Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Lite misslyckat

Jag gjorde egna knäckebröd idag. Jag hade absolut skrivit ut receptet om det inte vore för att de blev såhär:

 

DSC03042

 

Ehh. Ja.

Jag vet inte om de faktiskt är brända eller om de blev så mörka för att jag tog svarta sesamfrön. Det kanske skulle vara vita? De smakade nämligen gott. Nåväl. To be continued.

Nu ska jag klä på mig något annat än morgonrock och gå hem till Sara för att laga mat och spela spel. Vad ska ni göra denna lördag?

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

  • Lina

    |

    När kommer nya headern upp? Även en grym blogg kräver lite uppdatering ibland 🙂

    Svara

    • egoina

      |

      På måndag hoppas jag 🙂

      Svara

  • Myhrans

    |

    Haha, det ser ut som mammas jätteäckliga gröna te uttryckt och bränt i en form. Tur att det smakade gott iaf, hembakat knäckebröd brukar vara himmelskt gott!

    Svara

  • pernilla

    |

    ser spännande ut iallafall!

    Svara

  • mslowcarb

    |

    Haha, det var gott ändå alltså? För isådanna fall vill vi ju ha recept! 🙂

    Svara

  • Ida

    |

    Åh ser gott ut ändå ju ;). Kanske ska testa att göra eget !!

    Svara

  • Felicie

    |

    Antagligen för att du valde svarta frön. Annars borde ju de vita vara bruna/brända! 🙂

    Svara

    • egoina

      |

      Jag får köpa vita och prova igen 🙂

      Svara

  • Robert

    |

    Skulle vara kul att testa att göra sådant. 😛

    Svara

  • Danne

    |

    Ikväll blir det i värsta fall en repris av gårdagens tolkning av ”Saturday night live” med Jim Carrey m.fl. Dock fick i aldrig till headbangandet lika bra eller besökte något ålderdomshem… Eller kraschade ett bröllop.. Fast vi siktar mer på att ta oss in till drottningen eller ta över big ben.

    Svara

  • johanna

    |

    Bra att du förbereder Halloweenfesten i tid, ambitiöst!
    Vita frön gör nog skillnad, när du ska platta ut degen sen ta hjälp av ett pakplåtspapper så blir dem inte så tjocka, alltså lägg bakplåtspappret över och va lite lagom våldsam 🙂

    Svara

  • Filippa

    |

    Hej Egoina! Min mamma gör precis sådana där bröd och de ska vara sådär mörka, det blir så för oss också och det smakar gott ändå 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv