Follow my blog with Bloglovin

VM-final

Här är det VM-finalkväll som gäller. Vi har laddat upp med allt man behöver: fulpizza, cola, chips och godis. Jag vet faktiskt inte vem jag hejar på ikväll. Jag ville egentligen att Holland skulle vinna alltihop, men det blir ju svårt. Jag hejar på Tyskland för att det är närmast och på Argentina för att borgmästaren i Rio de Janeiro sagt att han skulle ta livet av sig om de vann (?), är ju intressant att se hur det utspelar sig liksom.

 

20140713-200224-72144425.jpg

20140713-200223-72143885.jpg

Jag har inte träffat någon som har samma godissmak som mig…förrän nu! Himla praktiskt och opraktiskt på samma gång. Praktiskt = man kan säga “vill du köpa godis” och inte bli besviken när påsen kommer hem. Opraktiskt = man får äta snabbt.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (24)

 • julia - Au Pair i England

  |

  Det där godiset hade du fått behålla själv om det var mig du skulle dela det med, haha! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😛

  Svara

 • Amanda

  |

  Haha jag o min sambo slutade att köpa gemensamt godis efter nåt år, vi kom på att båda gillade sitt eget godis bäst. Självklart smakar vi av varandra ibland, men det är rätt skönt med en egen skål! Då kam dessutom jag spara mitt till dagen efter om jag vill utan att det tar slut 🙂

  Svara

 • Josefine

  |

  Vi ser ut att ha rätt lik godissmak. Minus de två bitar man ser som inte är sura/sockriga.

  Svara

 • Fanny

  |

  Alltså jag är förvirraaaad, du och J verkade så himla kära och nu träffar du någon annan? :O eller är jag helt yr? 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha nej, jag träffar inte någon annan 🙂 Jag träffar J.

   Svara

 • Mikaela

  |

  surt, salt och lys melk så har man mig på kroken 😀

  Svara

 • Hanna

  |

  Apropå nåt helt annat.. Vad lika du och Isla Fisher är! 🙂

  Svara

  • Hilda

   |

   Nån som har tittat på “en shopaholics bekännelser” idag eller? 😉

   Svara

 • Joanna

  |

  Eller – plocka dubbelt så mycket :)))

  Svara

 • Amanda

  |

  Hatar att äta chips och godis med såna som har samma smak! Jag får något tvångssyndrom att jag måste äta hel tiden!! Även om jag är mätt eller inte sugen just då! För när man väl blir sugen kan det ju vara slut ;)!!

  Svara

 • Viktor

  |

  Den där logiken om godiset…….är jag trögtänkt eller tänkte du fel där (anar svaret…..:-)). /Viktor

  Svara

 • Arw

  |

  Har hejat på Tyskland sedan England åkte ut, är riktigt nöjd med gårdagens resultat 😀

  Svara

 • Dennis Widmark

  |

  Haha! Hur kan man säga att man ska ta livet av sig ifall någon vinner? XD

  Svara

 • Sofie

  |

  Haha, vi gör så att när godiset är billigt köper vi på oss jätte mycket. Då slipper man, i alla fall till en början, oroa sig över att någon äter upp det.
  Sen har detta gjort oss snåla så vi kan inte köpa godis om det inte kostar 39.90 och därför kan vi gå ett par veckor utan godis. Men det kanske bara är bra för oss 😛
  Din skål ser förövrigt riktigt god ut (förutom fudgen och den hårda godisen) och nu är vi inne på ett par veckor då vi inte hittat billigt godis någonstans så det är elakt att du suktar mig tycker jag 😉

  Svara

 • N

  |

  Jag förstår inte riktigt… Om folk aldrig har samma godissmak som du, borde du inte bli besviken när personen köpt godis som bara den själv gillar? Och varför måste du äta snabbt om den andra personen inte gillar samma godis som du?

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, jag var inte så tydlig. Jag menar att han har samma godissmak 🙂

   Svara

 • Kim

  |

  Vad är fulpizza?!! 🙂

  Svara

  • Anna

   |

   Ja, vad är det? 🙂

   Svara

   • Egoina

    |

    Pizza som inte är från sån där italiensk pizzeria med “finare” pålägg som parmesan, ruccola och kronärtskocka. Typ vesuvio och så. Inget fel på det dock 😉

    Svara

 • Jackie

  |

  Jag förstår precis vad du menar gällande godiset, jag och sambon har toralt olika smak och gan har inte lärt sig vilka jag gillar. Men han älskar mjölkchoklad, då får man hetsäta.

  Svara

 • RMCK - en skönhetsblogg

  |

  Jag kollade inte på någon match i VM, haha, totalt ointressant! Men blev ändå lite inspirerad till olika makeups, alla flaggor är så fina!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv