Follow my blog with Bloglovin

Topp fyra roligast idag i punkter

• Uttråkade jag har ringt till folk och berättat att jag inte blev godkänd på tentan och precis när de skulle börja trösta har jag sagt “nej, jag blev väl godkänd”. Elakt, men kul.

• Jag var och handlade och såg en kille springa ut med ett paket med toalettpapper under armen. Om man inte ser nödig ut då så vet jag inte.

• Den här bilden. Den är visserligen inte roligast idag. Den är alltid rolig:

20140702-223244-81164432.jpg

 

• Att min telefon bland annat har rättat lemon till Lenin och och kul till kuk. Folk har verkligen inte förstått vad jag menar.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • S

  |

  Nej! Vi var ett gäng häromdagen och min syster gick ut en stund och träffade sin kille. Efter någon timme ringer hon och “gråter” och säger “Omg ni måste hjälpa mig” alltså, när jag säger att jag började skaka och mitt hjärta hoppade på en gång, då överdriver inte jag. Jag reste mig upp hastigt och undrade vart hon va och hon börjar skratta. Jag svor det hemskaste och fulaste du kan föreställa dig och klickade henne fem gånger. Hon undrade bara om vi ville ha något. Kommer aldrig förlåta det där.

  Nu var inte ditt fall så hemskt, but still

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, gillar också bilden. 😀

  Inte lätt med telefoner alltid. Säger man att man har jättekul kan det bli väldiga missförstånd. 😉

  Svara

 • Myhrans

  |

  Haha så komiskt allihopa! Älskar verkligen han den där Stigs uttalande, skrattar lika mycket varje gång jag ser det.

  Svara

 • Sandra

  |

  Min telefon ändrar samsung till damsingel .. Logiken är otrolig! 😉

  Svara

 • Therese

  |

  Hahaha bilden är ju kung!

  Svara

 • Tina

  |

  Hahaha! Älskar den bilden 😀 Kan tro det är sant faktiskt. Att göra själen glad (med choklad &vin) tror jag man lever länge på :).. Om inte annat lyckligare åtminstone! Men funderar på en sak, har du & pojkvännen gått isär? :/

  Svara

 • Linda

  |

  Älskar autokorr! Ibland är det nästan så man låter det vara trots man sett ändringen bara för att 😉 Kanske bara är jag!

  Svara

 • cass

  |

  ahha aw lilla gubben! du är så flummig Egoina!! Love it

  Mission: Happy är ett uppdrag att sprida kärlek, positivitet, och läran om att vara en glad och lycklig människa! Häng med om du vill ta utmaningen att ändra ditt liv!

  Svara

 • Ellinor

  |

  Åh kul till kuk är verkligen inte rolig! Skulle skicka ett sms till min morbror aka. Gudfar. Han och hans familj skulle till Småland. “Allt är bra här blablabla. Hoppas ni får kuk i Småland!”

  Svara

 • Josse

  |

  haha åh, min mobil ändrade också kul till kuk i en chattgrupp på facebook, vi skickade lite bilder och jag råkade skriva skicka någon kuk istället för kul, höll på att dö av skratt haha 😉

  Svara

 • Nathalie

  |

  La ut den där bilden på facebook, tre dagar senare hamnade jag på akuten med lunginflammation! Vill tillägga att jag äter ekologiskt, röker inte, dricker inte. Hade preciiis lagt av med onyttigheter och börjat träna litegrann! Om han visste hur rätt han har hahaha. 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv