Follow my blog with Bloglovin

Trött och ursäkt till att shoppa

Jag var så trött efter praktiken idag. Den där timmen vi förlorade i helgen ställde till det tror jag. Är bitter. Hur som helst så orkade jag inte åka hem, utan jag åkte hem till min pojkvän istället som bor närmare. Dumt nog så sov jag en stund när jag kom hit vilket betyder att jag inte är trött nu och därför sitter och pluggar = inte supersmart då jag börjar vid 8-tiden om dagarna.

Nåväl.

Eftersom jag inte skulle hem var jag smart nog att gå inom H&M för att köpa nya trosor. Sen köpte jag lite annat när jag ”ändå var där”. Dessutom är det ju pinsamt att gå i samma kläder två dagar i rad.

Hör ni vilka dåliga argument jag kör för att få konsumera? Sämst.

 

20140401-001449.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

 • Petra

  |

  På din påse har du dock ett bra argument till att shoppa 😉

  Svara

 • Robert

  |

  Hoppas du orkar hålla dig pigg idag. 😉

  Svara

 • My

  |

  Jag tror du fått den här diskussionen innan på bloggen. Men tvätta nya trosor innan du använder dom!! Jag förstår inte argumentet ”jag köper nya trosor för att slippa tvätta” eftersom man ska tvätta dom innan man använder dom!

  Svara

  • rebecca

   |

   Fast det är väl ändå lite upp till var och en? Jag har aldrig tvättat ett plagg innan första användningen och jag har inte dött än.

   Svara

 • Jennie

  |

  Jag vet att du kommer få många kommentarer om att tvätta trosorna. Jag själv tvättade aldrig nya underkläder innan jag använde dem förrän jag började jobba på h&m lagret. Kläderna görs i små trånga fabriker i bland annat Bangladesh och är besprutade med både antimögel och diverse ämnen för att inte mögla på vägen (de flesta på lagret använder handskar för att minska att få in det i kroppen, eller få utslag). De packas i små kartonger som både flygs och fraktas med båt. När de väl kommer till Sverige är vissa kartonger så skitiga på utsidan med både fågelskit och annan skit. Inte ovanligt att man hittar döda djur som råkat följa med i kartongen också…Hittade själv en grön skalbagge i en kartong med skor. Död såklart efter den långa resan men ändå. Sen står de öppnade kartongerna på lagret och samlar damm innan de plockas av olika arbetare ner i små backar. Någon kanske tappar en trosa, råkar kliva på den.. Den hängs upp i butiken av en till person som rör dina ”nya” trosor. De kanske ramlar ner på golvet igen, testas av någon som inte tänker på att ha sina egna trosor under.. och sen kommer vi och tror att ”nya” trosor (eller andra kläder) är rena.. Inte för att smutskasta H&M, antar att det är så med de flesta kläder som fraktas en lång bit, skit och djur samlas på vägen 😉

  Svara

  • egoina

   |

   Usch. Ska hem och tvätta sen! 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv