Follow my blog with Bloglovin

Lördag

Heeeej.

Jag har absolut inget av värde att skriva idag, så ni får titta på vad jag ätit i vanlig ordning:

 

20140705-163126-59486447.jpg

+ jordgubbar, + juice. Hur gott?

 

Jag känner mig rastlös så ikväll blir det lite vin och sen är jag medbjuden på en fest. Jag känner inte någon där, men det kan nog bli kul ändå. Vad ska ni göra? Ska ni se fotbollen? Åh, så irriterad jag var efter den senaste matchen igår. Fast sen har jag ju en tendens att alltid vilja hålla på underdogs.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (3)

  • Ida

    |

    Blir fotboll för mig hela kvällen ;), beeeest 😀 hihi!!! Hoppas du har det roligt ikväll 😀

    Svara

  • Robert

    |

    Smarrigt! 😉

    Kollar fotboll mycket riktigt, eller ja, kollar datorn nu. 😉

    Svara

  • Arw

    |

    Tyskland var ju bäst 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv