Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Önskerubrik: Vilka serier följer jag

Jag har blivit dålig på att titta på serier på sistone. Med dålig menar jag kanske normal, jag ser inte längre en hel säsong i veckan. Dessutom är sommaren en dålig serietid. Nåväl, har kommer alla serier jag har sett/ser.

Serier jag har följt:

friends-tv-show-wallpapers-1280x1024

Vänner: Åh alltså Friends. Det kommer vara min favoritserie nummer ett för alltid. Jag tittar alltid på ett avsnitt när jag äter mat ensam. Om någon skulle försöka ragga på mig är ett Vänner-citat the way to go. Lina sa igår att hon ”inte gillar Vänner”. Min respons? Då har du nog sett på serien fel. Det kan inte vara seriens fel liksom, haha. Jag har ännu inte sett det sista avsnittet och kommer aldrig göra. Vägrar att den ska ta slut. Har sett bilder på när alla nycklar ligger på bordet och alltså orkar inte. Gråter bara av bilden. Okej, nog tjat.

Betyg: 10/10

 

himym

How I met your mother: En bra serie som känns väldigt genomtänkt. Känner dock att sista säsongen var skräp. Förutsägbart och framtvingat. Sista avsnittet var under all kritik. Vill säga så mycket, men ska inte spoila för någon.

Betyg: 7/10

 

house-of-cards

House of Cards: Den här serien hade jag fått sååå många lovord om innan jag började se den att jag nog hade satt ribban lite högt för mig själv. Jag gillar den och hatälskar Frank som har huvudrollen, men det är lite svårt att hänga med ibland då jag inte är så insatt i amerikansk politik.

Betyg: 7/10

 

judgeswall_1024x768

Masterchef: Jag älskar Masterchef. ÄLSKAR. Jag plöjde senast genom hela säsong 2 på bara några dagar. Fast det beror kanske lite på att jag hoppar över när de har lagtävlingar och är ute och lagar mat till typ brandmän, det tycker jag är skittråkigt. Vill helst ha Mystery box och pressure tests hela tiden.

Betyg: 6/10 (pga tråkiga laggrejer).

 

The_four_PLLs

Pretty Little Liars: Jag tyckte PLL var bra till en början. En spännande story, läskig fast ändå inte. Men efter ett tag så blev jag trött på det sockersöta och att vissa av skådespelarna faktiskt är väldigt dåliga. Dessutom kommer de aldrig till saken. Fast visst kollar jag ibland. Måste få veta hur det slutar.

3/10

 

desperate_housewives_ver13_xlg

Desperate Housewives: Jag minns att det var värsta hypen kring denna serie när jag gick på gymnasiet. Jag förstod aldrig grejen. Det kanske berodde på att jag aldrig såg ett avsnitt. Sista avsnittet gick på tv för ungefär två år sedan och då skulle mina tjejkompisar se det tillsammans. Jag var med och tänkte ”shit vilken bra serie”. Så den sommaren ägnade jag åt att se hela från början till slut. Lite fail att jag redan sett sista avsnittet, men den var bra ändå.

Betyg: 8/10

 

planet earth

Planet Earth: Dokumentärer om alla möjliga saker. Visa avsnitt var tråkiga och andra helt fantastiska. Jag älskar när de är nere i havet. Det finns så mycket skumma grejer där.

Betyg: 8/10

 

SHOWSHEET_Happy-Endings

Happy Endings: Helt-okej-rolig serie som jag såg förra sommaren. Jag visste tyvärr inte då att den hade blivit nedlagd, så kändes rätt onödigt att se en massa och att det sedan inte fanns någon fortsättning. Älskade Penny.

Betyg: 4/10

 

Breaking-Bad-Heisenberg

Breaking Bad: Min kusin berättade att Breaking Bad blivit utnämnd till den bästa serien det året, så jag tänkte att då måste jag se den. Och det är jag glad att jag gjorde. Jag har aldrig haft så många känslor kring en serie någonsin tror jag. Jag var arg, jag var ledsen, jag var stressad, jag var orolig, jag var allt. Jag hatar Walt, men jag älskar honom också av hela mitt hjärta.

Betyg: 9/10

 

Hank-Moody-californication-15017780-1280-1024

Califonication: Jag tyckte att denna serie var bra till en början, men fick sedan avsmak. Usch för huvudkaraktären. Jag känner inte ens med honom, tycker bara att han är ett svin. Och sen att man fick se den yngsta tjejen i The Nanny (minns ni den serien?) naken förstörde min barndom en aning. Känner bara: Get a fucking grip Hank.

Betyg: 3/10

 

Awkward_poster

Awkward: Som en lång utdragen High School film. Tyckte den var bra till en början och sen kände jag bara….nä. Jag är 25 för tusan. Jag klarade inte av allt ”nu är jag kär i honom…nu är jag kär i hans kompis…nu är jag inte det…nu är jag det igen”. *FniSsS*

Betyg: 2/10

 

Serier jag följer just nu:

 

New-Girl-Wallpapers-1

New Girl: Tyvärr tycker jag att New Girl blivit dåligt. Men det är fortfarande en rolig och gulligt knäpp serie. Ser bara inte hur den ska fortsätta och fortfarande vara intressant. Men jag har inte gett upp.

Betyg: 6/10

 

thumbnailImage

Grey’s Anatomy: Älskade Grey’s. Nej, serien är inte lika bra som den en gång varit. Men alla karaktärer är mina kompisar och jag vill veta hur det går för dem. Jag tycker om varenda person och vet hur de fungerar, hur de tänker och kan sympatisera med varenda val de gör. Grey’s min perfekta rymma-från-vardagen-serie. Alla sjukdomar och tragiska händelser ger mig perspektiv. Dessutom kan jag leva ut min dröm om att bli läkare.

Betyg: 8/10

 

431311

The Big Bang Theory: Perfekt äta-mat-till-serie, men mycket mer än så vet jag faktiskt om jag tycker att den är. Jag tycker att det blir lite överdrivet ibland. Men ändå bra underhållning.

Betyg: 5/10

 

Mistresses-US

Mistresses US: Jag hade noll förväntningar på denna serie, men jag gillar den faktiskt. Det är mycket drama, men känns ändå äkta. Jag gillar karaktärernas olika personligheter.

Betyg: 7/10

 

Sen finns det såklart en massa serier som jag brukar titta på, eller har tittat mycket på. Men ovan nämner jag dem som jag sett från början till slut (eller följt, men slutat se).

Snälla hjälp mig hitta en ny serie??

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (344)

  • T

    |

    Orange is the new black :D!

    Svara

    • Pauline

      |

      Kom till kommentarerna för att skriva detta! Sååååå bra o jag tror det är din smak Reggie!

      Svara

  • S

    |

    Orange is the new black!! Kör Netflix gratis i en månad o plöj igenom säsong 1 och 2. Du behöver överleva de tre första avsnitten men sen är du fast. Så himla bra!

    Svara

    • pillan

      |

      skippa netflix och se alla avsnitten gratis på dreamfilm.se

      Svara

  • Viktoria

    |

    Om du har Netflix borde du kolla på ”Orange is the new black”.
    Andra jag tycker är bra: Game of thrones, Vampire diaries, True blood, Doctor Who, Cake Boss,Sherlock, The middle, The walking dead, New Amsterdam, Being human.

    Svara

  • Louise

    |

    Orange is the New Black (!!!), West Wing, The Good Wife, Game of Thrones, Twin Peaks, Borgen, Brottet, Criminal Minds, Gossip Girl, Two and a Half Men, Will and Grace, Parks and Recreation (!!!), The Mindy Project, 30 Rock, Modern Family (!!!)

    Svara

  • Emilia

    |

    Orange is the new black och Suits rullar varmt här hemma just nu

    Svara

  • JULIA

    |

    ÄLSKAR detta inlägg! Game of thrones???

    Svara

  • Sanna

    |

    Suits är rätt bra! Dock mycket lawyer-talk men jag gillar fancy kontor i New York-delen av serien haha. Sen är Scandal riktigt bra! Och ÅH HERRE MIN GUD, har du inte sett One Tree Hill?

    Svara

    • Lina

      |

      Håller SÅ med, One tre Hill!!!!!!!! Och scandal är ju störigt spännande ibland!

      Svara

  • mejlin

    |

    Jag är såå aaaaarg på dig. Aaaarg som i att jag vill ge dig en halvlös bitchslap. Du har sett allaa de viktiga serierna men INTE 24 och The Walking dead!?!?!?!??! Livets serier ju, ihop med vänner, som givetvis kommer vara oslagbart för ever and always..

    Svara

  • Cassandra

    |

    Åååhhh jag är serienörd nr 1 så har en massa tips! Jag följer de mesta och blir alltid besatt så jag drömmer om de tillslut. Orange is the new black, modern family!!! Cougar town, gossip girl, one tree Hill, revenge, sons of anarcy!!! Shameless!!! Vampire diaries, arrested development(behöver ett par avsnitt innan man börjar gilla karaktärerna och sättet serien är uppbyggd), true detective(inte sett själv ens men sambon och den ska vara riktigt bra!), Dexter!! Lipstick jungle(finns bara 2 säsonger tyvärr).

    Dom jag slängde in massa utropstecken på är dom jag älskar mest så dom måste du se!

    Svara

  • Emelie

    |

    The Mindy Project ! Fox lyckades verkligen med den, roligaste serien någonsin med en stark kvinnlig huvudroll 🙂 Tröttnar inte som med New Girl.

    Svara

  • my

    |

    supernatural!! jensen ackles är så sjukligt snygg, jared padalecki lika så, och ser man första säsongen kan man inte sluta! 😀

    Svara

    • Jackie

      |

      Dean är kanske den snyggaste personen jag vet… Ett till Supernatural-fan, kul! 🙂

      Svara

  • Emma

    |

    Äääälskar Pretty Little Liars och Gossip Girl!!! Trodde verkligen inte att GG skulle vara bra men jag fulkommligt avgudar huvudpersonerna typ så ja, hehe!

    Svara

    • Bella

      |

      ÄLSKAR också PLL. Tycker alla skådisar är bra utom hon som spelar Emily. Hon är borde satsa på modellkarriär ist…

      Svara

  • Elin

    |

    De tre första säsongerna av glee tycker jag är guld, dick tappar den väldigt mkt i säsong 4 tyvärr. Så jag slutade kolla på den:/

    Svara

    • Emelie

      |

      Där håller jag med dig! Dock blev det lite bättre i femte säsongen (personligen tyckte jag den blev bättre för att en av mina absoluta favoritartister var med denna säsong (adam lambert), och även en del väldigt välkända namn har gästspelat denna säsong) 🙂

      Svara

  • Jenny

    |

    Orange Is The New Black och Veronica Mars är båda två ganska feministiska serier, majoriteten av skådespelarna i OITNB är kvinnor, alla huvudkaraktärer är kvinnor och huvudkaraktären i Veronica Mars är en stark kvinna som för fram historien på ett roligt och smart sätt. Båda två helt fantastiskt bra serier, humor och spänning, sorg och glädje, seriöst se dom. Befaller dig. Och Buffy the Vampire Slayer! Också kvinna som är huvudkaraktären, dock ganska stereotypiskt ”en tjej behöver sin skönhetssömn” och sånt, men hon är en kvinnlig slagskämpe och utan henne skulle serien inte vara någonting!

    Så dessa tre serier är heta tips!

    Svara

  • Rebecka

    |

    Game of Thrones! Orange is the new black! Sen MÅSTE du se Sherlock!

    Svara

  • Sanna

    |

    One Tree Hill och Drop dead diva! Samantha who? och Cake Boss! (För vem älskar inte tårta? :)…)

    Svara

  • S

    |

    Castle
    Almost human
    Suits
    Do no harm
    Body of proof
    The Americans
    Vikings
    Revenge

    För att nämna några =)

    Svara

  • Jenna

    |

    The Mindy project, Drop Dead Diva och Mixology!

    The Mindy Project påminner lite om sex and the city fast med en mullig indisk gynekolog.

    Drop Dead Diva handlar om en ”snygg modell” som dör, kommer till himlen men kommer tillbaka till jorden men i en mullig advokat kvinnas kropp och måste nu leva den personens liv. Riktigt rolig faktisk.

    Hela säsongen av Mixology utspelar sig under en kväll på en bar där 10 personer lär känna varandra i jakten på kärlek. Varje avsnitt är runt 20 min så det går fort att kolla på + att du aldrig hinner tröttna eftersom att det bara finns 13 avsnitt och sen är det slut 🙂

    Andra värda att kolla på (när man typ är sjuk och inte har något annat att göra) är Revenge, Scandal och Switched at birth

    Svara

  • Sofia

    |

    Säger som nästan alla andra, orange is the new black!!

    Och trophy wife, Malin Åkerman är huvudrollen!

    Svara

  • Lasse

    |

    Trophy wife!!

    Svara

  • Malin

    |

    Modern Family! Alltså åh! Har sett fyra säsonger på… Nej, vågar inte säga hur kort tid. Blir bättre och bättre för varje avsnitt! Du MÅSTE se! Annars slutar jag läsa din blogg.

    Och såklart Orange is the new black.

    Svara

  • Didem

    |

    Älskade du greys anatomy? Yes u did! Så det är ett MÅSTE att du måste se Scandal då det är samma crew bakom serien. Plus att alla från Greys hoppar över dit!

    Svara

  • tina

    |

    Devious maids är helt underbar! Hart of Dixie är min absoluta favorit, och andra bra serier är The Dome, Haven, Bron, Orphan Black och Welcome to Sweden! The Mindy Project verkar bra den med men har bara sett två avsnitt. Ha det så trevligt och uppdatera gärna om du hittar några fler fynd i seriedjungeln 🙂

    Svara

  • Jonna

    |

    Säger bara ”the 100”!

    Svara

  • Louise

    |

    OITNB!

    Svara

  • Lisa

    |

    Hart of Dixie? Är och kommer alltid vara kär i Wade…
    Sen till PLL, vad skönt att höra någon uttrycka sig negativt. Plöjde första säsongen sen orkade jag inte mer.
    Tjejerna verkar sakna kritisk tänkande helt. Samma visa om och om igen. ”nu blir vi manipulerade att tro att det är den här personen – då gör vi det”
    . ”oj det var inte hen”.. ~samma tricks igen~ ”ja men den här måste vara skyldig” ”oj fel igen”..
    Men ta ett steg tillbaka och tänk efter!! Även jag har sett alla vänner avsnitt utom sista, jag vill/orkar/tänker/pallar inte.

    Svara

    • alexandra

      |

      alltså Wade <3

      Svara

  • Hanna

    |

    Du måste se Game of Thrones! Jag förstod aldrig hypen med den serien, sen sträckkollade jag alla säsonger på nio dagar, min bästa kompis drog nyss igenom dem på sju. GoT är helt underbar, om än lite svår att hänga med i ibland 🙂

    Svara

  • Amanda

    |

    Orange is the new black bara måste ses & Vampire diaries är även det riktigt bra.

    Älskar din blogg!
    Kram

    Svara

  • Karolina

    |

    Orange is the new black, Weeds och Game of Thrones!! Du MÅSTE se dessa, så sjukt bra.

    Svara

  • Victoria

    |

    Du borde se scrubs och game of thrones:)

    Svara

  • denice

    |

    Du måste se : 24, Homeland, Suits, Bron och Orange is the new black. DU MÅSTE!

    Svara

  • Ida

    |

    Game of thrones, Veronica Mars, Sherlock, Boston Legal. Och världens bästa serie, tror det eller ej, är Avatar: the last airbender. Den har allt, humor, drama, och framförallt håller den storyn genom alla säsonger utan att spåra ur som väldigt många serier gör.

    Svara

  • Caroline

    |

    Game of thrones och the walking dead!! Båda är huuur bra som helst, nötade båda på typ 2 veckor heheh….

    Svara

  • Anna

    |

    Brooklyn nine-nine måste du se!!! så rolig. och parks and recreation 😀

    Svara

  • Ellen

    |

    Om ingen redan har sagt det – ORANGE IS THE NEW BLACK!!!

    Svara

  • Mikkan (oops+igen)

    |

    American horror story!! Asbra faktiskt även fast jag inte gillar skräck så mycket i vanligs fall. Gossip girl, skins (engelsk ungdomsserie typ), prison break.. Andra avenyn (svårt att få tag på alla avsnitt dock). Jaa de är väl ca dom enda serierna jag har sett. Och så PLL då, men tycker det börjar bli väldigt segt. Klarar dock inte av att inte kolla heller haha.

    Svara

  • Rebecka

    |

    Orange is the new black på netflix, säsong två har precis släppts 🙂 Sen kan jag verkligen rekommendera game of thrones. Hade inga förväntningar på den, trodde verkligen inte jag skulle falla för den serien, men gav det ett försök och jag är HELT fast. Man utvecklar en sån hatkärlek till hur skaparen av serien har byggt upp allt och man kan inte sluta kolla. Man får ge den några avsnitt först dock. Jag och typ resten av världen kan inte ha fel i att det är en bra serie. (Kom på att du hade höga förväntningar på en annan serie som sen inte levde upp till det, så jag säger väl att game of thrones är helt okej, 3/5 räkmackor) 😉

    Svara

  • Victoria

    |

    Ingenting slår ”Modern Family”. Efter ett avsnitt är du fast. Testa!

    Svara

  • Sara

    |

    Orange is the new black är bara så fantastiskt, andra säsongen har just släppts på Netflix! Gillar även Arrested Development, Modern Family, Girls och Lost (som förvisso tappade lite i slutet, men fortfarande så mystisk och spännande!).

    Svara

  • Emelie

    |

    Håller helt med de ovan, du måste ju kolla på Orange is the new black, den är helt fantastisk! Sen så tycker jag Game of thrones är riktigt bra också

    Svara

  • Sandra

    |

    The walking dead, Supernatural, Vampire Diaries.

    Annars håller jag med dig om Masterchef, Greys och vänner.

    Pojkvännen tjatar om planet earth..kanske får ge den en chans.

    Om du är ute efter atr skratta åt rednecks och hillbillies. Se swamp people. Hahaha. Älskar det! Inget man blir besatt av. Men ack så underhållande.

    Svara

    • Sandra

      |

      Ps. Första säsongen av prison break är galet bra.

      Svara

  • marielle

    |

    Orange is the new black. Homeland. Vampire diaries. True blood.

    Svara

  • Linnea

    |

    Åh du måste ju se det sista avsnittet av vänner, så himla bra!! Man blir både ledsen och lycklig på samma gång!!! 🙂

    Svara

  • nathalie

    |

    Prison Break
    The OC
    Teen Wolf
    The Walking Dead

    Svara

  • Maj

    |

    Trodde jag var den enda som spolade förbi lagtävlingarna i Masterchef? Skittråkigt ju!! Älskar att se alla rätter och blir alltid sjukt inspirerad! Sen blir det ju kycklingsås med ris varje kväll i alla fall haha!

    Svara

  • Maj

    |

    Grymt bra seriesmak för övrigt!

    Svara

  • Anna

    |

    True blood! Har inte sett klart allt än men jag är fast! Och så älskar jag American Horror Story, grym.

    Svara

  • Emelie Ohlsson

    |

    Alltså du MÅSTE se Orange is the new black, är helt fast!

    Svara

  • LINDA

    |

    ORANGE IS THE NEW BLACK I REPEAT ORANGE IS THE NEW BLACK

    men var inte rädd för sexuella scener och svordomar

    Svara

  • raikka

    |

    Du måste kolla på game of thrones!! Dom 2 första episoderna är liite tråkigare men sedan kan man inte sluta kolla

    Svara

  • Lina

    |

    Du måååååste titta på Orange is the New Black!!! Såååå bra! Orphan Black är också superbra (och båda fyllda med kvinno- och hbtq-karaktärer)

    Svara

  • Frida

    |

    once upon a time egoina, du måste dock va öppen för att det är lite cheesy och första säsongen har de nog inte sååå jättemycket pengar haha, men världens sötaste serie 😀

    Svara

    • Martina

      |

      Håller med! Om man gillar sagor och Disneyfilmer är once upon a time ett måste.

      Svara

  • Ewe

    |

    Friends with Better Lives, The Vampire Diaries, True Blood, Star-Crossed, 2 Broke Girls, Mixology, The Exes, Men at Work

    Svara

  • Julia

    |

    Doctor Who, finn inget mer att säga. Första säsongen hade de ännu dålig budget och jag fick kämpa mig igenom de inledande avsnitten men GUD var det värt det! UNDERBARASTE SKÅDESPELARNA I HELA VÄRLDEN. Du måste se Doctor Who, måste måste.

    Svara

    • Sara

      |

      Ja du måste se doctor who! Även om den är lite skum ibland så är den ändå sjukt bra! (Och du kommer att älska David Tennant)

      Svara

  • Rebecca

    |

    Dexter är den bästa serien !!!

    Svara

  • Johanna

    |

    Du MÅSTE se Suits. En av de bästa serier jag sett och då har jag också sett många! Puss!

    Svara

  • Julia

    |

    Gossip girl, Modern family, Game of thrones?!?

    Svara

  • Anna

    |

    Jag kan varmt rekomendera Orphan Black och Suits 🙂

    Svara

    • Frida

      |

      Orphan Black!!! En av de bästa serierna någonsin!

      Svara

  • Sofia

    |

    I wanna marry Harry!! En datingshow där en grupp kvinnor tror att de dejtar prince Harry men egentligen är det bara en kille som ser typ likadan ut.. och de får inte veta det förrän på slutet haha 🙂 Den har precis börjat sändas i USA så det finns bara ett avsnitt ute dock!

    Svara

  • Anna

    |

    Friends äger asså dör! Älskade how i met your mother tills dom två sista avsnitten där allt förstördes, lipade typ inen kvart efteråt…

    Svara

  • malin

    |

    gillar du greys borde du se rookie blue. typ samma fast med poliser istället för läkare. 🙂 sjukt bra serie. eller chicago fire.

    Svara

  • karin

    |

    Devious maids!! 🙂

    Svara

  • Hannah

    |

    Jag älskar vänner och tittar på det varje dag när kag äter eller är nere (har plöjt alla säsonger från början till slut om och om igen sen jag var typ 12 och sista säsongen kom ut). Ge cougar town en chans. Feel good serie tycker jag. Och courtney Cox ser inte ens ut som sig själv längre så man hakar inte upp sig på att hon är Monica haha 😉

    Svara

  • Hannah

    |

    Öh och modern family och orange is the new black!

    Svara

  • sandra

    |

    rekomenderar att du ser:
    Devius maids
    Melissa and Joey
    Mike and molly
    Drop dead diva
    Hit the floor

    Svara

  • Cecilia

    |

    Sons of anarchy!! Så himla bra.

    Svara

    • Josefine

      |

      Men ja!! Bästa serien ever. Kolla på ett avsnitt så är du fast!

      Svara

  • Jenny

    |

    Arrow!!! Lie to me är bra också! CHUCK !!!!!

    Svara

  • Philippa (största serie nörden)

    |

    Mysig serie att se när man är hemma sjuk=hart of dixie. Och glee såklart!

    Världens roligaste serie= it’s always sunny in Philadelphia. Så kul!!!

    The Office US måste du också se, kan ta ett litet tag att komma in i den men det är så värt det, askul.

    Annars borde du ju se Lost om du inte gjort det. Den skulle du nog älska.

    Och i stället för att se game of thrones som alla skriver borde du läsa böckerna för de är fantastiska. Men serien är också bra så gör som du vill :)))))

    Orange is the New black är perfekt för att den finns att sträckse på netflix, och för att den är spännande och hemsk och kul.

    Och om du någon gång vill se en bra high school serie, så är det gamla Beverly Hills 90210 som gäller.

    Enjoy 🙂

    Svara

  • Malin

    |

    Amen hallå Dexter såklart! Älskar, älskar, älskar!

    Svara

  • Mia

    |

    Mina favoriter just nu är Game of Thrones, Orange is the new black, True Blood och Vampire diaries 🙂

    Svara

  • Sarah

    |

    Som alla andra säger – Orange is the new black!! Den är aaaalldeles för bra för att missa, haha.

    Svara

  • JESSICA

    |

    Ser att många redan har tipsat om Orange is the new black, huuuur bra serie som helst!

    Men sen måste du ju bara se Devious maids (samma regissör som gjort Desperate houswifes), The Carrie diaries, Parenthood och Suburgatory också! 🙂

    Svara

  • N

    |

    HUR kan du inte ha tittat på one tree Hill och gossip girl?! One tree Hill är väl den bästa serien någonsin, så mycket känslor och så himla bra!! Och gossip girl likaså, den serien går lite upp och ner men är i slutändan hur bra som helst! Ska börja se om båda igen, man ser lätt 1 säsong på en vecka, om inte mer 😉

    Svara

  • Louise

    |

    Vi verkar ja så lika smak i serievärlden! Och det bästa är att du har helt missat den bästa av dom bästa, jag trodde på fullaste allvar att ingen serie kommer någonsin ta plasten som den bästa från ”vänner” men ack så fel jag hade. Den bästa och roligaste serien som finns är ”the Office”! US inte UK. Så jäkla rolig, jag kan kolla på youtube klipp och börja gråta för att jag vet att det bara finns nio säsonger.. Men samtidigt gråta av skatt till skämt jag redan sett 100 gånger. Dock måste du plöja igenom första säsongen då den inte är lika bra men när du kommit in i serien.. Så.jävla.fantastisk! Åh så mycket underbar Office tid du kan ha framför dig, jag är så avis!

    Svara

  • Ida

    |

    Kriminalserie som mest handlar om en berömd författare – Castle. Så grymt bra och så rolig.
    The Newsroom – fantastisk serie på ALLA sätt.
    Suits – om en advokatbyrå i Manhattan, väldigt bra skådespelare och en riktigt spännande plot. Och såklart massa kärlek och relationer 😉
    Perception – såååååååå bra!!!!! Måste ses!!!!!
    One Tree Hill – avslutad men herrejösses måste ses. Hör till att vara 20-nånting att ha sett OTH.
    Gilmore Girls – bara för att den är så fin 😀
    White Collar – Oh My God den måste ni se. 1. Ursnygg huvudkaraktär 2. Extremt bra skådespeleri. (Y)
    Andra som är sevärda är Mad Men, Nashville, The Good Wife, Hart of Dixie, Private Practice, Veronica Mars (dock inte filmen, bara serien), Hustle, Crossing Jordan, Judging Amy, Brothers & Sisthers(!!!), Everwood, mfl…. Haha det finns sjukt mycket sevärt 🙂

    Svara

  • Wilma

    |

    Jag märker att jag måste vara den enda som kommer ge dig det förslaget: Glee!
    Visst, du är äldre än karaktärerna men jag tycker det är så.freaking.bra!!
    Jag älskar allt och under säsong två grät jag asmycket. Första säsongen är tyvärr den lite sämre… Jobbigt, för det ger ju alla en dålig bild av serien!
    Säsong tre är dock det bästa som har hänt TV-historien (överdrivet fan här!)!
    Fast jag tyckte PLL var läskigt så jag kanske är fel person att fråga… Kram 🙂

    Svara

  • Malin

    |

    True detective ! Och som nästan alla andra säger; orange is the new black 🙂

    Svara

  • Dennis Widmark

    |

    Jag håller helt med dig om vänner. Det kommer vara svårt för någon serie att kunna slå den. Jag har dock sedan jag skaffade mitt Netflixkonto plöjt igenom otroligt många serier. Jag har upptäckt att brittiska serier är de bästa. Doctor Who, Miranda, Friday Night Dinner, Skins och Vicious. Väldigt bra serier där. Om du vill veta fler är det bara att fråga. Min lista på bra serier är väldigt lång =P

    Svara

  • Sophie

    |

    ORANGE IS THE NEW BLACK, tror verkligen att du skulle älska den.. den är GRYYM :))

    Svara

  • Gabriella

    |

    Game of Thrones, Walking Dead, American Horror Story, Devious Maids, Once Upon a Time, Orange is the New Black, warehouse 13…. för att bara nämna några av de serier jag tittar på 😉

    Svara

  • Simone

    |

    Game of thrones, revenge och the walking dead måste du se!

    Svara

  • Malin

    |

    Ett måste tycker jag är sons of anarchy! Är så bra! Sitter och längtar tills nästa säsong som släpps i höst:)

    Svara

  • Emelie

    |

    Modern Family. Jag älskar också Friends mest av allt, och enligt mig är Modern Family den enda sitcom serien som är en uns i närheten av Friends! Jag gillar också Heart of Dixie, en skön feelgood serie. Om man inte orkar med intriger och att jobbiga grejer ska ske HELA tiden som det är i många serier =)

    Svara

  • Ina

    |

    Game of thrones, vikings, sons of anarchy, true blood, walking dead.. Ett måste!!

    Svara

  • Jackie

    |

    Tre saker:
    1. Vad lustigt att du inte sett sista avsnittet av Vänner, kom ihåg att det är rätt bra! För mig är Sex and the city min bästa ungdomsserie, älskar sista avsnittet men det tar faktiskt emot att se den..
    2. Du MÅSTE göra ett inlägg om sista avsnittet av HIMYM!! Jag älskar sista avsnittet men kunde aldrig gissa utgången, jag vill veta vad du tycker!!! Skriv ”spoiler alert” i rubriken och sen vill jag höra allt!!
    3. Bästa serien sen True blood är ju Game of thrones. Se första avsnittet, det räcker, sen är du fast. Det finns en anledning till att serien är störst.

    Svara

  • Caroline

    |

    Har du inte sett one tree hill och O.C? Eller vampire diaries? Kolla kolla!

    Svara

  • Marie

    |

    Se Orange is the new black!

    Svara

  • Fridamary

    |

    Du skulle nog gilla Six feet under!

    Svara

  • Maja

    |

    Du bara måste se shameless, så himla bra! Samt är orphan black en väldigt bra serie!!!

    Svara

  • Nina

    |

    Vi har inte så lika serie-smak. Californication och Big bang theory är mina absoluta favoriter. 😀 Har du inte sett True blood och Game of Thrones?

    Svara

  • frida

    |

    GAME OF THRONES!!

    Svara

  • JJ

    |

    Som jag ser har du redan kollat på två av mina favoritserier och gillade de du med: house of cards och breaking bad… men då får du verkligen inte missa homeland och även dowton abbey! Förundras lite över att ingen här nämnde de tidigare…?

    Svara

  • Nina

    |

    Oj missade de sista meningarna. 😛

    Svara

  • Hanna

    |

    Orange is the new black och Game of thrones!

    Svara

  • Lina Johansson

    |

    Revenge är en superbra serie!! Se den!

    Svara

  • Sofia

    |

    Oh my, du har missat alla guldklimpar!!
    Game of Thrones, en serie i världsklass!
    Blacklist, sjuukt spännande och bra;)
    Orange is The New Black, Vampire Diaries, True Blood, Hart of Dixie

    😀

    Svara

  • Diana DeMarkey-+LiveYourDreams!

    |

    Galet många du följer/har följt, jag hinner knappt slå på teven alls. Det jag absolut följt är Greys Anatomy och Desperate Housewives. Så himla bra men dom är väl slut nu, båda två eller kanske bara DH som är avslutat? Minns inte just nu.

    Hur som så är det sommar och nu har man inte tid för teve. =)

    Svara

  • Linda

    |

    One tree Hill borde du se! 🙂

    Svara

  • Hannah

    |

    Orange is the new black
    American horror story
    Welcome to Sweden
    Raising Hope
    Once upon a time

    Svara

    • Hannah

      |

      Och Modern family såklart!

      Svara

    • Hannah

      |

      Har också hört att Revenge ska vara bra, har inte sett den själv dock. Och Game of thrones såklart! Jag kommer bara på mer och mer varje gång jag skickar iväg en kommentar.

      Svara

  • Louise

    |

    Du har alltså INTE sett orange is the new black? Hur är det ens möjligt? Hands down, den toppar min lista alla dagar i veckan. (Kommer från en med erfarenhet som kan plussa 10 serier på din lista ovan).
    SE DEN. NU.

    Svara

  • Karolin

    |

    Teen Wolf, vampire diaries, revenge, switched at birth, hart of dixie, carrie diaries, glee, betrayal, prison break!! Så mycket du missat 😀

    Svara

  • Vendela

    |

    Vikings! Men då måste man stå ut med att den är jäääääkligt grotesk… onödigt grotesk. Men man fastnar för karaktärerna! Och lite historielektion inbillar jag mig att det är.

    Svara

  • Vendela

    |

    Och Heroes!Spännande första säsonger, tappat på slutet men spännande. Och The walking dead. Även denna äckligt grotesk dock.

    Svara

  • Linn

    |

    Du har missat de två viktigaste – Mad Men och Games oh Thrones!!

    Svara

  • hl

    |

    Private practice ju!

    Svara

  • Malin

    |

    Hallååååå orange is the new black! Hur kan den inte finnas med? 😉

    Svara

  • Kristina

    |

    Efter att ha läst det här inlägget så tror jag du kommer gilla House MD riktigt mycket om du kommer in i det. Man älskar och hatar honom. Lite Walt-feeling där.
    Samma med Dexter, men då älskar man honom nästan bara. Ge den en chans också! Och sen modern family, som en ny äta-mat-titta-på-serie.
    Själv älskar jag supernatural men jag vet inte riktigt om det är din ”stil”. Suits kan passa också! Men vänta med den tills det finns flera säsonger 🙂

    Svara

  • Scar

    |

    Modern Family
    Up All Night (Med Christina Appelgate – looove her!)
    Suburgatory
    90210
    Och så givetvis GIRLS!

    Svara

  • Kajsa

    |

    Men herre min ge tös! En kan inte ha ett komplett liv utan the Walking Dead?! Har du inte sett denna fantastiska serie AVUNDAS jag dig. Tips, tips!

    Svara

  • Linn

    |

    One tree hill, OC, Gossip Girl, Mcleods döttrar, Gilmore Girls är grymma allihop!!

    Svara

  • rebecca

    |

    Orange is the new black är ett måste!

    Svara

  • Moa

    |

    Orange is the new black!!!!!!!!!!!!!! där har du två bra säsonger!! Bron också om du inte sett den, en av de bästa kriminalserierna någonsin!!!

    Svara

  • Beatrice

    |

    Alltså, Game of Thrones är ett måste. The walking dead är ju en bra serie men jag har själv bara sett säsong ett eftersom det är för läskigt för mig 🙂 Men till den viktigaste serien, Amerikanska The Office! Den serien är bland det bästa som har sänts på tv och håller fram till säsong 8. Jag hade svårt för den i början men nu är det en av mina absoluta favoritserier.

    Svara

  • Elin

    |

    Orange is the new black, Suits, Falling skies, Call the Midwife, The Paradise

    Svara

  • Elin

    |

    Sherlock (måste ses!), Criminal minds, Modern Family, True Detective.

    Svara

  • Elvira Nordgren

    |

    Orange is the new black, helt klart!

    Svara

  • Heja Emma!

    |

    GAME OF THRONES!

    Fattar inte att du inte redan har sett den.. den är världens bästa! Annars är Suits och Glee också SJUKT bra. Säsong två av Suits kan vara det bästa jag har sett, efter Game of Thrones så klart 😉

    Svara

  • Johanna

    |

    Du kan väl inte kalla dig en seriös serietittare förrän du sett Sex and the City och Girls?! 😀

    Svara

  • Fia

    |

    The blacklist eller revenge

    Svara

  • M

    |

    Serier är livet<3 orange is the New black, parks and recreation, mindy project, arrested development, modern family.

    Svara

  • Matilda

    |

    Gossip Girl, Prison Break, Dexter, Game of Thrones, Vampire diaries, The Originals, The Walking Dead.

    Svara

  • Ida

    |

    Ååååh New girl! Det var såååå bra de första två säsongerna.

    Svara

  • Hanna

    |

    Håller me dom här ovanför, se orange is the new black!

    Svara

  • Michaela

    |

    Men åhhh du har ju missat några sjukt bra serier som jag och min pojkvän har varit helt besatta av! Du måste, måste, måste se dessa! Utan inbördes ordning kommer nu guldkornen:

    – Game of Thrones

    – Vikings

    – Orange is the new black

    – Sons of Anarchy

    – Walking dead (ge det några avsnitt – typ fem in så blir det jävligt bra!)

    Svara

  • Andréa

    |

    Bones och Gilmore girls!

    Svara

  • Mica

    |

    Orange is the new black!!!!

    Svara

  • Amanda

    |

    Orange is the new black!! Skaffa en månad av Netflix o se den nuuuu, säsong 2 har precis kommit ut 🙂 Suits är skitbra! För komedi älskar jag såklart Friends (FATTAR inte att du inte har sett sista avsnittet?! …see it!), och SCRUBS (minns att du brukade gilla det?) plus tror jag faktiskt du kommer gilla Cougar town med courtney cox från friends och dr. cox fru från scrubs (Hon spelar typ samma sarkastiska karaktär där) 🙂

    Svara

  • Johanna

    |

    Åh nu blev jag ledsen!!! Håller med dig om så himla mycket, verkligen, och du verkar så jäkla go och allt MEN. 5/10 på Big bang??? Vad är det för skit? Big bang är ju hur jäkla bra och genomtänkt och smart och roligt som helst. Fy på dig!
    För att väga tillbaka och bli min kompis igen (hehe) så måste du kolla på Game of Thrones. Bästa jag sett seriemässigt (förutom vänner då), så jäkla sjukt bra serie. Går inte att översälja enligt mig. Bättre än Breaking Bad, som jag också varit nördigt inne i. Så, kolla nu.

    Svara

  • Malin

    |

    Orange is the new black! Man vänjer sig vid den gråa miljön!

    Svara

  • Elina

    |

    Serier som fortfarande går: True Blood, Orange is the new black, Suits, Bones, Sherlock, American horror story (speciellt säsong ett, säsong två och tre kan man skippa), 2
    Broke Girls (har dock inte sett alla avsnitt än)
    Serier som är avslutade men sevärda: Gilmore Girls (förevigt en av mina favoriter), OC, Dead like me, Buffy the vampire slayer, Ugly Betty. Och det var nog alla jag kunde komma på nu 🙂

    Svara

  • Sofia

    |

    Chuck- så rolig men ändå lite spännande ibland

    White collar- lite samma grej som ovan, men ändå annorlunda (haha)

    Gossip girl- ”tjej serie”, underhållande

    O.c- ”tjej serie” gråter nästan fortfarande vid ett avsnitt…

    One three Hill- ”tjej serie”

    Suits- advokater, fina kontor och fall som ska lösas

    Drop dead diva- ”tjej serie” modell blir advokat genom att trycka på ”tillbaka” knappen efter hon dött. Låter kanske knäppt haha..

    Once upon a time- Disney blir lite mer vuxet

    Vampire diaries- Vampyrer, varulvar och häxor

    The originals- spinoff av vampire diaries

    Hmm kollar/kollat på fler serier men just nu står hjärnan still.. Klockan är ju bara 11 :’)

    Svara

  • kaisa

    |

    Hallåå, har du inte sett sons of anarchy?
    DET är en serie du gråter till, blir svinförbanad på och lär känna alla karaktärer.
    Bästa. Serien. Någonsin. Snälla.

    Svara

  • Amanda

    |

    Håller med alla andra om att du borde se Orange is the new Black! 😀

    Svara

  • Anna

    |

    Alltså du måste se Modern Family! Jag har nu plöjt igenom serien (och då menar jag alla avsnitt och säsonger =) ) en gång till senaste månaden bara för att vara säker på att jag inte missade något avsnitt fösta gången =)

    Svara

  • Ellie

    |

    Lie to me! Började kolla på den för några dagar sen, är helt fast! Bästa serien jag har sett på länge, du måste kolla in den 🙂

    Svara

  • Maria

    |

    Åh du måste se sons of anarchy, Dexter, game of thrones, vampire diaries, true blood, walking dead mm 😀 du missar verkligen något annars!

    Svara

  • Felicia

    |

    Men du har ju missat GIRLS! Den handlar mycket om vad man ska göra av sitt liv, om man ska plugga, jobba, resa, festa eller bara skita i allt. Skitrolig när man själv befinner sig i den perioden i livet. Det finns liksom allt i den här serien, snygga killar, break ups, framgångar, snedsteg, supa-för-mycket, kompisproblem, AAAALLLLT! Vill inte ge dig för höga förhoppningar men snälla se den. (Första säsongen e typ bästa.) (Var förberedd på att huvudpersonen har ganska mycket sex.)

    Svara

  • Eva

    |

    Suits, Doctor Who

    Svara

  • Felicia

    |

    Min nummer ett är Prison Break! Så sinnessjukt spännande serie, den borde alla se!! Finns typ 4 säsonger, men den första är utan tvekan bäst. Så jäkla spännande.

    Sen ligger Grey’s nära hjärtat också, gud vad jag har kollat Grey’s de senaste tre åren. Synd att serien blivit lite sämre på sistone, säsong 4-5-6 tycker jag nog om bäst.

    Svara

  • Signe

    |

    Vampire diaries! Speciellt de två första säsongerna är grymma 🙂 Sedan borde du även ge Revenge en chans. Och Modern Famliy. Haha, om du är en serienörd så kan jag ju säga att jag följer typ dubbelt så många serier som du gör….

    Svara

  • Eva

    |

    REVANGE!!

    Svara

  • Julia

    |

    Orange is the new black!!!

    Svara

  • Julia wb

    |

    Orange is the new black!!! Lite störd ibland men sååååå bra!!

    Svara

  • Angelica

    |

    Orange is the new black, True Detective (endast 8 avsnitt, tycker det är skönt när serier får ett ordentligt slut) samt Game of thrones. I den ordningen! 🙂

    Svara

  • 15åring

    |

    Jag vet inte hur mycket du är för kriminella serier eller så, men min absoluta favoritserie efter My So-Called Life är The Mentalist. SÅåå bra och inte alls läskig. Eller okej, vissa avsnitt är kanske lite läskiga på grund av musiken som de sätter i bakrunden, men annars är det bara bra! Verkligen sevärd!

    Svara

  • ida

    |

    Du verkar ju gilla humor blandat med kärlek å trassel å sånt. Har du testat att se True blood? Älskar den! Och Walking dead. Och Game of Thrones. Kör en av de jag nämnt. Vill du ha kärlek, välj Ture blood. Vill du ha lite blod o skit, välj båda de andra 😉

    Lycka till!

    Svara

  • 15åring

    |

    Oh justja, Orange Is The New Black är också ett måste! Jag strecktittade på serien i flera timmar för flera månader sen och nu verkar den har blivit poppis. Asbra serie, verkligen. Titta titta titta!!

    Svara

  • Julia

    |

    looking!! girls!

    Svara

  • Alma

    |

    sex and the city kan du ju inte ha missat? finns inget bättre

    Svara

  • E

    |

    The Wire, Girls, Once upon a time in wonderland, Reign, Supernatural, Vikings.. Listan kan göras lång men där har du några bra serier 🙂

    Svara

  • ida

    |

    Jag håller med om Pretty litte liars. JAg kollar bara för att jag vill veta vem som är bakom allt haha!

    Svara

  • Malin J

    |

    Supernatural! Du har nio säsonger att ta igen innan tionde börjar i höst 🙂
    Doctor who, har hållit på sedan 60talet, nya säsongerna är riktigt bra.
    Game of thrones givetvis.

    Svara

  • Sabina

    |

    Orange is the new black! SE OM DU INTE SETT!!!!! Modern family, Dexter, vampire diaries!!! och suits!

    MIICKET BRA! 🙂 (förlåt för alla utropstecken, ville bara förmedla hur bra de är)

    Svara

  • Cornelia

    |

    Ser att många redan sagt OITNB och GoT, men ni har missat GIRLS! AAAAAAAH, ÄLSKAR DEN!!!! Eller har du redan sett den? Nu blev jag osäker. IALLAFALL, ni som inte sett Girls, se den. Nu.

    Svara

  • Jessica K

    |

    Parks & Recreation och Brooklyn Nine-nine om du vill ha ett gott skratt!

    Annars så är Game of Thrones underbart.

    Svara

  • Sandra

    |

    Orange is the new black, white collar, supernatrual, one tree hill, oc, weeds.

    Svara

  • Sandra

    |

    Vampire diaries!!!

    Svara

  • Malin

    |

    Shameless, Shameless, Shameless!!! Du bara måste se Shameless! 😀 US versionen. Har allt en serie kan önska 😀 Och är också enda serien jag någonsin fått min sambo att se och nu är han beroende! 😉

    http://youtu.be/uzznfBbbMVc

    Annars älskar jag The Mentalist och Homeland är en riktigt bra och välgjord serie.

    Det var mina tips! 🙂

    Svara

  • Emma

    |

    Believe är en ny serie. Den verkar vara jättebra hittills 🙂

    Svara

  • Emily

    |

    Alltså, jag säger bara: SHAMELESS!

    Svara

  • Serier

    |

    Game of thrones
    The walking dead
    Prison break
    The mentalist
    Lost

    Alla är helt super 🙂

    Svara

  • Ida

    |

    Dexter, Orange is the new black och Modern family! Sen lite mer otippade,i princip helt okända, The bitch in apartment 23 som är SÅ HIMLA BRA! Tyvärr bara två säsonger men värt att se alla dagar. Blue Mountain State gillar jag också, tillhör American Pie-genren men känns lite mer genomtänkt och så mycket sjukare. Kommer en film!

    Svara

  • Minna

    |

    supernatural, en serie man bara måste se!!

    Svara

  • Sabina

    |

    Nikita är favoriten just nu, sjukt bra!! Även The Vampire Diaries, Suits, Homeland, Revenge och den absoluta favoriten The OC rekommenderas 🙂

    Svara

  • Josefine

    |

    Orange is the new black!!

    Svara

  • I

    |

    Alltså, hamnade lite i chock när jag läste alla serier du kollat på för att sedan få se att du helt missat one tree hill?! Världens bästa serie, lätt! Du måste kolla på den ju, annars har du missat något kan jag lova!

    Svara

  • Jasmin

    |

    Känner mig lite tjatig men är helt besatt av the walking dead just nu! Och orange is the new black.. Såg typ hela andra säsongen igår..

    Svara

  • Izze

    |

    Parks and recreation!!! Herregud!! Säsong 1 var väl sådär, men sen! ÄLSKAR huvudkaraktären Leslie Knope som spelas av Amy Poehler <3. Sjuukt rolig serie som framställer kvinnlig vänskap som pålitlig och stark, istället för allt backstabbande som det alltid innehåller i filmvärlden annars.

    Svara

  • Jennie

    |

    The tudors, white queen och game of thrones!! Tre serier som är ett måste!

    Svara

  • ELIN

    |

    Men herregud, Game of Thrones och True Blood då?! Vääääärldens bästa serier, lovar dig! Speciellt Game of Thrones, finner inga ord för den.

    Svara

  • Ellie

    |

    Orphan Black är helt galet bra!!!
    Annars så, Veronica Mars, NCIS, Miranda och The Blacklist är alla skit grymma.

    Svara

  • Madde

    |

    Devious maila och game of thrones 🙂

    Svara

  • Madde

    |

    Devious maids skulle det stå 🙂

    Svara

  • Emelie

    |

    One Tree Hill är ju en självklar serie att se, så bra!

    annars gillar jag Hawaii Five-0, NCIS Los Angeles, Criminal Minds, Hart of Dixie, White Collar (Matt Bomer, hello 😉 ), Nikita.

    Kollade även på Supernatural i sträck förut, men blev lite ’loj’ när jag kom till början av 8e säsongen, och har inte alls hängt med nu.

    🙂

    Svara

  • Amanda

    |

    Asså The Walking Dead. Finns inte ord för hur bra den serien är! Dock har jag inte så mycket att jämföra med, men jag är iallafall helt fast. Bra handling, spännande hela tiden, bra karaktärer. Ja, allt är bara bra helt enkelt! Tycker lätt att du ska se den!

    Jag har även hört många säga att Sons Of Anarchy är sjukt bra, så det är ett till tips!

    Svara

  • Sofia

    |

    Blacklist!!!

    Svara

  • Fanny

    |

    Nu kommer jag väl bara upprepa vad alla andra har skrivit. Men här kommer tips på bra serier:
    – True Blood
    – Dexter (Avslutad)
    – Vampire Diaries
    – Game of Thrones
    – Walking Dead
    – Almost Human

    Några helt ok:
    – Vikings
    – Supernatural
    – Under the Dome
    – Sleepy Hollow
    – Being Human

    Svara

  • Moa

    |

    Orange is the new black!! Säsong 2 kom här i dagarna, och jag är redan på sista avsnittet. Gråter. Se den. Det är en order 😛

    Svara

  • Bella

    |

    Gossip girl!!! 😀

    Svara

  • Josefine

    |

    2 broke girls ! Börja följa den igår via swefilmer,och är helt såld! Grymt rolig 🙂

    Svara

  • Anna

    |

    Veronica Mars!!!!

    Svara

  • Hasse

    |

    Här rangordnar jag fem stycken måste-serier åt dig! Har satt dom i den ordningen de bör prioriteras samt en liten beskrivning! 😀

    Game of Thrones (Sjukaste och mest välgjorda serien på mycket länge. Du kommer bli helt besatt)

    Scandal (Du kommer tappa hakan var och vartannat avsnitt från slutet av säsong ett och framåt, högst OMG-faktor av någon serie jag sett typ)

    Sex and the city (Bibelserien för alla tjejer och bögar, ett måste helt enkelt!)

    Revenge (Också en serie med hög OMG-faktor)

    Cityakuten (E.R)(Greys hade inte blivit till om det inte vore för det mest episka sjukhusdramat någonsin!)

    Tre bonusserier dessutom: One Tree Hill, Gossip Girl, The OC – tre klassiska high school dramas som är ikoniska. OC är mamman till all modern drama under 00-talet.

    Svara

  • Sara

    |

    Modern Family såklart!! Efter att jag och min syster plöjt oss igenom alla avsnitt av VÄNNER så behövde jag en ny ”rolig” serie och hittade Modern Family och omg, jag älskar serien!

    Gossip Girl har jag nyligen börjat titta på också och den är bra! 🙂

    (Inget slår ju Greys dock, så är det ju)

    Svara

    • Sara

      |

      Gillar du Grey’s så kanske Private Practice kan vara något föresten? Det är en spin-off på Grey’s där Addison är huvudkaraktär. Jag älskar PP! 🙂

      .. och one tree hill är ju en klassiker du inte FÅR missa!

      Svara

  • Malin

    |

    åååh, du måste ju se sex and the city!

    Svara

  • Emma

    |

    American Horror Story! Äääälskar den och man tröttnar verkligen inte eftersom det är nya berättelser varje säsong. Den är så otroligt annorlunda och därför älskar jag den dock måste skaparen ha några sjuka problem med tanke på vilka berättelser det är.

    Svara

  • Elin

    |

    Supernatural och The walking dead!^^

    Svara

  • sara

    |

    SUITS! Står som ”fyndig” på netflix o det är rätta ordet! En advokat serie omen självupptagen karriärslysten kommentardräpande advokat som tar sig an en småskummis fel i livet lille som är genomsnäll och självklart ett underbarn så blir dem dreamteam o löser fall genom o finna kryphål, varje avsnitt avslutas med en lösning som är typ BAAAAM IN YOUR FACE! Charmig, rolig, gripande.

    Svara

  • Johanna

    |

    Jag är lika supergalen i Vänner som du, tittar på minst ett avsnitt om dagen när jag ska äta eller just innan jag ska sova. Och jag måste tipsa om Modern Family som är ett perfekt komplement till Vänner. Det är lika okomplicerat och roligt men handlar om en familj istället för ett kompisgäng. Inte lika fantastisk som Vänner (inget är) men definitivt sevärt!! Om du har Netflix så finns de första säsongerna där 🙂

    Svara

  • Karro

    |

    Prison Break (första säsongen är sjuuuuuukt asbra, andra säsongen är asbra, tredje säsongen slutade jag kolla för att jag trodde de dödat min favoritkaraktär haha!) och Modern Family!

    Svara

  • Stina

    |

    Prison break är sjukt bra! Men sista säsongen är lite mjeeh, dock måste man se allt för att den är så fruktansvärt spännande.

    Orange is the new black – skön serie med drama, humor och en liten bit av allt. Andra säsongen kom i fredags 🙂

    Suits – väldigt smart serie som gör att man undrar varför i helvete man inte blev advokat!

    Modern Family – såååå roligt, älskar hur karaktärerna utvecklas i de olika säsongerna!

    Svara

  • Amanda

    |

    Modern Family! 😀

    Svara

  • agnes

    |

    Inte sett sista vänner-avsnittet?? Är du inte supernyfiken hur allt slutar mellan Rachel och Ross eller vad som händer med Monica och Chandlers barn? Eller du kanske har googlat spoilers?

    Svara

  • Maja

    |

    Orange is the new black och Girls!

    Svara

  • Ulrica

    |

    Du måste se:
    Gossip girl
    The O.C
    Och favoriten: One Tree Hill!

    Förövrigt, älskar din blogg!

    Svara

  • Lisa

    |

    Men Regina! Vad hände med sex and the city

    Svara

  • Linda

    |

    Hm, nu vet ju inte jag om du är en skräckfilmstjej. Men what the hell! Kolla in Sleepy Hollow, min nya favoritserie. Sista avsnittet på denna säsongen alltså, SÅ MYCKET CLIFFHANGERS!

    Svara

  • Mirjam

    |

    CHUCK! Är en sjukt bra serie.
    That’s 70’s show. Fett bra.
    Modern family.
    Revenge är bra i början.

    Svara

  • Frida

    |

    THE INBETWEENERS! bästa humorn

    Svara

  • vendela

    |

    Revenge och 90210! Så sjuuuukt bra

    Svara

  • Rebecca

    |

    The Vampire Diaries och spin-offen the Originals som sjukt bra! Teen Wolf är också bra, första säsongen är inte superbra men det blir bättre!!

    Svara

  • Josefine

    |

    Orphan Black. Bästa skådespelarna i en TV-serie någonsin.

    Svara

    • elin

      |

      Instämmer totalt! 🙂 Tatiana Maslany är utan tvekan bästa skådisen på TV just nu.

      Svara

  • Julia

    |

    THE MENTALIST!!!! DU MÅÅÅÅÅÅSTE SE THE MENTALIST!!!!!!!!!!(!!!!)

    Svara

  • Elida

    |

    Du MÅSTE se One Tree Hill.
    Så grymt bra!!
    Sista avsnitter är så känslosamt, man få typ minnen från hela säsongen och börjar gråta haha. Helt sjukt hur man kan vara så fäst vid en serie, men den är verkligen helt fantastiskt! !

    Svara

  • Emma ❤️

    |

    Orange is the new black och American horror story!

    Svara

  • Cissi

    |

    WALKING DEAD! Fantastiskt bra! Har sett de första avsnitten typ sjuhundra gånger eftersom att jag visade dem för olika kompisar och försökte få dem lika frälsta som jag.. lyckades bra faktiskt. Första avnsitten lite sega jaaaa, men jisses amalia och holy moses sedan blir det spännande. Jag hoppar omkring i vardagsrummet, svettas, skriker, gråter etc. Så jäkla bra, jag och min pojkvän älskar det. Toppenserie som har ALLT.

    Svara

  • Cissi

    |

    WALKING DEAD! Fantastiskt bra! Har sett de första avsnitten typ sjuhundra gånger eftersom att jag visade dem för olika kompisar och försökte få dem lika frälsta som jag.. lyckades bra faktiskt. Första avnsitten lite sega jaaaa, men jisses amalia och holy moses sedan blir det spännande. Jag hoppar omkring i vardagsrummet, svettas, skriker, gråter etc. Så jäkla bra, jag och min pojkvän älskar det. Toppenserie som har ALLT.

    Svara

    • Sara

      |

      Hahaha! Precis samma här!!

      Svara

  • Kristina

    |

    Men tack!!! Jag har suttit och undrat varför jag känner igen henne i Californiacation och så är det Grace hahaha. Btw så håller jag med dig helt och hållet, ingen sympati för Hank så jag orkade inte ens fortsätta att kolla…

    Svara

  • Julia

    |

    Åh älskar Grey´s Anatomy av hela mitt hjärta!!! Kan dock hålla med om att de senaste säsongerna inte är lika bra… Men en serie som du bara måste se är Modern Family! Den är såååå bra!! Så se till att göra det nu på direkten!

    Svara

  • Julia

    |

    Orange is the new black är riktigt bra
    GAME OF THRONES!!
    Modern Family är totally se-värd!

    Svara

  • Natta

    |

    GAME OF THRONES!! Du måste se den serien!

    Svara

  • Amanda

    |

    Orphan black är riktigt spännande och bra 🙂

    Svara

  • elin

    |

    Hehe, tror du har hittat nåt som engagerar mer än att blanda på får och getter 😉

    Som många andra rekommenderar jag också Orange Is The New Black, tog mig några avsnitt men sen var jag totalt fast. Brooklyn Nine-Nine är också en grym ny komedi som jag tror du skulle gilla!

    Men viktigast är Orphan Black. Bara 10 avsnitt per säsong (tyvärr) och S2 är snart slut. Centrerad kring ett antal kvinnor som alla spelas av Tatiana Maslany och serien har hyllats av kritiker och feminister. Otroligt spännande handling, snabb takt, grym dialog och karaktärer som verkligen engagerar. Har tvingat alla mina vänner att titta och finns inte en enda som inte älskat den.

    Svara

  • Jessika

    |

    Den mest spännande, välgjorda, grymmaste serie du någonsin kommer ha sett: Sherlock.

    Den dum-roligaste så att den blir jag-viker-mig-av-skratt-rolig (brittisk humor): IT Crowd.

    Svara

  • Emilia

    |

    Private practice är den bästa serien jag någonsin sett, man tröttnar aldrig, jag har sett den om och om och om igen! Verkligen värd att ses! 😀

    Svara

  • Jag

    |

    Två panka tjejer!!!

    Svara

  • Lina

    |

    Men oh-my-god Regina, hur kan du ha sett alla dessa serier och ändå ha missat två av de absolut bästa? Rekommenderar att du genast sätter dig ner och sträcktittar Game of Thrones samt Sex and the City, fy skäms!

    Svara

  • Mikaela

    |

    Jag brukar aldrig kommentera men eftersom jag också är en serienörd så måste jag bara rekommendera:

    Sons of anarchy
    Orange is the new black
    Vampire diaries

    Och för att inte glömma den största klassikern av dom alla:
    GOSSIP GIRL!!!

    Svara

  • Sanna

    |

    Game of thrones och the walking dead!!!

    Svara

  • Jenny

    |

    Testa något lite annorlunda! DOWNTON ABBEY äger!!:D

    Svara

  • emelie

    |

    Men at work. Se 3 avsnitt och du gråter av skratt.

    Svara

  • Elliot

    |

    FARGO FARGO FARGO!

    Och har du inte sett Dexter än så gör det!

    Sen måste jag slå ett slag för Masterchef Australia, SÅÅÅ mycket bättre än den amerikanska! :>

    Svara

  • Tessan

    |

    Här har du ett par bra serier att se: the carnival (bara två säsonger, lades ner tyvärr men den är så jävla skum och mystisk = bra). Game of Thrones – 4 säsonger hitintills (du måste se den). Orange is the new black – Andra säsongen började nu (du måste se den). American Horror Story – Tre säsonger hitintills (du måste se den. Skräckigt bra!).
    Men den du bara måste se är:

    HANNIBAL!!!!!!! Omg. Det är den bästa serien jag någonsin sett. Jättejättebra! Psykologi på hög nivå. Finns två säsonger. Längtar tills den tredje. LÄNGTAR!

    Så den du egentligen ska se enligt mig är: Hannibal! Se den gärna med pojkvännen. Han kommer garanterat att gilla den också. Ge den ett par avsnitt. Det blir djupare och djupare. Häftig serie! Och ja, man blir hungrig när Hannibal tillagar människor, just sayin’.

    Märks det att jag och min pojkvän inte har ett liv? Haha.

    Svara

  • Susanne

    |

    Veronica Mars!!!! Tre säsonger blev det, plus en långfilm efter det. Se den, bara gör det! Gör som jag säger!

    Svara

  • Robert

    |

    Finns tydligen ett och annat att kolla på om man vill. 😛

    Svara

  • Bella

    |

    2 broke girls! så braaa

    Svara

  • Lina

    |

    One tree Hill kommer alltid vara de bästa!

    Svara

  • Johanna

    |

    1: Arrested Development, så himla roligt!
    2: Modern Family, också väldigt rolig serie!
    3: Girls, den tror jag att du skulle gilla också!

    Svara

  • Kattis

    |

    Orange is theochsåvidare.
    White collar. alltså ögongodiset i White collar.. Yumm!

    Svara

  • Marlene

    |

    Game of Thrones och Devious maids som är som en blandning av Mistresses och Desperate Housewives. Sen alla The real Housewivies of- serierna också om man vill ha lite mer ”äkta” drama 🙂

    Svara

  • sara

    |

    vaaaa big bang theory är bästa serien ever juuuu:)

    Svara

  • Louisa

    |

    Åh, Vänner är också min absoluta favvoserie och kommer alltid att vara!!

    Andra serier som jag tror du skulle gilla är Arrow, One Tree Hill och Scrubs! Jag skulle tipsa om Glee också men jag tycker själv inte att den är lika bra längre, de tre första säsongerna däremot är underbara.

    Svara

  • Linda

    |

    True Detective !
    Sons of A
    Game of thrones
    Dexter !

    Svara

  • Linda

    |

    & walking dead förstås!

    Svara

  • Jess

    |

    Om du vågar dig på en ny genre kan jag varmt rekommendera Fringe, så fruktansvärt bra! Du har väl redan läst på lite om Peter Bishop om jag inte minns fel 😉

    Svara

  • Moa

    |

    Orange is the new black! SÅ bra.

    Svara

  • Louise

    |

    GAME OF THRONES!!! Många karaktärer att hålla reda på i början, och moralen fungerar inte på samma vis där som i vår tid, om man säger så… Men det medeltida temat är awesome, och när man väl har fastnat i serien kommer man inte loss! Den är dessutom relativt nära baserad på en bokserie, så intriger och drama tar det inte slut på! Se, se, se!!!

    Svara

  • Jessica

    |

    HELT KLART MODERN FAMILY!! Tror du kommer gilla den mycket! sjukt rolig

    Svara

  • Linnea

    |

    Precis som alla andra säger så måste du se modern family, bästa everrr! Och orange is the new black, andra säsongen kommer snart! Vad jag dock inte sett någon nämna är hart of dixie, sjukt fin serie med Rachel Bilson som är såå snygg!!

    Svara

    • tiina

      |

      Andra säsongen kom ut för några dagar sedan, kolla!:) plöjde igenom några avsnitt igår

      Svara

  • Jennifer

    |

    Du MÅSTE se Orange is the new black! Såååå bra!

    Svara

  • Arw

    |

    PLL slår alla de andra serierna.

    Svara

  • Fanny Danielsson

    |

    ONE TREE HILL!!! Det bästa som någonsin gjorts och någonsin kommer att göras inom serieväg, måste ses!!

    Svara

  • Elina

    |

    Game of thrones!!!!!!!!

    Svara

  • Anna

    |

    Revolution, 10/10!

    Svara

  • emmah

    |

    Jag måste tipsa om HANNIBAL!!! Mads Mikkelsen är sjukligt bra!! Se den!!

    Svara

  • Heja Emma!

    |

    Hahaha, jag tror du kan uppdatera över vilka inlägg som engagerar mest 😉

    Svara

  • Ylva

    |

    One tree hill och The OC är jäätte bra serier. Spännande som tusan! 🙂

    Svara

  • tiina

    |

    Hallå Game of thrones!! Hur kan du ha missat den?!
    Och som många andra här säger; Modern family och Orange is the new black.

    Girls tittar jag också på, sjukt bra serie som man kan relatera till. Synd bara att dem är så sega på att få ut nya säsonger…

    Svara

  • H

    |

    Du måste se devious maids.

    Svara

  • Lisa

    |

    Åh, nu förstår jag varför jag tycker om dig så mycket! Det här var ju som att läsa igenom min egna serie-lista 😉 Bra smak!

    Svara

  • Emma

    |

    – bones
    – criminal minds
    – castle
    – unforgettable
    – modern family
    – glee
    – chuck
    – Hawaii 5-0
    – 24
    – american horror story
    – CSI
    – alcatraz
    – ghost whisperers
    🙂

    Svara

  • M

    |

    Du måste måste måste måste se Suits!!! SÅ galet bra! En av huvudrollerna Mike (Patrick J Adams) är IRL förlovad med Spencer från PLL (Troian Bellisario) vilket jag tycker är sjukt gulligt hehe

    Sen måste du även se Gossip Girl!! SÅ bra!! En utav de bästa serierna någonsin, helt klart!

    Suits och Gossip Girl!!!! Spring och se!

    Svara

  • Sandra

    |

    Nu verkar du inte alls vara inne på kriminal-serier, men criminal minds är och kommer alltid att vara den bästa serien! 🙂

    Svara

    • Emelie

      |

      I LOVE IT 😀

      Svara

  • Ninjamalin

    |

    Ally McBeal!! 🙂

    Svara

  • Ma

    |

    Orphan Black! Sjukt bra serie, speciellt efter några avsnitt, som många har missat. Tatiana Maslany, som har huvudroll(erna) är fanatiskt bra! Se se se C:

    Svara

  • Jeanette

    |

    -the Killing (kriminal, med bl.a. Joel Kinnaman)
    -suits (rolig, spännande, advokatserie)
    -homeland (bästa!!)
    -Hannibal
    -game of thrones
    -glee ( man blir glad)
    -dexter (se inte sista avsnittet, sista säsongen, förstörde typ mitt liv 🙁 )

    Svara

  • A

    |

    Det är alldeles för få som har rekommenderat HART OF DIXIE med Rachel Bilson – väldigt mysig serie med 40 minuters avsnitt.

    THE MINDY PROJECT – lättsam serie (20 min) med två säsonger än så länge. Jag tror dock att antingen så älskar man huvudkaraktären eller så älskar man henne.

    Svara

  • Erika

    |

    Drop dead diva är en väldigt rolig serie man kan ”slötitta” på. 🙂

    Svara

  • J

    |

    The vampire diaries, one tree hill, the o.c, gossip girl och cougar town är min favoriter 🙂

    Svara

  • Svorskan

    |

    Herregud! Och så säger du till MIG ”Get a life!”? 😀

    Svara

  • Amanda

    |

    Dexter!!!!!

    Svara

  • Sofia

    |

    Sherlock (som jag tror du har sett), Supernatural, Doctor Who, Black Mirror (!!!!), Broadchurch, Fargo, Hannibal, Orphan Black, Orange is the New Black, True Detective, FortySomething, Pushing Daisies, The Office (UK) :>>>>

    Svara

  • GH

    |

    Game of thrones
    Sons of anarchy
    Vikings
    24
    … #nuffsaid

    Inge barnserier det här!

    Svara

  • Elin

    |

    du måste se orphan black

    Svara

  • Ellinor

    |

    Jag säger bara:
    Orange is the New Black
    och
    Orphan Black

    Enjoy!

    Svara

  • E

    |

    Som många redan har nämnt, Orange is the new black är ett måste! Modern Family är även väldigt bra! 🙂

    Svara

  • Evelina

    |

    Du måste se serien Suits!!

    Svara

  • Sofie

    |

    Men vännen vad du har missat mycket! Nu ska jag hjälpa dig ska du se 🙂
    – Game of Thrones. Detta serie är ett absolut måste, så jäkla bra. Den är annorlunda och faktumet att det inte finns någon ensam huvudperson gör att man aldrig kommer känna att serien är förutsägbar. KOLLA NU.
    – Rookie Blue. Det är inte så många som har hört talas om den, men låt inte det skrämma bort dig. Den är rolig, sorglig spännande och knäpp på samma gång. Helt klart min favoritserie atm! KOLLA!
    – Prison break. En gammal goding som jag tycker att alla borde se.
    – Orange is the new black. Alltså, jag förstår inte riktigt varför denna serie är så sjukt hypad, men den är bra. Inte sviiinbra, men helt klart sevärd.
    – Gossip Girl. Alltså denna serie <333333 Så himla bra. Det går i vågor hur bra den är, eftersom att det finns så många säsonger, men man måste se den.

    Svara

  • Klara

    |

    S h e r l o c k

    Svara

  • Rebecca

    |

    Glee är ett måste att se! Hart of Dixie är en skön serie med lagom mycket drama och sköna karaktärer! Mr Selfridge är en brittisk serie om skaparen av Selfridges i London och utspelar sig i början av 1900-talet – mycket bra serie! Modern Family är en jättebra serie med klockrena karaktärer! 🙂 hoppas du hittar något du gillar – jag är också en serienörd 😉 haha

    Svara

  • malin

    |

    MEN HALLÅ HAR DU INTE SETT SISTA AVSNITTET AV VÄNNER?! Vill du inte veta hur det slutar?! Trots att jag är minst lika stort fan som du (har FRIENDS-loggan tatuerat på insidan av överarmen) så skulle jag aldrig kunna leva vidare utan att ha sett sista avsnittet..! Visst, det är skitsorgligt att de lämnar nycklarna och går ut ur lägenheten men ändå så himla vackert! Att de är där tillsammans. Du MÅSTE ju se! Du kan väl inte leva ditt liv utan att veta hur det ”slutar”!? Annars måste jag åka ner till Skåne och tvinga dig att kolla med mig! Punkt. (Ursäkta att jag blir upprörd haha men det är för ditt eget bästa ;))

    Svara

  • Emilia

    |

    Vafan Egoina! Trodde mer om dig men att dissa BBT så! Nej där sjönk du 😉

    Svara

  • Chris

    |

    Episodes! Det är med matt le blanc, alltså joey. Fast han spelar sig ”själv” som en dryg version av Matt. Var skeptisk först, man har ju sett spinn offen ”Joey” som va kass. Men episodes är grym! Rå humor o ah, asbra! Se den 😀

    Svara

  • Amanda

    |

    Hur kan man inte gilla vänner?!
    Serier som du inte får missa; Orange is the new black, Devious maids, True blood, Sons of anarchy, Lost och Girls av vad du inte redan sett!

    Svara

  • E

    |

    Game of thrones!!!

    Svara

  • Madelene- Make+Up+Artist

    |

    I chock! Du bara måste se sista Vänner- avsnittet :O Sorgligt, ja, men du bara måste juu <3

    Svara

  • Elin

    |

    Nip/Tuck <3<3<3

    Svara

  • Seriesphere

    |

    Du MÅSTE se sista avsnittet av Vänner, får mig att gråta precis varje gång haha men det är så fint!

    Serier du inte får missa är
    Once Upon A Time, helt underbar serie på alla sätt, den kanske låter töntig, typ ”hej vi är i en sagovärld” men det är verkligen inte så, den är otroligt bra!

    Drop Dead Diva, åh vad jag älskar den, så rolig och väldigt unik också, ge den minst fem avsnitt innan du ratar den.

    Cougar Town, Orange Is The New Black, The Mindy Project, Melissa & Joey och Modern Family.

    Och så klart, en av dem bästa serierna som finns, no doubt, Community. Så sjukt rolig, unik, perfekt osv osv, upptäckte den förra året och har redan sett dem första fyra säsongerna 5-6 gånger. Tyvärr blev den cancelled nu för nån månad sen men det finns fem säsonger och den slutar inte mitt i allt så den är verkligen värd att kolla på!

    Svara

  • Sandra

    |

    GIRLS!
    Jag vet att den inte låter så spännande på namnet, men den är sjukt oförutsägbar. Ett gäng knäppa tjejer är allt jag kan säga. Knasig humor. SE DEN!

    🙂

    Svara

  • mattkurt

    |

    orange is the new black

    Svara

  • Becca

    |

    Måsten:
    Orange is the new black
    Son’s Of anarchy
    The walking dead
    Game Of thrones

    Svara

  • Emma

    |

    Okej, seriöst nu, de här är serierna du ska se.

    *Game of thrones

    *Dexter

    *Gossip Girl

    Därmed basta. Därmed basta är alltså ingen serie, utan därmed ska du basta. Eller jag. Eller någon. Underligt uttryck….

    Detta är verkligen serier som jag önskar att jag kunde få se för första gången igen…

    Aja, tjopptjopp, go watch 🙂

    Svara

  • J

    |

    kolla revenge!!

    Svara

  • Sally

    |

    Blir helt chockad att du inte har sett The OC eller One tree hill?!?! Du är ingen äkta serienörd förrän du sett dem!

    Svara

  • maria

    |

    United state of Tara och The Big C!!

    Svara

  • Allis

    |

    Game of thrones, Orange is the new black och Hart of Dixie är måsten!

    Hart of dixie har jag precis själv börjat sträck-kolla på, riktigt mysig serie!

    Svara

  • Caroline

    |

    Orphan black är ganska bra, dock bara sett 4 avsnitt men ändå 😉

    Svara

  • Millie

    |

    Gossip girl – lite samma sak genom alla säsonger men ändå bra!
    Weeds – både spänning och humor, finns många säsonger också!

    Svara

  • Amanda

    |

    Du bara MÅSTE se Modern Family. Världens bästa serie någonsin.

    Svara

  • Lina

    |

    SUITS!!! Grym serie! 🙂

    Svara

  • sara

    |

    se sista vänner avsnittet! det är så jäkla bra. lite sorgligt i slutet, men sjukt roligt!

    Svara

  • T

    |

    Orange is the new black och Modern Family är två måsten! På riktigt.

    Svara

  • Karin

    |

    The killing då? Med kinnaman.. får inte reda på mördaren förrän säsong 2… då läre man plöja… lite drygt på samma gång dock 😛

    Svara

  • Linnéa

    |

    THE VAMPIRE DIARIES!!

    Svara

  • Alicia

    |

    Ally McBeal är hur bra som helst! Den serien är ett måste 😀

    Svara

  • Sara

    |

    MODERN FAMILY!!! Bästa serien någonsin!!

    Svara

  • sandra

    |

    Homeland
    Suits
    Downtown Abbey
    Modern family
    Sons of anarchy
    Mad men
    Vampire diaries
    Private practice (spinoff till Greys)
    Hart of dixie

    Modern family är i alla fall ett måste!!

    Svara

  • sandra

    |

    Modern family (ett måste!!)
    Gilmore Girls
    Suits
    Mad men
    Downton Abbey
    Sons of anarchy
    Vampire diaries
    Hart of dixie
    Girls
    Homeland
    Private practice

    Svara

  • Olivia

    |

    The blacklist!

    Svara

  • Louise

    |

    Vänner är bäst. Finns liksom inget bättre.

    Svara

  • Kristin

    |

    Once upon a time är grymt bra! Räcker med att se de två första avsnitten å så är man fast!

    Svara

  • rebby

    |

    Vi har typ samma smak, så jag är helt övertygad om att du skulle ÄLSKA Seinfeld 🙂 sjukt bra serie asså. Sett Vänner 3 gånger om, men ändå är Seinfeld snäppet bättre! Klockrena karaktärer 🙂

    Svara

    • Garbooh

      |

      Lätt den bästa serien ever!

      Svara

      • Linda

        |

        Åh nej! Med all respekt, Vänner är sju mil bättre än Seinfeld och jag vågar bestämt hävda att man inte behöver gilla den andra för att man gillar den förstnämnda. Jag håller helt med Egoina, Vänner är den bästa serien någonsin och Seinfeld är inte ens i närheten. Däremot så är jag helt emot att BBT skulle vara medelmåttig – den är fantastisk! 🙂

        /Linda

        Svara

  • Emma Petersson

    |

    Du måste se Entourage! Det är min och sambons favoritserie! Och den är avslutad så man kan sträckköra hela 😀

    Svara

  • Emma Petersson

    |

    Blir fan helt stressad av att se att typ ingen tipsar om Entourage, NI HAR MISSAT NÅGOT!!!! Hoppas nu på att alla läser går in och ser den omedelbums.
    Verkar kanske inte mycket för världen men det är så sjukt bra karaktärer, speciellt ena som är otroligt rolig!

    http://www.imdb.com/title/tt0387199/?ref_=nv_sr_1

    Svara

  • Sara

    |

    Du MÅSTE se The walking dead!!!!! Bästa serien ever! Älskar den så orimligt mycket, haha. SE!! 😉

    Svara

  • Lilly

    |

    Buffy the Vampire slayer kanske du skulle tycka om. Finns många bra och omtyckta karaktärer där. Säsong ett och två känns kanske lite gamla nu men efter det så blir serien faktiskt väldigt bra så ge inte upp även om säsong ett/två känns lite sega ibland.

    Svara

  • Anna

    |

    Parks and Recreation… BASTA serien med en grym kvinnlig huvud-karaktar. Forsta sasongen ar inte sa bra men den ar valdigt kort (typ 5 avsnitt eller nat) och de andra sasongerna ar SAAAA bra!

    Svara

  • Emelie Olsson

    |

    Castle
    Drop dead diva
    Modern family

    Så efla bra!

    Svara

  • Magdalena

    |

    Du måste kolla in den danska serien Rita, helt grym kombo av humor och drama, finns på Netflix!! 🙂

    Svara

  • Evelina

    |

    One tree hill!!!!!!!
    The walking dead!!!
    Sopranos!!!
    Orange is the new black!

    Svara

  • Hanna

    |

    Här kommer några tips 🙂

    Vampire diaries
    Revenge
    Once upon a time
    American horror story
    Beauty and the beast (den nya)
    Orange is the new black
    Sons of Anarchy
    Devious maids
    Being human us
    Gossip girl
    90210

    Svara

  • Mariap

    |

    Se på Supernatural! Bästa serien någonsin! Såg åtta säsonger på bara några veckor! Så se den och utvärdera gärna vad du tycker om den!

    Älskar förövrigt din blogg något så ypperligt mycket!

    Svara

  • Emma

    |

    CHUCK! Och modern family måste du också se!! Så himla bra serier.

    Svara

  • Isabella

    |

    Devious Maids
    The Vampire Diaries (& spinn-off serien The Orginals som är suverän)
    Revenge
    Ovanför finns de du MÅSTE se!! Sjukt bra serier men ifall du har extra tid så är inte dehär två heller helt dåliga alternativ:
    Drop Dead Diva
    Heart of Dixie

    Svara

  • Sophie

    |

    SNÄLLA ÄLSKADE MÄNNISKA HAR DU INTE SETT ”THE O.C”(4underbarasäsonger) eller GOSSIP GIRL(6säsonger) eller ONE TREE HILL(9säsonger)?? O.C är en fruktansvärt härlig ”sväva ivägfrån vardagen”-serie! Ursäkta att jag skriver värre än en tvååring just nu, mobilens tangentbord är trasigt. PS!! Du MÅSTE se sista avsnittet i vänner.. Jag känner precis samma som dig, att det ibte ska ta slut, men det gör det inte! Lovar! Man fortsätter att titta om och om igen bara 🙂 mysigaste vännerna <3

    Svara

  • Sophie

    |

    ÅH! Dexter! För gudsskull! Så spännande!!

    Svara

  • Sara

    |

    ”Downton Abbey”! Älskar den. Typ den enda riktiga serie jag har sett.

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv