Follow my blog with Bloglovin

Jag är tillbaka

Tentan gick ändå bra tycker jag. Det hänger dock på budgeten som jag bara gissade mig genom. Håll tummarna! Det är alltid en konstig känsla efter att man skrivit en tenta. Man kommer hem och bara “jaha”. Plötsligt behöver man inte plugga längre. Det är som om något gett en gratis tid. Såklart har jag massor att göra ändå. Men det är bara sånt som hör till livet.

 

20140821-174240-63760890.jpg

Typ som att städa bort klädhögen som bildats.

 

20140821-174241-63761635.jpg

Men först ska jag minsann klara några banor i Jelly Splash.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Terese

  |

  Är så nyfiken på hur din lägenhet ser ut, hur stor är den och hur har du inrett den?
  Flyttar själv till min första egna lägenhet snart och vill ha tips och inspiration!!
  Tack för en super blogg

  Svara

 • Robert

  |

  Håller tummarna för att tentan gick bra. 😛 Själv sitter jag och skall äta upp mitt bacon – och lite annat. 😉

  Svara

 • Linnea

  |

  Haha ååh det här är så enormt irriterande! Jag har en bild på mig själv där jag är läskigt lik dig på en bild du la upp en gång. Men nu kan jag inte hitta den bilden på dig som min bild liknar så mycket!! Hahaha har letat igenom hela google bilder snart, var bara tvungen att få ur mig detta:P
  Men kul att tentan gick bra!! Hejja dig 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, hoppas du hittar 🙂

   Svara

 • Ida

  |

  Håller tummarna för dig!! 😀

  Svara

 • Madde

  |

  Hej, besök gärna min nya blogg där jag bl.a. skriver om hur det är att leva med fibromyalgi och kronisk smärta./Mvh Madde

  Svara

 • Angelica

  |

  Har nästan typ samma känsla just nu. Skolan har börjat och alla lektioner har dragit igång dock går jag sista året så har sjukt chill schema+har inte fått några läxor. Så vet inte vad jag ska göra med all TID. Är mer rastlös nu än när jag hade sommarlov…

  Svara

  • Egoina

   |

   Hehe sorry 😉

   Svara

 • Singelbloggaren

  |

  Åh gud, jag skulle vara en lycklig människa om det där var allt jag behövde ta tag i när det gäller städning… *drunknar snart i min egen smutstvätt*

  Svara

 • marina

  |

  Att jag aldrig lär mig… då är man jelly splash beroende också… TACK egoina 😉

  Svara

 • Louise

  |

  Du är så himla rolig ibland. Du och dina humorbilder. Jag diggar de.

  Svara

 • Malin

  |

  Fin bild på dig! 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv