsa i Malmö! Minns att jag skrev en kommentar här samma dag som jag skulle börja socionomutbildningen och var så nervös att jag ville dö, och nu påbörjar jag snart termin nummer två! 🙂 Vet dock inte om det här är rätt utbildning för mig, sånt tar nog tid att komma fram till..

  Stor kram!
  /Rebecca

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh kul! Då kan vi luncha 🙂

   Svara

 • D. Demarkey

  |

  Åh vad synd att dom inte hört av sig angående hur det blev, men det betyder nog att det kanske inte var meningen, äh man får se helt enkelt för jag är en som tror på att det om är menat att bli, kommer att bli… och vice versa. Och som du skrev, blogga mer, jag klagar inte i alla fall, hehe, tycker ju om att läsa din blogg.

  dock har jag en fråga angående blogg och ork.. Hur gör du med nättroll, hur orkar du fortsätta när du har en stalker efter dig? Förstår att du tänker ” äh hen ska inte vinna över mig.. ska inte ge mig. ” men det kräver ändå en hel del ork, hur gör du?

  ha en bra dag

  Svara

 • Robert

  |

  Det är nog bara att köra på. Med dina talanger så borde väl det där med jobb ordna sig galant i vilket fall som helst. 😛

  Svara

 • Johanna

  |

  Hej Egoina!
  Jag behöver tips och råd från någon, och du känns ändå jävligt smart haha. Min plan var att vara i USA i ett år och jobba som aupair. Jag har nu testat i 3 månader och det är ingenting för mig, därför åker jag nu hem.

  Förstååå vilken ångest jag har. Vad gör man nu liksom? Jag tog precis studenten och min plan var att vara borta i 1-2 år. Nu ska jag helt plötsligt hem till en liten stan och ångesten jag har över det är sjukt stor. Vad ska jag göra med mitt liv!?

  Har du några kloka råd för att inte dö av ångest haha?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh. Vad du ska göra med ditt liv vet jag inte, men jag är 25 och vet fortfarande inte vad jag ska göra med mitt liv. Haha. Men liksom, måste man veta det? Gör det som gör dig glad. Nu var det tydligen inte meningen att du skulle vara i USA och jobba som aupair, men tänk vad coolt att du provade?? Nu vet du ju! Hade du inte åkt hade du inte vetat. Ha aldrig ångest över saker som hänt, det finns alltid en anledning till det även om du inte ser den just nu. Kram <3

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv