Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Pannkaksfrukost

Vi var på vårfestival igår och räknade därför med att vi skulle vakna bakis idag. Det värsta som finns är att vara bakis och inte ha någon mat hemma, så vi var smarta och förberedde igår. Min kille tyckte att vi skulle äta pannkakor, men jag är inget big fan av pannkakor och kan endast äta det om det finns massor av tillbehör. ”Vad vill du ha då”, frågade han. ”Nutella, banan och glass”, svarade jag. Sagt och gjort.

Såhär har vår förmiddag sett ut:

 

20140531-170638-61598460.jpg

20140531-170639-61599073.jpg

 

Jag kände mig typ avundsjuk på mig själv. Vi såg Det regnar köttbullar. (vad hemskt det måste vara att se den filmen när man är hungrig) (det regnar cheesebugare liksom) och nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen.

Ikväll har Malin tjejmiddag, till en av rätterna hon ska servera måste man tydligen dricka öl så bäst för mig att jag blir obakis snabbt (och börjar gilla öl?).

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • Robert

  |

  Ser apgott ut, även om jag inte vill äta så mycket gluten. 😛

  Svara

 • Myhrans

  |

  Åh vad gott det ser ut!

  Svara

 • Sabina

  |

  Åh! Jag gillar inte heller vanliga pannkakor.. Men sen fann jag amerikanska pannkakor! Testa det nästa gång!

  2 dl vaniljyoghur
  2 dl mjöl
  2 ägg
  0,5 dl socker (kan skippas men orka bra nyttig)
  1 tsk vaniljsocker
  2 tsk bakpulver

  Detta är till typ en person.. Om man är stor i maten som jag, haha. Testatesta!!

  Svara

 • Emmy

  |

  Åh så gott!

  Svara

 • Julia

  |

  alltså jag stönade typ högt när jag såg dessa bilderna… hoppas inte mina korridorsgrannar hörde 🙂

  Svara

 • Ella

  |

  Hej Regina,

  Vill börja med att skriva att det här är inte något som jag skriver som en personlig attack mot dig eller någon annan. Jag vill bara anmärka på det här med att ”dricka sig full” och vara ”så sjukt bakis”. Har du tagit en funderare och tänkt på VAD det egentligen är som händer med kroppen när man dricker till den graden att man blir full och bakfull.

  Det som händer är att man BOKSTAVLIGEN förgiftar kroppen. Man häller i ett rent gift i kroppen som går upp till nervcellerna, bedövar de, förstör levern så att dens enda funktion blir att filtrera bort giftet som fyllt kroppen, vilket gör att alla andra, viktiga funktionerna som levern har, försummas.

  När man sedan är bakfull så är det på grund av att alla kroppens system kämpar för att förgöra giftet som fyllt blod, lever, njuarar mm.

  Sedan pratar man om hur viktigt det är att äta ekologiskt, för att värna om djur, natur, hälsa osv. Är inte det motsägelsefullt?

  Skulle gärna vilja höra din, och andras, åsikt om detta.

  Kram, Ella

  Svara

  • Egoina

   |

   Såklart är det motsägelsefullt. Blir så jävla trött på detta att bara för att jag försöker göra bra val så måste automatiskt ALLT jag gör vara perfekt. NEJ, jag är inte perfekt och kommer aldrig att vara.

   Svara

   • Ella

    |

    Det är verkligen inte det jag försöker antyda. Jag menar bara på att det här med drickandet, det är mer än trend än något annat. Det är värt att tänka på vilken misshandel man utsätter sin stakars kropp för.

    Svara

 • Hanna

  |

  Tror det droppade ner 1/2liter saliv på mitt tangentbord.. guu så gott!!

  Svara

 • Arw

  |

  Det är ju därför man ska göra bananpannkakor med kokosmjöl 🙂

  Svara

 • Emma Starkko

  |

  Måste flika in lite på Ellas kommentar känner jag! 🙂 För det första håller jag med dig helt, man kommer aldrig göra 100% ”bra” val i livet, då är det bättre att göra några iallafall.
  För det andra – att välja ekologiskt gynnar djuren och alla människor runt omkring Regina. Att välja att dricka alkohol skadar enbart Regina själv, märker du skillnaden? 🙂 Bättre att man väljer att göra saker som enbart straffar än själv än tusentals andra o oskyldiga djur i min bok! 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv