Hej måndag

Det går sådär att ha en intressant blogg nu när jag tentapluggar igen, men jag ska göra mitt bästa. Förresten ibland när jag får samma fråga ställd i kommentarsfältet flera gånger, till exempel “var har du köpt den”, eller “vad är receptet”, så svarar jag på en av dessa frågor och oftast inte alla. Så tips är att bläddra bland kommentarerna om ni undrar något så kan ni se om jag redan har svarat.

 

20140818-142954-52194242.jpg

En selfie. Inget mindre än resultatet av det HÄR. Haha.

 

0

Trackback from your site.

Comments (6)

 • Robert

  |

  Snygg! Hoppas det går bra med pluggandet. 😛

  Reply

 • Jenna

  |

  Jäklar vad fin du var på den bilden!

  Reply

 • Sanna

  |

  Låt mig översätta egoinas kommentar : ” HUR FAN KAN NI INTE FATTA ATT SVARET FINNS I EN KOMMENTAR? Hur blinda är ni ? Fattar ni inte själva att frågor som ; var e du? Vad har du på sig ? Vart har du köpt det ? – är frågor som är allmänna , alltså FÖR allmänheten.

  Take a step back please om det stör dig så mycket . Här har vi päron som kämpar . Inte endast för att få ett solbränt glansigt paket – åh Gud , nej det kändes fegt .

  Men så många som försvann som aldrig fick hålla kvar i någons hand . Så många som blev skjutna utan förbehåll,
  Jåkkar vad dom nu för tiden hade mer koll .’

  All kärlek till er <3

  Reply

 • Sanna

  |

  Nu kom ju inte hela kommentaren med så lät fel ,
  Men oavsett , du e rolig egoina . Folk e galna som inte förstår att svaren finns i kommentarerna hahaha.

  Angående min senaste kommentar , gällande solbränna /päron /Norge /utöya – så blev det väldigt mycket ,

  Inte min mening <3

  Jag tar lätt på mig hela världens skuld . Även när det är fel .

  Tur ni finns <3

  Reply

Leave a comment

Arkiv