Follow my blog with Bloglovin

Sovmorgon

Jag ställde inte klockan idag eftersom jag tänkte att Mimi skulle väcka mig snortidigt (mamma brukar gå upp och gå ut med henne typ när jag går och lägger mig).

Men nejdå. Jag vaknade av ett sms klockan 11.00 och så ser jag att hon ligger bredvid mig och sover?? Hon tittade på mig som att jag var lite dum i huvudet som tyckte att vi skulle upp redan. Snacka om flexibel hund.

20140724-135502-50102904.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (2)

 • Sofie

  |

  Vissa hundar är underbara så 😀 När min sambo ska till jobbet tidigt på mornarna (jobbar skift) ligger vår hund gärna kvar tills jag kan tänka mig gå upp vid tio, ibland elva (fast han tittar till mig lite då och då ifall jag kanske skulle vara vaken, sen går han och lägger sig igen). När sambon är ledig eller jobbar kväll sitter hunden och stirrar på honom och gnäller lite vid kanske åtta på morgonen. Vet inte varför det är okej för matte att sova hur länge som helst men husse måste gå upp i tid. Han är lite rolig ibland vår hund 😛

  Svara

 • Robert

  |

  Hon har väl lärt sig att du sover länge. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv