Apparna jag inte kan leva utan

Jag har gått och blivit helt beroende av spelet Flow. Verkligen sjukligt beroende. Jag går runt och tänker på hur jag kan connecta ihop gatustenar när jag går ute, på den nivån är det. Ungefär som när jag spelade Candy Crush och ville flytta på fönster på byggnader och grejer.

Här ser ni apparna jag använder mest. Alla är inte med (som t.ex. Snapchat och Skånetrafiken) eftersom detta är en screenshot från min padda och inte telefonen. Men de flesta är här i alla fall.

 

20140512-183444.jpg

 

Kort förklaring: Cut the rope (ja, jag har två eftersom att jag inte orkar vänta på liven om de skulle ta slut) är awesome, Don’t step är egentligen skittråkigt (man blir bara irriterad), och när jag väl är irriterad kan jag spela Hungry Shark och äta några människor. My Tom är väl till tioåringar egentligen, men det är som en tamagotchi. Min syslöjdslärare beslagtog min när jag var liten (jag hade den uppe på lektionen) så nu liksom lever jag ut den förlorade drömmen. Sen Flow <3 <3 Och resten vet ni antar jag.

 

0

Trackback from your site.

Comments (27)

 • Elin

  |

  Glöm inte att du måste ha stjärna på alla banorna, annars gills den inte som godkänd! Det är faktiskt så! Lovar, du måste ha stjärnor. (okej, mitt hittepå, men du måste!!!)

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha, laddade ner det och nu är min pojkvän besatt..;)

   Reply

 • Kajsa

  |

  Åh flow <3, kommer ihåg att jag klarade alla banor för ett år sedan, sånt beroendeframkallande spel!

  Reply

 • Malin

  |

  Bet365? Fick du mersmak efter att du satsade pengar på Eurovision? Haha 😉 Kram!

  Reply

 • alex

  |

  Men åååh tack för tipset om flow lixom (not), kommer inte få nånting gjort idag… 😉

  Reply

 • Robert

  |

  Gillar tanken bakom Hungry Shark. 😉

  Reply

  • Robert

   |

   Kul spel det där Hungry Shark. Börjar redan bli riktigt haj(höhöhö) på det. 😉

   Reply

 • Anna

  |

  Hej
  Jag ska eventuellt börja plugga på campus i hbg till hösten, kan du inte skriva lite om campuset tips osv? Vad använder ni för portal, its learning eller first class eller något annat? Vad bör man känna till kort och gott?
  Kraaaam

  Reply

 • Lotta

  |

  Fick du inte tillbaka tamagotchin?

  Reply

 • Anna

  |

  Ladda ner flow, redan beroende! Men faan vad kissnödig jag blev av ljudet hahaha, får köra på ljudlöst i fortsättningen 😉

  Reply

 • Adina

  |

  Hahaha, min lillasyster är helt galen i My Tom! 🙂

  Reply

 • Kat

  |

  Följer du någon särskild på youtube? Jag har (ganska nyligen) börjat följa roliga youtubers från us/uk 🙂

  Reply

 • sanna

  |

  har du provat det sjuka spelet ” dumb ways to die “?

  man blir galet irriterad, men det är sjukt skoj haha . jag kräver däremot inte så mycket när det kommer till spel, jag var totalt exalterad av space impact och snake när jag fick min nokia 3310 för tusen år sen och kan än idag sakna dom orginella spelen :P:P men ändå, testa.

  Reply

 • Carro

  |

  Jag låter bli att börja spela alla dessa spel… för isf blir jag antagligen fast, o det vill jag inte.

  Reply

 • Malin

  |

  Ladda ner Cut the rope 2, sjukt mycket roligare än första versionen! 😀

  Reply

 • Karin

  |

  Åh bara måste veta, hur långt kom du på candy crush? Jag är beroende och kommer inte kunna sluta innan jag har klarat alla banor!

  Reply

 • Sandra

  |

  Testa ” cover orange journey” så himla roligt. Lätt i början..sen så.. 😉

  Reply

 • Karin

  |

  haha, faaaan nu e ju jag också beroende av Flow.
  “Bara en bana till…en till!!”

  Reply

 • Kajsa

  |

  Okej, nog lite konstigt det här, men jag = mindblown när jag såg på din screenshot att man kunde ha FEM(!!!) appar längst ner på paddan. Trodde verkligen att man kunde ha fyra st tills nyss….

  Reply

 • Hasse

  |

  Herregud laddade ner Flow imorse mot bättre vetande och varit HELT fast hela dagen, missades vad som sades på föreläsningen i skolan och missade min hållplats med bussen. Tack för den! 😉

  Reply

 • Pauline

  |

  Haha var ju tvungen att prova flow… daaamn youuuuu!

  Reply

 • Robert

  |

  Farligt spel det där Flow som de andra säger. 😛

  Reply

 • linnea

  |

  men nu känner jag mig dummast i världen… har ALDRIG fattat att man kan ha fler än fyra appar i den där raden där nere……?!

  Reply

 • Amanda

  |

  Gick in på din blogg igår o läste en massa inlägg jag missat. Blev även jag nyfiken på Flow…. Nu kan jag inte sluta spela! Kul spel!

  Reply

 • Jennifer

  |

  Haha! Jag brukar spela ett spel som heter The Tribez som handlar om att du typ ska bygga upp ett landskap och för att få bort stenar, träd och stubbar så klickar du bara på dom så kommer den en gubbe och rensar bort dom. Nu till det roliga (låter som ett väldigt lamt spel), för ett tag sen satt jag och åkte tåg och hade precis spelat det spelet. När jag sedan tittar upp ser jag massor med skog och stubbar runt omkring och börjar fundera på varför ingen klickar bort dom ! Sämst!

  Reply

Leave a comment

Arkiv