Follow my blog with Bloglovin

Orka vänta

Jag satt och tittade på bilder från när min mamma var liten innan och denna bild är så rolig. Bilden föreställer ett kalas. På mitten av bordet står ett fat med bullar och min mamma är personen längst ut till höger. Om man tittar noga kan man se att hon är den enda som tagit en bulle och dessutom har hon redan hunnit ta en bit av den också.

HAHA. Så typiskt min mamma (och mig).

 

20140418-203529.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

 • Rebecka

  |

  Hahahahgahaha åh vad skön! Man kan se hur hon verkligen sitter och tittar på Bullen också hahhahaha

  Svara

 • Svorskan

  |

  Visst ÄR jag söt! 😉

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, äpplet faller inte långt från äppelträdet ibland. Kanske läge att börja dra igång löpträningen så du kan utmana din mamma på en halvmara? 😉

  Svara

 • ida

  |

  hahaha 😀 så rolig!

  Svara

 • Tara

  |

  Väldigt mycket matinlägg nyligen, matblogg nästa 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Älska mat! 😀

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv