Follow my blog with Bloglovin

Hej på er

Nog normalt att börja göra blomkålssoppa klockan 10 på kvällen, men är man sugen så är man. Min fina ska tvinga mig att se en dålig actionfilm till maten. Han är typ bitter över att en film jag valde en gång var dålig, så nu ska han ge igen och har valt en film med lökig titel. Men han kan ha fel, tänk så är filmen bra? Den måste ju inte vara dålig bara för att den heter något töntigt. Vi får väl se.

Min WordPress är otroligt seg för tiden. Är det någon som vet vad det kan bero på? Det tar tusen år att ladda och ibland kommer jag inte in alls. Hoppas inte bloggen är seg för er.

 

20140714-222438-80678684.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (23)

 • E

  |

  Hoppas att du mår bra och att du är medveten om vilken stark och fantastisk person du är! Folk är dumma i huvudet som är negativa, försök att inte ta åt dig. Du är bäst, glöm aldrig det fina du.

  Svara

 • Robert

  |

  Härligt med lite spontanitet. 😉 Har inte märkt att bloggen skulle vara seg. 😛

  Svara

 • Decdia

  |

  Jag har glott på så många urkassa actionfilmer för att vara snäll medan maken knappt står ut med två minuter av Mamma Mia. Dålig stil tig och lid… ge och ta liksom.

  Svara

 • Matilda

  |

  Min sambo somnar varje gång vi tittar på film.. Så jag försöker alltid övertala honom att vi skall se mitt filmval först.. Funkar bara ibland. Kul att ha en snarkade sambo till en uuuurkass film, stänga av får jag inte heller då det blir sura miner xD

  Svara

 • Dennis Widmark

  |

  Nä, det är inga problem för mig i alla fall =)

  Svara

 • Emma

  |

  Åh vad smarrig den ser ut! Du skulle inte vilja dela med dig av receptet? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Klicka på ordet 🙂

   Svara

 • Nilla

  |

  Du ska veta en sak, du och din blogg gör mina dagar aningen roligare. När mitt ex gjorde slut med mig förra året var det din blogg som räddade mig en aning. Varje gång jag var lite ledsen/nere gick jag in här för att få ett gott skratt. Nu är jag i ett underbart förhållande med världens finaste kille men har ett jobb som suger livsggnistan ur mig, gör allt för att hitta ett nytt. Så du och din blogg gör mina dagar roligare och lättare. Skickar över en mega stor kram till dig. 🙂

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag har märkt att bloggen varit seg men trott att det berott på min dator.. inget jätteirriterande, men har lagt märke till det bara. 🙂

  Svara

 • Frida

  |

  Det såg såå gott ut! Recept?

  Svara

  • Egoina

   |

   Klicka på ordet 🙂

   Svara

 • Emma

  |

  Jag tycker den har blivit seg på både data och mobil den senaste tiden.

  Svara

 • Maria

  |

  Jag har precis börjat gilla blomkål och detta ska absolut testas inom en snar framtid! 😀

  Svara

 • Gabriella

  |

  Mitt ex fick välja film en gång tror jag. Anledningen till det var att han valde en som hette “Nuns with big guns”.. Han och hans bästa vän tyckte den verkade jättebra (såklart) men det var nog den sämsta film jag sett, haha. Hoppas den du fick se var bättre 😉
  Min nuvarande är dock filmexpert. Så där behöver jag sällan vara orolig för att behöva se en dålig film. Tur det! 😉

  Svara

 • Tess

  |

  Jag klev upp 4.30 för att koka grönsaksgryta en gång när jag var gravid, sååå sjukt sugen!
  åt lite för att se spy upp allt igen, sen fick jag slänga resten för blev så äcklad av det och sambon ville inte ha

  haha så fail! ^^

  Svara

 • Foofie

  |

  Ja det är ofantligt störande när bloggeriet har fnatt!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv