Follow my blog with Bloglovin

Ni håller tummarna vaaa?

Intervjun gick bra hoppas jag. VD:n skulle höra av sig om en vecka ungefär, så nu är det bara att hålla tummarna! Ni håller dem också, visst? Hoppas hoppas!

 

vilmala_egoina_malmo_53c652389606ee4b18557d4e

Jag gick och tittade lite i affärer efter intervjun och träffade på världens sötaste läsare. Hon skriver på sin blogg att hon skrivit om mig i en uppsats om förebilder? Om MIG?! Alltså hur smickrad kan man bli?? Det är alltid kul när ni hälsar, men jag förstår er som låter bli och istället kommenterar att ni sett mig. Jag hade inte vågat heller, haha. Inte det att jag är farlig eller så. Men ja ni fattar. Mvh/ Tönt.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (20)

 • Dennis Widmark

  |

  Vad roligt! Man blir alltid lika glad när man för reda på att man har inspirerat folk =)

  Svara

 • vilmalas lillasyster

  |

  Om du minns mig så var jag den tjejen som tog fotot

  Svara

  • Egoina

   |

   Såklart jag minns dig! Söt tjej <3

   Svara

   • vilmalas lillasyster

    |

    Tack desamma

    Svara

 • LILIJA

  |

  Håller tummarna som fasen 😀
  Jobbigt att behöva vänta en hel vecka.. Jag hade blivit galen!

  Svara

 • Robert

  |

  Klart vi håller alla tummar! Skulle nog inte heller gå fram och hälsa bara sådär om jag såg dig. 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Inte konstigt att någon har dig som förebild 🙂

  Svara

 • Amanda

  |

  Själv höll jag ett tal om dig/din blogg för ca 4 år sedan. Trogen bloggläsare här ja som fof läser dagligen 😉
  Talade om hur inspirerande och “äkta” din blogg är, minns det som igår… Det var dessutom det första riktiga talet jag någonsin hållt (gick väl i 6:an/7:an skulle jag tro) 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh vad sjukt! Och kul!! Glad jag blir 🙂

   Svara

 • Bella

  |

  Hej! Du, jag måste bara skriva en sak och jag hoppas att du också skulle kunna ta upp det på bloggen, eftersom du har en stor skara läsare. Jag bor på en gård och varje år lämnar folk kattungar här som de inte vill ha. De tror att de kommer klara sig här och få ett bra liv. Men så är det inte, kattungarna vet inte hur de ska skaffa sig mat, svälter och dör en plågsam död.
  Idag hittade jag en sån kattunge, helt utslagen och utsvulten – man kände både ryggrad och revben och huvudet kunde den inte hålla upp själv. Jag tog in den, och förhoppningsvis klarar den sig, men det kommer inte de andra avsläppta kattungar göra! Snälla, kan ni inte ha dem – sälj dem eller ta dem till katthem/annat ställe.
  Skulle du Egoina kunna skriva om detta, skicka ut en uppmaning – och hjälpa dessa små lidande kattungar som plågas ihjäl? ❤️

  Svara

 • Pia

  |

  Har skrivit om dig på flera nationella prov i svenska, även krönikor och debattartiklar angående skönhetsideal i skolan! Dessutom har jag fått
  många jämnåriga att se på saker från en annan synvinkel. Så jäkla bra Regina!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Wow! Oj, vet inte ens vad jag ska säga. Tack <3

   Svara

 • Sara

  |

  Låter som att du bestämt dig för att ta jobbet om du får det?

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, just nu känns det faktiskt så 🙂

   Svara

 • Frida

  |

  För något år sedan skulle jag åka till London för att träffa en kompis som bodde där då. Första gången själv på ett flygplan och jag skulle hoppa på tåget mot Kastrup från Malmö C. Alltså SÅ nervöst. När tågdörrarna öppnas så står du där för att hoppa av. Jag tittade på dig och kände igen dig. Tänkte på det hela vägen till Kastrup för det kändes som att jag gått förbi en vän utan att hälsa. Du log mot mig så jag fick för mig att du kände igen mig med. Jag tänkte på dig hela vägen till London. Väl på Kastrup slog det mig att det var du! Snacka om starstrucked.. Har ångrat mig så mycket för att jag inte gick fram till dig! Hade lätt kunnat ta ett senare tåg bara för att få snacka lite med dig! .. Du har varit min favoritbloggerska i evigheter! Plötsligt stod du där liksom.. Levande och inte “bara” på nätet. Så fattade jag inte att det var du!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh! Fina du! Var bor du då? Vi kan ses en annan gång 🙂

   Svara

 • daniela

  |

  håller tummarna! 🙂 och jag hade också lätt kunnat skriva om dig som min förebild 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv