Follow my blog with Bloglovin

Inte alls pinsamt

Haha, jag blir lite trött på mig själv. Jag upptäckte att jag gillat en massa konstiga sidor på Facebook och att jag är med i hur många grupper som helst. Jag har dålig koll på det där, det har säkert varit så i flera år. Men jag förstår inte hur det har gått till? Kan inte minnas att jag gillat eller gått med i något alls. Till exempel har jag gillat två olika sidor med Ica-Jerry, någon importgrossist och är med i grupper i stil med “Vi som synes det är kaldt i Norge ass”. Alltså va?!?

Det värsta är dock att jag upptäckte att jag är med i den här gruppen:

 

Skarmavbild 2014-07-24 kl. 19.15.19

 

Mm. Och gruppen har EN medlem…som är JAG.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (29)

 • Donna

  |

  hahahahaah varför är jag inte förvånad?:***)

  Svara

 • Sofia

  |

  Kan inte se bilden:(

  Svara

 • Myhrans

  |

  Haha ja man undrar ju hur det går till egentligen när man hamnar på alla skumma sidor.

  Svara

 • Elin

  |

  Kan det inte ha varit någon av dina vänner som “lånat” din telefon och skojjat? 😉

  Svara

  • Emma

   |

   Tänkte det med! Jag gjorde nästan exakt samma sak med min kompis när jag skulle facerapea honom. Startade en “Alfons fanclub” med bild och beskrivning (skriven helt seriöst, med fakta om honom, att han är entreprenör och hur långt han kommer att gå i livet etc etc) och sen bjöd jag in alla hans vänner. Bästa.

   Svara

 • Elina

  |

  Hahaha, kul prank nån roat sig med!

  Svara

 • L

  |

  Tror jag har hört om vissa grupper som ändrat namn från typ “vi som älskar glass” till “vi som äter bajs” bara för att jävlas med folk som gått med. Sjukt att en har haft fejjan i SJU år nu. Vad hände? Ibland saknar jag nästan Lunarstorm! 🙂

  Svara

 • Ellen

  |

  Alltså jag får panik! Jag kan inte se vad det var för grupp! Bilden är bara vit… 🙁

  Svara

 • Decdia

  |

  Nåt säger mig att det inte kommer att vara så länge… 😉

  Svara

 • Jessica

  |

  Så vägrar min mobil ladda just den bilden av alla bilder på bloggen, vaaaad är de för grupp? 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Jantelagen… Fast tvärtom? 😉

  Svara

 • Längs en grusväg

  |

  Haha, har lyckats gilla massa underliga sidor tack vare aggressivt scrollande i fb-appen. Tydligen är jag positiv till att låta Persbrandt knarka ifred tex. :S

  Svara

 • Sanna

  |

  Det är detta som folk inte fattar. Det ska gillas till förbannelse för att “vinna” massa skit eller för att nån cancersjuk stackare skrivit en papperslapp där hen tigger likes. Å alla “gillar”. Sen, när tusentals gillat så ändrar man gruppen/sidan eller bilden till nåt helt annat, oftast i reklamsyfte men ibland till nåt rent trams. Så. Där har ni för att ni går på allt jävla skit på skitsidan 😀 bingo!

  Svara

 • Robert

  |

  Kan inte hitta nån Egoina fanclub. 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Hahaha exakt samma här! Såg hur jag sorgligt nog var med i en grupp “alla som är släkt med nån i denna grupp” skapat sen själv… tänkte att tillslut så kommer ju hela världen vara med i den. Jag är enda medlemmen. Som en alien ungefär.

  Svara

 • Veronica

  |

  Hahahaha jag dör så roligt!

  Svara

 • Guri

  |

  Andre folk kan legge deg til i grupper, så det er ikkje så rart om ein er med i ei gruppe ein ikkje kan hugse å ha blitt med i. 😉

  Svara

 • Frida

  |

  Tyckte mig känna igen inlägget, och visst var det så! I januari förra året skrev du om att du inte hade koll på vilka grupper du är med i på facebook (bajsporr var det då) – du skrev sedan om det igen i januari detta året när du gjorde en tillbakablick på samma månad året innan. Hehe, tycker det tyder på att du bör hålla lite mer koll – eller sluta gilla saker helt 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ja verkligen!

   Svara

 • Linnéa

  |

  Ego-Ina, var det, ja.

  Svara

 • Isabella

  |

  Haha Du är så bridget Jones på något sätt!

  Svara

 • Jenny

  |

  HAHAHAHAHA DU ÄR SÅ JÄVLA SKÖN som delar med dig av detta! 😀

  Svara

 • Pauline

  |

  Jag kan gå med i din fanclub så du inte känner dig så ensam. Jag är ett jättebra fan, jag lovar.
  😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv