Follow my blog with Bloglovin

Jag är packad

20140718-221719-80239672.jpg

 

Nu har jag nästan packat klart, kvar är bara sånt jag inte kan packa nu som smink, plattång och mina en miljon hudvårdsgrejer. Är sjukt pepp på vår lilla tripp!

Men alltså att bedöma på min packning ska vi vara borta i två veckor? Och då är jag ändå packningsexpert (självutnämnd, men ändå), jag har ju spenderat hela mitt liv med att pendla mellan Norge och Sverige och borde vid det här laget kunna packa en helt perfekt mängd som fungerar till alla eventuella situationer (regn, fest, fånga humlor, äta svindyr sallad, begravning) (ehh ja, håll tummarna för att jag slipper det sista) (är inte så sugen på att fånga humlor heller för den delen).

Aja. Better safe than sorry som alltid.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • c

  |

  Åhh jag är också better safe than sorry gällandes mitt bagage! Säger alltid “men om jag nu har möjlighet att ta med mig 23 kg i väskan, så varför inte??!”

  Svara

 • Emma

  |

  Mitt bästa tips är att ta en väska som mer passar reslängden. Dvs, ska man vara borta en helg så ta en liten väska, aka weekend bag. Då kan man inte packa för mycket för det får inte plats ^^ Då prioriterar åtminstone jag alltid bort allt onödigt.

  Svara

 • Robert

  |

  Hoppas du inte är bakfull idag. 😉 Väskan kanske är det? 😉

  Svara

 • Helena Rönnblad

  |

  På tal om dina “en miljon hudvårdsgrejer”, kan du inte göra ett inlägg om din dagliga hudvårdsrutin? Alltid intressant att läsa och du har ju en sån fin hy jämt! 🙂

  Svara

 • Louise

  |

  Åh! Kan inte du göra ett inlägg om din hudvård? Du har så himla fin hy!
  Jag vet att du inte är en skönhetsbloggare eller så men jag tycker det är intressant att läsa vad andra använder och se om det kanske funkar för mig med!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv