Follow my blog with Bloglovin

Jadå

Jag: Åhhh.

Jag: Vad ska jag blogga om?

Pojkvän: Skriv att det blev kladdkaka.

Jag: Okej.

 

Hej!

Det blev kladdkaka. Och en himla massa andra kakor. Usch, nu vill jag aldrig äta kakor igen. Aldrig mer. Förutom kanske imorgon. Men aldrig mer innan imorgon.

 

20140501-232029.jpg

 

/Sockerchock.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (4)

 • Rebecka Schmidt

  |

  Du är för go du. Sitter väldigt ofta och skrattar när jag läser dina inlägg, man liksom känner igen sig själv och du är galet underhållande! Dina inlägg kan ibland göra min dag, haha. Har aldrig kommenterat något av dina inlägg förr men ville bara att du skulle veta, som alla andra dina läsare också tycker, du är bäst!
  Kram!
  Rebecka, 19 år

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack vad gullig du är <3

   Svara

 • Robert

  |

  Mmmmm…. Verkar… smarrigt! 😉

  Svara

 • Myhrans

  |

  Åh vad gott med kakor!!! <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv