Follow my blog with Bloglovin

Bara några få avsnitt kvar

Alltsåååå. Jag orkar inte att jag snart sett klart Game of Thrones. Jag har räknat ut att jag lagt cirka 40 timmar på den serien. 40 timmar! Helt sjukt ju. Det är en hel arbetsvecka. Och snart är alla fyra säsongerna slut. Buuu. Längtar tills nästa säsong. När kommer den ut? 2015 va?

I övrigt tvättar jag idag och sitter och drömmer mig bort från min regniga tillvaro med att titta på resor. Vet inte om jag kan åka iväg alls i sommar, men jag vill verkligen. Jag ska på intervju nummer 2 på onsdag angående jobbet förresten. Vet fortfarande varken ut eller in, men håll tummarna för mig.

 

20140714-195820-71900907.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (21)

 • Emma

  |

  Vet inte ut eller in jag heller just nu… Har just kommit in på Strategisk kommunikation i Lund(eller campus Helsingborg) och det känns askul! Jobbat som informatör/administratör i sommar och det känns så rätt. Samtidigt har jag just gått ut gymnasiet och funderar på att prova jobba eller bara göra något annat innan jag ska börja plugga. Hur som helst: lycka till med din intervju!!! 😀

  Svara

 • Mr. Jenize

  |

  Vill du bli hooked på en ny serie så kolla in Orange is the new black! Folk har säkert redan tipsat dig, men den är verkligen skitbra, både jag & min hane är helt fast:)

  Svara

 • Emma

  |

  De säsonger som är ute har alla kommit runt mars-april så antagligen kommer även nästa ut runt då, 2015 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Snygg bild. 😉 Klart att vi håller tummarna! 🙂

  Svara

 • Sabina

  |

  Haha gud, när du skrev 2015 tänkte jag “men herregud, så lång tid brukar det inte gå mellan säsonger!!”.. Men det är ju 2015 om 6 månader! Helt stört. Känns som jag levt under en sten nu.

  Svara

 • Myhrans

  |

  Det är sjukt hur mycket tid man lägger på att glo på serier, men det är ju typ det bästa som finns haha!

  Svara

 • PrinsessaVanessa

  |

  Har funderat på att se på den serien. Har hört av många att den är bra 🙂

  Va fin du är förresten. Kram.

  Svara

 • Fie

  |

  Jag började se Game of thrones för några veckor sedan med min kille, nu har han gjort slut. Efter 6 år. Hur kommer man över det? Det känns som att något sitter på mitt bröst och kväver mig, som om jag dör inombords, har aldrig känt en sådan otrolig smärta förr. Jag vet inte varför jag skriver detta här. Allt påminner om honom och jag kan inte vända mig någonstans utan att bli påmind om honom. Inte ens din blogg. Jag kommer aldrig få vara med honom igen och jag kommer aldrig kunna fortsätta titta på Game of thrones igen.

  Svara

  • Egoina

   |

   Det går över, jag lovar. Men förstår att det känns jäkligt tufft just nu <3

   Svara

  • J.

   |

   Även om det är en klen tröst just nu så lovar jag att det blir bättre! Vet att det är bland det sista man vill höra, för vem bryr sig egentligen om man mår bra om ett år när det gör fruktansvärt ont idag? Det kommer svida och det tar tid men fan så mycket starkare man blir!

   Kram på dig!

   Svara

  • Cathrine

   |

   Jag förstår att det är helt fruktansvärt, och att det känns som om du tappat fotfästet nu. Det är världens världens klyscha, men det blir bättre. Det kanske blir sämre först, men efterhand när man börjar inse att livet går vidare kan man själv göra det så småningom. Det viktigaste är att ge sig själv tid att göra det man själv vill. Gråta? Gör det. Festa? Gör det.

   Skickar en cyberkram till dig!

   Svara

 • Helena

  |

  I april hörde jag. Sååååå lång tid. Har typ precis sett klart fjärde säsongen. Dör vad bra jag tycker den är, och hatar mitt forna jag lite för att jag var så skeptisk.

  Svara

 • Tove

  |

  Mitt nästa GoT avsnitt är det som ska vara kaos. Vet inte om jag vill se det, ååh.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh bara gör det <3

   Svara

 • Nath

  |

  Den kommer i april nästa åååår.. det är hur lång tid som helst TwT Såg klart säsong fyra förra veckan och jag orkar inte vänta på nästa…

  Svara

 • Jennie

  |

  Du får kolla igenom Walking Dead när du är klar 😉

  Svara

 • Dennis Widmark

  |

  Jag tittar inte på Game of Thrones, men jag väntar på att nya säsongen av Doctor Who ska komma =D

  Svara

 • Mia

  |

  Vad du än gör, så läs INTE böckerna för att stilla din abstinens och nyfikenhet. Jag gjorde det misstaget och tv-serien kommer aldrig bli samma sak igen…

  Svara

 • Emma

  |

  När GOT är slut måste du börja titta på Downton abbey. Bästa serien! Sen tycker jag att Scandal är ett riktigt bra tidsfördriv också.

  Svara

 • Nolifer

  |

  Jag började se GoT för 2-3 veckor sedan, och har precis som du ett fåtal avsnitt kvar. Alltså angsten i att behöva skiljas redan..! Om du som mig gillar high school serier o filmer rekommenderar jag awkward. Litet töntigt i början kanske, men man fastnar… Och om du mot förmodan inte har sett Freaks and geeks – gör det asap. But you are warned, det finns bara en säsong. Jag tar också emot tips, känns som om jag sett allt.

  Tack annars för en chill blogg, har läst i många år. Din blogg är som ett vardagsrum. Weird but true.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv