Follow my blog with Bloglovin

Min dag so far

1) Vi hade rapport-redovisning på vår finansiella analys av Gekås Ullared idag. Vi hade fått veta att presentationen skulle vara 3 minuter, så vi brydde oss inte särskilt mycket om den och tänkte att då är det ju bara att säga någonting. Vad som helst. 3 minuter är ingenting. Men de andra hade förberett värsta presentationerna och vi fick ångest och panikskrev ihop en liten presentation som vi improviserade oss igenom. Det gick bra som tur var.

2) Firade detta med lyxkaffe. Eller det är en efterkonstruktion om jag ska vara ärlig. Hade tänkt köpa kaffen ändå.

 

20140129-183937.jpg

 

3) Sen kom jag hem och var rastlös så jag bestämde mig för att gå ut och gå.

 

20140129-184004.jpg

 

4) Men av någon konstig, oförklarlig, märklig anledning hamnade jag här:

 

20140129-183945.jpg

 

5) Sedan gick jag hem igen i den SJUKA SNÖN. Ja, för oss i Skåne är detta mycket snö. Kollektivtrafiken kollapsar osv. Fast idag var tåget sent för att tågföraren satt i en taxi? Så konstigt? De sa detta i högtalaren. ”Vi väntar på tågföraren som sitter i en taxi”. Kunde de inte bara sagt ”tekniska problem”, som alltid. Eller att de väntar på någon signal, det är ju klassikern.

 

20140129-183950.jpg

 

6) Jag är verkligen i min egen värld i min megaluva. Ser inte ut, hör inte in. Love it. Kunde inte ens se att bilden jag tog var väldigt mycket oskarp. Menmen.

 

20140129-183955.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • elin

  |

  taxin hahaha!

  Svara

 • Robert

  |

  Så sant! Lite verklighetsflykt när man har luvan på. 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Vi har ungefär samma mängd snö här i Norrbotten faktiskt, och det är sååå skönt! 🙂 men pessimist som jag är så tänker jag att det kommer väl typ en halvmeter snö i juni eller så istället..

  Svara

 • Jannica

  |

  Säger ni luva till det som hänger i jackan där i Skåne? Isåfall är ni allt roliga med era ord! 😀 Jag iallafall säger huvan. 😉

  Svara

  • Jenny

   |

   I både Halland och Småland säger man också luva 🙂

   Svara

  • Sanna

   |

   Jag kommer från Sörmland och har alltid sagt luva, så det är nog inte bara Skåne 🙂

   Svara

  • Sandra

   |

   Jag bor i Stockholm och har också alltid sagt luva 🙂

   Svara

  • Josefine

   |

   Stockholmare här, och jag säger luva.

   Svara

   • Kat

    |

    Sthlmare, har alltid sagt luva 🙂

    Svara

 • C

  |

  Mycket snö? Ni har ju ingen snö 😛 Jag bor i sydöstra Skåne, ute på Österlen och här har vi nog ca en halv meter överallt. Vilket är lite jämfört med andra år 😉

  Svara

 • Felicia

  |

  Sjukt roligt med taxin för vårt tåg (Älmhult – Lund) var också försenat idag och i högtalaren ropade de ut att det berodde på att ”de var tvungna att stanna och fylla i några blanketter” – man bara ehh, ofta det händer på ett tåg? Hoppas Skånetrafiken körde nåt allmänt januariskämt idag och hittade på roliga bortförklaringar till varför tågen var sena!! 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Haha, kul i så fall! 🙂

   Svara

  • Lina

   |

   Ja Felicia, det händer ofta att man måste stanna och fylla i blanketter. När växlarna eller signalerna i spåren är ur kontroll fyller man i en blankett i samråd med trafikledningen vilket tar lite tid. Sedan ska ofta spårväxeln kontrolleras också. Det tar tid och är för säkerheten. De hittar inte bara på saker i högtalarna utan försöker berätta vad problemet verkligen är. Och om föraren sitter i en taxi på väg till tåget, varför ska man säga något annat som inte är sant?

   Svara

   • Felicia

    |

    Ja, Lina, det är ju inte så att jag tror att de alltid bara hittar på förklaringar till varför tågen är sena. Det är klart jag uppskattar att de förklarar vad felet verkligen beror på men nu hade jag aldrig hört talas om dessa blanketter tidigare, och jag åker ändå väldigt ofta tåg. Jag tyckte det var ett roligt sammanträffande men jag är ledsen om jag sårade dina känslor, detta var uppenbarligen ett väldigt känsligt ämne för dig.

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv