Follow my blog with Bloglovin

Känner mig som hemma

Min pojkvän tyckte jag var konstig som tog upp datorn och använde som spegel när jag skulle platta håret. Men smart ju. Han ska vara glad att jag inte satte igång webcamen som jag alltid gjorde när jag pendlade till Stockholm för några år sedan. Minns ni? Jag sminkade mig också alltid på tåget. Vaddå bekväm?

 

20140312-090741.jpg

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (12)

 • Elina

  |

  Såg dig I lund!!!

  Svara

 • Amanda

  |

  Att sminka sig på tåget är bästa sättet att spara tid! Gjorde det hela gymnasietiden. Nu har jag tyvärr det lyxproblemet att jag har så nära till skolan att jag kan gå… Inte optimalt för en tidsoptimist!

  Svara

 • Anna

  |

  Sminkar mig ofta på tåg för att få sova lite extra på morgonen, och det om något verkar många kunna tänka sig att lägga till i ”Saker-jag-stör-mig-på”-listan av blickarna att döma. Trots att jag inte direkt spontan-pudrar dem lite i farten eller speglar mig i deras brillor.

  Svara

 • Robert

  |

  Har ett svagt minne av det. Verkar som du är på väg att få fin fason på håret idag också. 😉

  Svara

 • Emma

  |

  Vem är Robert som alltid kommenterar på din blogg? Sjukt nyfiken, haha!

  Svara

 • Johanna

  |

  Jag tycker det är superäckligt när folk fixar håret på tåget så. Det faller en massa hår som personen inte ser på sätet och golvet nedanför. Sådär kul för den som ska sitta där sen eller för den som städar. Eller du kanske städade upp det själv?

  Svara

 • ida

  |

  Haha älskar din blogg! Man bli alltid glad av att gå in på den :). du borde känna dig stolt att du har förmågan att få människor att le utan att ens behöva göra ngt! Det lät lite dumt nu men menar inget illa ;D haha!

  Svara

 • Sarah

  |

  Hahaha! Helt i min stil! Jag brukar ta upp mobilen och använda som spegel när jag sminkar mig på bussen. Det är ju ett perfekt sätt att spara tid på morgon så man kan ligga kvar i sängen någon minut extra 😀 Och sedan jag blev mamma för tre månader sedan är det väl mer eller mindre min enda chans till att få lite smink i ansiktet ;D

  Svara

 • emelie

  |

  du är så snygg! 🙂

  Svara

 • Beccys 2.0

  |

  Det är verkligen smart att använda datorn som spegel^^ Det funkar ju faktiskt rätt bra 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv