Mot Göteborg!

Vet ni vad jag göööör? Hoppas inte, för det vore lite creepy. Jag är på väg till Göteborg! Ska göra en kul grej och sen hem igen. Det blir en kort trip, stannar bara några timmar.

Några punkter värd att nämna:

• Vi handlade lite vatten och choklad på Ica till vår bussfärd. Det var mycket folk och kvinnan före oss i kön till kassan hörde att vi pratade om att bussen gick snart och att det började blir lite bråttom, snäll som hon var fick vi fick gå före henne. Alltså VARFÖR har jag inte tänkt på att använda detta som taktik? Skitsmart i vardagen om jag vill handla snabbt. Kanske lite svårt om jag handlar mycket grejer dock. Yeah right att jag tänkt mig en tågfärd med en veckans mat typ.

• Jag beställde en stor kaffe på Espresso House men den var bara fylld till hälften. BUHU!!!

• Jag både älskar och hatar människor som outar sina liv per telefon i kollektivtrafiken, “mobilblottare” som det kallas. En man på bussen har under loppet av en timme haft ett jobbrelaterat samtal, en arbetsintervju och ett samtal med en läkare. Högt och personligt. Nä, jag borde inte lyssna. Men komigen.

 

20140510-120147.jpg

 

20140510-120152.jpg

 

20140510-120213.jpg

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (18)

 • Veronika

  |

  Älskar att lyssna på folks samtal. Dem pratar verkligen om allt! Ibland sitter jag lite stalker-aktigt med hörlurar i, men har ingen musik igång och bara lyssnar på folk.
  Inte för att deras samtal gör mycket skillnad i mitt liv, men är mysigt på något sätt.

  Låter helt sinnessjuk.

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha! Inte undra på att podcasts är populärt 🙂

   Reply

 • Ronja

  |

  Jag måste bara få säga – jag är en av dem som ständigt mobilblottar sig, haha. Jag ringer mycket hellre jobbiga och nervösa samtal bland folk och i rörelse än ensam hemma i min tysta lägenhet. Jag får be om ursäkt till alla er därute som någonsin tvingats lyssna på mina problem!

  Reply

 • Singelbloggaren

  |

  (Sherlock-Holmes-kliar-mig-på-hakan) det måste vara en mycket intressant grej för att åka tur och retur på en dag… Spännande!

  Reply

 • Ida

  |

  Bästa bloggen <3!! Hoppas det går bra i Göteborg!

  Reply

 • Blandatbloggen

  |

  Det där med att kommentera att man har bråttom pga tåg, buss eller liknande är INGENTING jämfört med att ha med sig en vältränad unge som piper “kissnödig, kissnöööödig” i kön. Behöver inte ens vara din egen för att det ska funka 🙂
  Men har man ingen unge så är din grej helt ok.

  Halvfulla muggar får tummen ner. Och killen intill dig får tummen upp, baserat på det lilla man fått se… /borde inte intressera mig för han ser för ung ut, är alldeles för gammal…

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha nästan värt att skaffa en bara för att få kissnödig-fördelen. 😉

   Reply

 • Robert

  |

  Hej, hej! 😉

  Reply

 • Malin

  |

  Haha snapchatbilden får det nästan att verka som någon slags gottgöring för förra inlägget 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha japp. Jag skickade den till honom. *plåster på såren*

   Reply

 • Emilié

  |

  Satt på en grön buss i Malmö och en stor kvinna sätter sig framför mej och ringer ett samtal. Antagligen till en vård central och berättade att hon har problem med magen sen en tid tillbaka.” Ja, jag är lite lös” säger hon högt och jag skrattar lite för mig själv.
  Jag själv skulle ALDRIG göra något sådant privat samtal kollektivt

  Reply

 • Hanna

  |

  Egoina, har du sett detta? Vet inte om du redan sett det, men var jag förstår syftar hon på dig, även om hon stavar det Egogina. Såg det precis, helt sjukt! Satt och skrattade hela tiden jag läste det, haha. Kram! 🙂

  Reply

 • Sara

  |

  Hoppas att du hinner se Eurovision Song Contest! Det var så roligt när du försökte klura ut hur du skulle kunna se det när du var i Norge för några år sedan!

  Reply

 • Elin

  |

  Angående punkt 1. Du var nog inte seriös med denna punkt men om du var det måste jag säga att det är lite dålig stil/moral att utnyttja andras godhet för att du är en stressad människa (om du skulle klaga trots att du inte har ngt tåg som ska gå eller liknande.

  Reply

Leave a comment

Arkiv