Follow my blog with Bloglovin

Duktig idag

Jag har varit duktig och städat lägenheten idag. Har köket kvar men det får bli en annan dag. Nu ska jag se det senaste avsnittet av Masterchef, woho! Det är tortyr att se det utan något att äta. Men så får det bli.

 

20140703-192330-69810429.jpg

Var på Yogiboost häromdagen. Det är verkligen tortyr. Det finns ju hur mycket som helst att välja på, det slutar alltid med att jag får panik och går ut därifrån och fantiserar om allt jag inte valde.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (3)

 • Ella

  |

  Du kollar väl på masterchef australien också? 🙂
  Tycker att det är mycket roligare än usa, inte lika mycket tråkiga lagtävlingar haha.

  Svara

 • Diana DeMarkey-+LiveYourDreams!

  |

  OMG vad gott det där ser ut, faen vad alla håller på att lägger ut massa smaskiga saker, jag dör, haha, är ju mitt i mitt slimmande. =D

  Svara

 • Robert

  |

  Såg riktigt smarrigt ut det där. Måste kolla upp vad Yogiboost är för något. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv