Follow my blog with Bloglovin

Två bilder från idag

20140430-172558.jpg

Nä. Det blir aldrig uttjatat att äta på IKEA. Skulle kunna äta där varje dag. I alla fall fika. Min pojkvän körde vagnen över en list så att vattnet spillde ut över våra kanelbullar (buhuuu). ”Det var inte så listigt”, sa jag. Hur många som skrattade? NOLL PERSONER. Jag är verkligen inte uppskattad i min tid.

 

20140430-172609.jpg

Hämtade ett paket. Det händer att jag får avin till paket som jag inte har en aning om vad innehåller. *Kändisbloggerska*. Ibland när jag ska hämta dem så frågar de var paketet är ifrån, antagligen för att det blir lättare för dem att hitta eller något. Men jag vet ju inte, så jag svarar bara ”ehhh, jag vet faktiskt inte”. Den blicken jag får då alltså. Hej shoppingberoende! Som att jag är en sån där som sitter och klickar hem grejer från Internet som om det inte fanns en morgondag.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (21)

 • Grodan

  |

  Hej! Jag förstår inte hur man gillar inläggen, jag har försökt att göra det genom att trycka på ”*** personer gillar detta”, men det funkar inte. Är det fel? Hur gör man? Det här låter kanske konstigt, men jag fattar verkligen inte hur man gillar! Tacksam för svar!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tryck på hjärtat bara 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Jag skrattar: Höhöhö! 😀

  Förstår att det inte är så lätt att LISTA ut(höhöhö) vart alla dina paket är ifrån. 😉

  Svara

 • Emmy

  |

  ”Jag är verkligen inte uppskattad i min tid.” Tänkte direkt på Pheobe: ”I would love not to be appreciated in my own time” (när Ross spelar keyboard på caféet). Så, det är ju en bra sak, egentligen, typ 😉

  Svara

 • Milla

  |

  Haha jag tycker det var ett jätteroligt skämt ju /Vitsig göteborgare

  Svara

 • ida

  |

  Vad gott det såg ut :D!! MUMS 😀

  Svara

 • Frida

  |

  HAHA listigt. Jag skrattade i alla fall. Rätt högt med.

  Svara

 • ea

  |

  Haha, trodde först att ni hade lagt kanelbullarna i glasen, om man tittar på bilden 😉

  Svara

 • Maria

  |

  Haha vad roligt att du skriver så om paketet! Jag jobbar på ett Konsum med ett postombud. Tro mig, det händer rätt ofta att de som hämtar ut paket inte vet var de kommer ifrån! (och de är inte ens kända!) Kan däremot bekräfta att japp vi frågar var paketet kommer ifrån för att hitta det lättare! Förstår att kändisar får okända paket men vanliga människor?

  Svara

 • Anna Mc Manus

  |

  Här I göteborg hade vi skrattat 😉

  Svara

 • Jenny

  |

  Haha man behöver inte shoppa vilt heller för att glömma vad som kommer på posten. Det tar ju oftast några dagar till veckor innan man får det, så då är det inte så konstigt om man inte kommer ihåg det 😀 Och om man får en present från någon så kan man ju inte heller veta.

  Svara

 • Anna

  |

  Var kommer dina byxor ifrån?

  Svara

 • Nathalie

  |

  Får en del paket genom mitt jobb som man inte alltid kan lista ut vem det är ifrån, hur det kommer se ut eller vad det kommer väga.
  Jag tycker lite att det är upp till postombudet att skriva på avin vem det är ifrån! Om dom ändå vill veta när det hämtas ut. Win win liksom 🙂

  Svara

 • Adina

  |

  Men jag veet! Ikeas mat är helt kanon! 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Åh älskar ikeas mat , kan åka dit bara för maten haha! 😀

  Svara

 • Cissi

  |

  Jag fnissade till jag! 🙂

  Svara

 • Matilda

  |

  På mitt jobb kan man också hämta ut paket. Vi får dock inte fråga kunden var paketet kommer ifrån, även om de hjälper att veta. De är pga att kunden kanske har beställt från något ”pinsamt” ställe (uppblåsbaradockor.com typ ;)) och då vill vi inte göra kunden obekväm!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv