Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Fy vad taskigt

20140630-121033-43833427.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Robert

  |

  F-fast spindlar har ju åtta ben. Det är därför vi är rädda för dem – sägs det. 😉

  Svara

 • Ciss

  |

  Om jag hade en pojkvän och han gjorde så mot mig skulle han fort byta status från pojkvän till expojkvän! 😉 Usch för spindlar!

  Svara

 • Viktorian

  |

  Skulle dumpa hen på en gång! :O Inte okej!

  Svara

 • Ida

  |

  Det där kan man nog göra mot killar också ;).

  Svara

 • Victoria

  |

  Om min pojkvän skulle göra så där skulle han få sova på soffan på obestämd tid. UTAN TÄCKE.

  Svara

 • Malin

  |

  Jag hade gjort slut med min pojkvän om han hade gjort så. Och om jag hade haft någon vill säga :))

  Svara

 • Sandra

  |

  Inte okej!!! :O

  Svara

 • Terese

  |

  Nu vet jag vart min kille fick det ifrån!! Trodde han hade hittat på det där överjävliga själv. Tack och lov skrek jag inte högt (en är ju härdad), så hans besvikelse var enorm, hehehe.

  Svara

 • Lilly

  |

  Usch! Är utomlands hos min pojkvän just nu, här är det inte så ovanligt att se kackerlackor i badrummet när man sitter på toaletten till exempel. Har dock inte hänt mig så ofta som tur är, men ändå, hemskt!!! 🙁

  Svara

 • Maria Larsson

  |

  Vafaaan, läste det här inlägget och skrattade lite för mig själv (hade tänkt se om jag kan skrämma min fästman) samtidigt som jag äter små brownies med händerna. Äter upp en precis lagom till att jag läst klart när jag känner att det kliar på fingret, så jag kollar på fingret och får nästan en hjärtinfarkt för att det ser ut som en spindel (det var choklad). Jag antar att jag fick mitt straff som ens tänkte på att testa detta med fästmannen, haha.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv