Hemsk dag

Det är verkligen tragiskt vad som hänt i Helsingborg idag. Min stackars pojkvän var på matchen och mitt bland allt som hände efteråt, så nu ska jag hem till honom och kramas. Hoppas det har lugnat sig i centrum bara.

På tal om något annat. Titta vem som knackade på min dörr med mat innan idag (som fortfarande var varm dessutom):

 

20140330-203352.jpg

Världens bästa mamma! Precis vad jag behövde idag.

 

0

Trackback from your site.

Comments (7)

 • Lise

  |

  Din mamma verkar så himla gullig. <3

  Reply

 • Ida

  |

  Va? Vad har hänt?! :O hoppas din pojkvän mår bra!!

  Reply

  • Lisa m

   |

   En fyrabarnsfar blev ihjälslagen idag i Helsingborg innan matchen mellan Djurgården IF och Helsingborg IF började och Egoinas pojkvän var där mitt i allt kaos. En fruktansvärd tragedi det går inte med ord att beskriva hur förjävligt det är att någon ens kan göra såhär.

   Reply

 • Robert

  |

  Härligt – med maten alltså! 🙂

  Reply

 • Decdia

  |

  Jag fattar inte, är det värt att dö för? Är det värt att göra sig till en mördare för det? En fotboll! Helt galet.

  Reply

 • Madeleine

  |

  Hej! Verkligen så otroligt hemskt, jag ryser bara jag tänker på det. Tycker det är toppen av dig som skriver en rad om det iaf <3, kram!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv