Follow my blog with Bloglovin

Sista veckan på praktiken

Jag skulle egentligen ha min slutgiltiga presentation (om sociala medier) för en kund till min praktikplats imorgon, men det blev ändrade planer och min handledare frågade om jag inte kunde hålla den idag istället. Jag fick först panik då jag inte kände mig tillräckligt förberedd och jag var inte helt klar med min powerpoint. Men sen tänkte jag äh vad tusan, jag kör bara!

Det är nämligen så typiskt mig att stirra upp mig för mycket när jag har en viss deadline. Jag övertänker och blir nervös. Då kan det vara bra att ibland kastas in i saker. Och bra gick det! Skönt. Jag kan ju det här.

Nu har jag några uppgifter kvar och sedan är min sista dag på onsdag. Sorgligt.

 

20140526-161151.jpg

Snabb-selfie när ingen såg.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • Fanny

  |

  Har du frågat dem om sommarjobb? 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Lite halvt, men de har väldigt lite under sommaren tyvärr.. 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Förstod väl att du skulle fixa det ändå. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv