Follow my blog with Bloglovin

Bra avslutning på min dag

Min fina pojkvän kom hem till mig idag och gjorde min pluggdag väldigt mycket bättre. Det kändes som att jag var sjuk och att han tog hand om mig. Fast att räkna med påläggsmetoder (nej, det är inte ens ätbart) är typ lika illa som att vara sjuk. Lika tråkigt i alla fall.

 

20140819-022343-8623173.jpg

Han hade handlat massa goda saker och satte igång med att laga mat. Schnitzel med kanarisk potatis och mojosås blev det (ja, det kan eventuellt hända att vi fastnade för det på semestern). Så gott! Man kokar potatis i en himla massa salt och sen googlade vi mojo (skriver så pga orkar inte skriva ut receptet), det är en stark tomat/paprika-aktig sås. Jättegott!

 

20140819-022342-8622711.jpg

Jag satt här och svor.

 

20140819-022341-8621978.jpg

Sen blev det till och med efterrätt!!!

 

20140819-022341-8621465.jpg

Woho. Gino är ju ungefär det godaste som finns.

 

20140819-022340-8620350.jpg

Tydligen råkade jag ta en bildserie på mig själv i en smickrande vinkel när jag skulle fotografera Ginon. Haha. Okej?

 

20140819-022340-8620956.jpg

Sedan avslutade vi kvällen med Idol (så lycklig över att det är tillbaka) och med att spela poker med mynt och tändstickor. Jag förlorade, men det gör inget för jag ägde på Chicago under vår semester. Om Johannes frågar så kan ni väl säga att jag gjorde mig. Tycker ju synd om honom som måste vara sämst hela tiden.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Chips&Choklad

  |

  Hur gör man Gino? Är det vit choklad mitt hungriga öga skådar?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hehe ja. Frukt, på med vit choklad och sen in i ugnen 🙂

   Svara

   • Robert

    |

    Kanske det jag skall fuska med på fredag. 😉

    Svara

   • Chips&Choklad

    |

    Låter fantastiskt! Tanke.. Tror ni det funkar om man blandar med lite mörk choklad? Tänker att mer choklad måste ju bara vara positivt. Eller?

    Svara

 • Sara

  |

  Det ser ju ut som att du har haft en underbar dag 🙂 Lycka till med plugget! det känns helt sjukt att säga det när jag precis har tagit examen men jag saknar faktiskt skolan haha

  http:fasashi.blogg.se

  Svara

 • Izabella

  |

  Åh jag lider med dig, ekonomi är det tråkigaste som finns! Tog två och ett halvt år för mig innan jag till slut orkade plugga och satte min ekonomitenta haha! Håller tummar och tår att det får snabbare för dig 🙂

  Svara

 • ida

  |

  mumsigt :D!! ser gott ut 😀

  Svara

 • Anton

  |

  ååhh Arrugadas & Mojo! finns ingenting godare på denna jord. jag & min sambo åt detta på Teneriffa och lagar det så ofta vi kan.

  Ps. just nu finns det röd & grön Mojo att köpa på Lidl!

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi! Du får blogga lite oftare. Jag får nämligen inte skriva EXAKT samma kommentar två gånger under samma inlägg. 🙂

  Svara

 • Cassandra

  |

  Haha, jag trodde det var ost först och förstod inte varför någon skulle vilja ha GLASS till det, eller ens kalla det för efterrätt… 😉

  Svara

 • Mickan

  |

  Heter inte den där såsen Rojo, eller kanske rent av både mojo-rojosås 😉 God as hell är den i alla fall!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv