Follow my blog with Bloglovin

Min kväll

Här är ett stycke hund som är sur på mig:

 

20140724-010954-4194676.jpg

 

Grejen var att när vi var ute så liksom kissade hon på sig själv. Eller hon lade sin svans i sitt kiss. Så när vi kom in tog jag in henne i duschen för att duscha av henne lite, men det ville hon absolut inte. Hon sprang ut ur duschen och jag sprang efter. Det slutade med att jag jagade henne runt i lägenheten medan vatten och shampoo skvätte överallt. När jag äntligen sköljt av henne och avslutat det jag påbörjat hoppade hon demonstrativt upp i min säng och torkade av sig, och där ligger hon fortfarande. Aja. Tur hon är söt.

 

20140724-010955-4195354.jpg

Jag har absolut ingen mat hemma. Jag har ju varit i Stockholm och har inte orkat handla mat sedan jag kom hem. Det fick bli soppa på en spik. Spiken i detta fall är nudlar, morot och lök. Tur att soja och sesamolja får allt att smaka gott. Kunde varit värre.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • Kim

  |

  Hundar som tjurar kan ju vara det mysigaste som finns <3
  Och jag måste säga att du är väldigt duktig på spiksoppa, mina brukar bestå av buljong och lite makaroner på sin höjd

  Svara

 • Jennie

  |

  Hehe, är det någo jag fått lära mig som djurägare är det att man stänger badrumsdörren när det vankas bad för en fyrbent… Nog för att mina katter gillar att bada för det mesta, men jag torkar bara upp hela hallen o under sängen en gång, sen gör man liksom inte om det i misstag 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, ja.. Jag har lärt mig en läxa 🙂

   Svara

 • Ylva

  |

  Haha min hund gillade inte heller att duscha så att stänga dörren till badrummet är guld värt när man duschar hund 😉

  Svara

 • Robert

  |

  “Smarrigt”. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv