Praktiken förstör mig

Jag: Oj! Klockan är mycket!

Pojkvän: Va? Hon är ju bara halv tio?

Jag: Ja.

Pojkvän: Älskling, du har blivit en SÅN.

Jag: En sån?

Pojkvän: Ja, en sån som går och lägger sig i tid och säger att klockan är mycket när hon bara är nio.

0

Trackback from your site.

Comments (9)

 • Signe

  |

  Haha, jag känner igen det från min praktik! Går bussen strax efter sju så blir dygnsrytmen helt annorlunda mot för att behöva pallra sig till en föreläsning kl 13.15 😉

  Reply

 • Robert

  |

  Då har du lagt dig nu, gissar jag. 😉

  Reply

 • Tani

  |

  Jag var exakt likadan! Var sjukligt trött redan vid 22 under hela min praktik och orkade knappt göra saker på helgerna. Vilken reality-check det var….hur ska man orka jobba heltid, ha ett socialt liv, träna, laga mat/matlådor, ta hand om ett hem, träffa familj och partner…och hur faan ska man orka raka benen osv 😉

  Plötsligt hade jag inte så bråttom med att börja jobba och uppskattade plugget mer än vanligt, trots att en del av mig bara vill börja jobba och “komma igång” med mitt liv… Känner du igen dig?

  Reply

  • Egoina

   |

   Både ja och nej. Känner inte att jag har mer att göra, är ju “ledig” från allt skolrelaterat. Mest störigt att behöva sova så tidigt varje dag. Haha 🙂 Fast benen får minsann vara orakade, finns gränser på vad man orkar 😉

   Reply

  • Sofie

   |

   Jag känner igen mig (eller njae, jag orkar faktiskt raka benen ;)). Jag har praktik just nu och börjar sju på morgonen. På dagen går det bra när man håller igång, men fan när man kommer hem och tar det lugnt. Då slår tröttheten till. Jag har också funderat på hur man ska orka, men jag tror att det blir mycket bättre när man får det till en rutin sen när man arbetar på riktigt.
   Sen hjälper det ju inte just nu att vi precis flyttat så vi har lite att göra där och vi ska gifta oss i sommar, så det är lite att göra där också. Dumt att ta allt på en gång kanske 😛

   Reply

 • Hanna

  |

  Hehe. Igår gick jag och min pojkvän och la oss vid halv nio. …

  Reply

 • Liebling

  |

  det är som mig när jag jobbar på somrarna. Stiger upp 5.00 så jo nio är väldigt sent 😛

  Reply

Leave a comment

Arkiv