Follow my blog with Bloglovin

Hundvakt

Jag är hemma, är sanslöst trött och har en vagel i ögat. Ser ni? Aj! Orkar inte göra någonting. Men jag har Mimi här som sällskap, alltid något. Mamma är iväg på en minitripp till Danmark.

 

20140723-190938-68978050.jpg

 

20140723-190937-68977850.jpg

Mamma har klippt henne, så nu ser hon ut som en nakenhund förutom öronen och svansen. Haha. Ser roligt ut, men nog skönt för henne i värmen.

Nu är jag sugen på att se Game of Thrones från början en gång till. Är det tragiskt? Men liksom, inga andra serier kan mäta sig längre. ÅH.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • Robert

  |

  Hej på Mimi! Får hoppas att vageln går bort snart. 🙂

  Svara

 • Gabriella

  |

  Om du gillar att lyssna på böcker kan du ju variera dig lite och lyssna på ljudböckerna istället. 🙂 Jag gör det nu, men är ändå sugen på att se om serien igen. Vore lite kul att följa serien samtidigt som jag lyssnar på boken ^^

  Svara

 • Paulina

  |

  Åååh Egoina, så sockersöt! Men det är en sak jag tänkt på när jag ser dina bilder, dina ögonbryn… jag vet inte om du är van eller har bytt penna nyligen men jag hade faktiskt samma “problem” att jag själv inte såg att det inte passade, men sen började folk kommentera det och jag såg även på bilder att det inte såg fint ut, testa en ljusare färg? Jag menar verkligen inte att göra dig ledsen på något sätt men någon måste ju säga något och jag får vara den personen..

  Kram på dig!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag har inget smink på bilden. Det ser lite knäppt ut för att mina ögonbryn (alltså hårstråna) är så ljusa (borde färga dem, men orka..haha) och jag har en ögonbrynstatuering som håller på att försvinna. Så det är liksom fläckigt, ojämnt och fel färg. Men så får det vara. Kan inte göra så mycket åt det. Men tycker det ser bättre ut när jag fixar till dem, alltså sminkar mig. 🙂

   Svara

 • Ingen Annan Än Anna

  |

  Haha åh, är så lycklig för att du älskar Game of Thrones! Jag har sett det från början flera gånger (utom fjärde säsongen dock). <3

  Svara

 • Oliwia

  |

  The Killing med Joel Kinnaman är en sjukt bra serie!

  Svara

 • Amanda

  |

  Eh jag har sett hela GOT två gånger, gör det, dyker upp massa små detaljer som man bah “ahaaaaaa” andra gången. 🙂

  Svara

 • Victoria

  |

  Åh vad du är lik hon som spelar Chapman i Orange is the new Black på den där bilden!

  Svara

 • L

  |

  Du måste måste måste måste se Orange is the new black också. VET att du kommer älska den minst lika mycket som GoT! 🙂

  Svara

 • Iz

  |

  Söt hon är. Rekommenderar att man ser den igen, mycket bättre andra gången när man “känner” dom

  Svara

 • Britta

  |

  Mitt bästa tips när man har en vagel:
  Sätt på kranen på jättevarmt. Ta en bomullstuss och håll den sedan under kranen tills tussen är blöt. Badda på vageln, ta mer vatten, badda, ta mer vatten. Då brukar den kunna försvinna (typ dagen efter). Det bränner lite när man gör detta och området kan även bli lite rött, för stunden, men det är det mest effektiva sättet att få bort vaglar på, enligt mig. Det optimala är att göra denna procedur när man börjar få vagelkänningar. Hoppas att den går bort snart!

  Svara

 • Elina

  |

  Du borde verkligen kolla på Supernatural!

  Svara

 • helon

  |

  Vänner är fortfarande en klass för sej! 🙂

  Svara

 • cicci

  |

  Abstinensen efter game of Thrones är stor!

  Men ja har börjat titta på The Walking dead! Också sjuuuk bra serie 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  Nu är jag tyvärr ‘den som är den’ men min erfarenhet är att hundars päls skyddar mot solens strålar på sommaren. Bara en liten reaktion. Kanske inte gäller alla hundraser dock? 🙂

  ps. Jag vet att det är typ en evighet sen du skrev det här men jag läser ikapp nu i efterhand så du får leva med det.

  Tack i övrigt för jordens bästa blogg, jag läser inte bloggar rent allmänt, men din har jag läst sen jag var i tonåren. Du rockar!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv