Follow my blog with Bloglovin

WOHO

Ni vet den viktiga tentan jag skrev för några veckor sedan? Jag blev inte godkänd.

………

……

Jag fick VG! Haha, så sjukt. Jag minns att jag satt där och räknade poängen om och om igen och tänkte att jo, det kan nog precis gå. Och så fick jag VG? Hade det inte varit för att det är sjukt dumt att bränna upp böcker som man kan sälja hade jag gjort det nu.

 

20140702-150829-54509268.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (18)

 • Myhrans

  |

  Haha men gud vad härligt, grattis!

  Svara

 • cass

  |

  Congrats!! 😀

  Mission: Happy är ett uppdrag att sprida kärlek, positivitet, och läran om att vara en glad och lycklig människa! Häng med om du vill ta utmaningen att ändra ditt liv!

  Svara

 • Ginna

  |

  Haha var det den i ekonomistyrning? Jag hade också jättemycket problem med tentan när jag läste den kursen och fick göra om den två gånger… Men sen gick det så bra att läraren frågade om jag kunde vara “extralärare” kommande år. Som tur var glömde han bort det sen…. 😉

  Svara

 • Robert

  |

  Woho!! 😀

  Svara

 • Frida

  |

  Grattis!!!!!! :D<3

  Svara

 • Sofia

  |

  Åh så glad jag blir 😀

  Svara

 • Sofia

  |

  Så duktigt, grattis!!

  Svara

 • Diana DeMarkey-+LiveYourDreams!

  |

  Du är grym !!!! Så bra och duktig, grattis !! Klart du får VG så bra som du jobbar, är och anstränger dig. =)

  Grattis

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack, gullig du är 🙂

   Svara

 • Sandra

  |

  SUPERBÄST! 😀 Heja!

  Svara

 • Louisa

  |

  Vad kul! Man känner sig så lättad när hårt arbete verkligen lönat sig! Grattis till dig!!! 🙂

  Svara

 • Rebecca

  |

  Grattis! 😀

  Svara

 • Jenny

  |

  Grattis! Skönt att slippa tänka på gamla tentor 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv