Follow my blog with Bloglovin

12 saker som bara händer på film

Eftersom att ett nytt nummer av Veckorevyn är ute i butik kan jag lägga upp min krönika från förra numret. Det är en lista på tolv saker som endast händer i filmens värld. Det är en spinoff på detta inlägg, om ni minns.

Här är den:

 

DSC02761

 

DSC02764

 

DSC02767

 

DSC02770

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (40)

 • Rebecka - bloggar om skönhet och vardag

  |

  Superbra krönika, håller med om varenda punkt haha 🙂
  Jag har själv precis lyckats nå ut med mina texter, min första krönika publiceras idag! Du har varit en av mina inspirationskällor – jag älskar att läsa dina krönikor och du tar verkligen upp ALLA ämnen – så jag antar att jag bara vill tacka för att du är så grym på det du gör! 😀

  Svara

  • egoina

   |

   Tack, glad jag blir 🙂

   Svara

 • anna

  |

  Så bra att du lägger upp alla dina krönikor här så att man inte behöver betala för veckorevyn 🙂

  Svara

 • ida

  |

  hahaha du har så rätt med allting! älskar din blogg 🙂

  Svara

 • Sussi

  |

  13. De tittar inte på vägen när de kör bil, utan sitter och har djupa konversationer med medpassageraren och ger hen långa (minst 5 sek), djupa blickar. Spelar ingen roll om det är på motorvägen eller i villaområden. Jag och min pojkvän har försökt oss på det där. Omöjligt.

  Svara

 • Josefina

  |

  Nr 3 och 4 gör jag själv, så det tycker jag inte var så konstigt 🙂 nr 5 tycker jag stämmer för gamla filmer som tex de min farfar filmade på min pappa och hans syskon när de var små. De filmade liksom inte korta klipp på nåt speciellt som vi gör nu utan typ jättelänge när någon fiskar eller gungar eller nåt… inte så jättespännande direkt 😉

  Svara

 • Gabriella

  |

  Gud vad jag håller med om din diss! Visst är det kanon att folk tränar och tar hand om sig själva, men det är helt hysteriskt hur mycket svårare det är att ta sig fram eller få sina timmar bokade i januari-februari. Om man är rutinerad gymbesökare så måste man alltid offra så mycket för att göra plats för dessa nyårslöfte-gymmare, vilket är minst sagt frustrerande. Jag brukar trösta mig själv med förhoppningen att åtminstone några av dem fastnar och blir ”riktiga” gymmare. Då är det värt det. Faktiskt.

  För det andra så blir jag lika pepp varje gång du lägger upp dina krönikor. Dom är så jäkla bra!

  Svara

 • Sanna

  |

  Åh vad jag håller med om framför allt den sista! När jag började ha sex trodde jag nästan att det var något fel på mig och min kille som alltid fick gå till toaletten eller hämta lite papper för att torka upp… Man skulle ju bara falla ihop och somna i varandras armar!

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha!

   Svara

  • Jossefinen

   |

   Den sista är ju konstig på flera sätt.. De vaknar ju alltid med kläder på också! Trosor kallsonger, bh eller tshirt.
   Iofs kan man ju använda det mesta som pyjamas, men bh tycker jag är onödigt 😉

   Svara

   • Martina

    |

    och när de precis är klara med sexet kastar sig den övre personen ner på rygg bredvid den andra och sedan ligger de båda och stirrar upp i taket. Kvinnan har alltid täcket strategiskt placerat över brösten och mannen visar överkroppen men täcker precis kuken.

    Svara

    • Hammy

     |

     Ha ha tänkte just skriva PRECIS samma sak!

     Svara

 • Kari

  |

  Hahaha! Då passar det bra att jag råkar veta att du SÄGER UPP ditt avtal på gymmet när det är nytt år.

  Apropå ”på film” – de ringer varann och avtalar att äta middag ihop samma kväll och lägger på luren utan att säga ”Hej då!” och utan att komma överens vart eller när. 😀

  Svara

 • Martina

  |

  Vill lägga till två saker som också bara händer på film (eller i tv-serier):

  – om de behöver ta sig in i någons dator lyckas de alltid gissa sig till dennes lösenord på andra försöket för det är alltid bara ett ord. Men de gissar inte på de mest använda lösenorden som ”password” utan det är alltid något som bara just den supersmarta personen som ska ta sig in i datorn av en slump lyckas gissa på.

  – om en person pratar i telefon med någon men låtsas att det är någon annan den pratar med för att personerna i rummet inte ska förstå vem den pratar med så läcker aldrig telefonen något ljud. De kan stå precis bredvid personen som de ska mörda och få direkta instruktioner om dådet men låtsas prata med sin sjuka mormor och offret hör ett knyst från andra sidan. Mycket behändigt.

  Svara

 • T

  |

  Ja sex scener e så himla fail 🙁 ungefär som porren faktiskt… alltså i den meningen att sex är perfekt… som det där med papper, ja det är inte så romantiskt att gå o hämta papper eller likande händelser men jaa det är ju en vanlig förekommande händelse 😛 och ibland måste man ju som sagt kissa direkt efter eller duscha 😛
  Lite mer verklighetstroget skulle nog minska pressen och visa ungdomar hur sex faktiskt är 😉 och dra ner förväntningarna lite… ibland känner man sig ju lite deppig för att man inte beter sig som alla kvinnor gör i filmer, så där sensuellt sexigt o otroligt gulligt…
  Bästa scenen i Friends with Benefits, är ju när timberlake ska kissa med stånd xD DET ÄR BRA SCEN!

  Svara

 • mslowcarb

  |

  Haha, klockren!
  Det där med att det alltid börjar regna/sprinklers sätts på/någonting med vatten händer alltid och det blir alltid så cheesy då.
  (även fast man innerst inne tänker ” AW WHY CANT I HAVE THAT”)

  Svara

 • Alexander

  |

  13. När de råkar tappa en inramad och glaset går i tusen bitar så börjar de alltid att gråta hysteriskt. Trots att bilden i sig ät oskadd. Man bara HALLÅ, det är väl bara att sätta in bilden i en ny ram!! Get your shit together, liksom!

  Svara

  • egoina

   |

   Haha, den är också bra!

   Svara

 • Moa L

  |

  Sista-bäst! 😉 Den slår aldrig fel IRL!

  Svara

 • Ella

  |

  Tänkte på dissen. Brukar du vara på gymmet och slåss om maskinerna?! :O

  Svara

  • egoina

   |

   Nääe, sade upp mitt gymkort igår faktiskt. Haha. Men har minnen från förra året 😉

   Svara

 • Robert

  |

  Så sant som det är sagt. 😀

  Svara

 • Frida

  |

  Hahah den sista! Jag stör mig nästan alltid på det i filmer eller i serier. Ibland rullar killen av tjejen och hon ställer sig upp och börjar klä på sig helt utan vidare och sen lämnar lägenheten haha..

  Svara

 • Nomaden

  |

  Haha, nummer 3 gör jag faktiskt 😀 Har väl inte hänt så ofta, men några gånger och jag tycker inte det känns så konstigt 🙂

  Svara

 • Jonna

  |

  Nää tyvärr måste jag krascha dina förhoppningar om att någonsin skriva en bra krönika *ironi*.

  Jag gör nummer 3…jämt.

  Svara

 • Sanna

  |

  Jag har lite fler observationer från filmer och serier som jag stör ihjäl mig på haha

  1. De har alltid har öppna bilfönster, så att man ska kunna prata med någon som råkar gå förbi utan att behöva veva ner rutan osv. Och rutan är till och med öppen när de sätter sig eller går ut ur bilen också… konstigt det där 😛

  2. Samma sak med dörrar… inte många gånger jag sett någon stänga en efter sig. Då sitter jag på helspänn och min hjärna skriker ”MEN STÄNG DÖRREN” hahah

  3. När de slår ett nummer börjar de alltid med 555

  4. I 9 fall av 10 där det syns en dator är det en mac

  Svara

 • Marielle

  |

  Själv stör jag mig otroligt mycket på när de lämnar barer och restauranger utan att äta/dricka upp. Kollade på The Big Bang Theory förut och Leonard lämnade kvar en full ölflaska. SÅ GÖR MAN JU BARA INTE!

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag har då somnat och vaknat med perfekt smink och hår flera gånger, speciellt efter en utekväll 😉 Använder dock inte ögonskugga eller ögonbrynspenna, men resten haha 😀

  Svara

 • Viktorian

  |

  Håller med om allt förutom punkt 3 för det brukar jag faktiskt göra! 😉

  Svara

 • camilla

  |

  haha jag trodde faktiskt ända fram till ”the first time” att man bara kunde lägga sig efteråt och somna! Precis som på tv 😛 Men icke! Jag kände mig sjukt äcklig och konstig som Inte ville stanna och mysa dom första gångerna. Tills jag pratade med mina tjejvänner som precis kände samma sak 😉 Bra sista poäng där !

  Svara

 • S

  |

  Av nån märklig anledning säger de flesta inte hejdå i USA när man lägger på telen! Inte jag heller när jag bodde där, det var liksom överflödigt!

  Svara

 • Josefine

  |

  Någonsin hört den här?
  ”But you’re giving up your dream!”
  ”No dad, I’m giving up YOUR dream.”

  Svara

 • Louise h (you know who)

  |

  Haha, jag dör! Sjukt bra skrivet. Tänker alltid på din sista punkt när jag ser en avslutad sexakt på tv 😀

  Svara

 • Ewe

  |

  Åh nyårsgymmare är det värsta jag vet! :<

  Svara

 • at

  |

  Nr 12 har stör jag mig alltid på!! Men det med att inte säga hejdå i tfn eller att en person blir efterlyst på nyheterna hör faktiskt till vanligeterna här i USA, tror det är rätt amerikanskt :p

  Svara

 • Karin

  |

  Sista punkten var ju bäst! Har aldrig tänkt på det innan men det är så ju sant!!

  Svara

 • julia

  |

  Det är inte bara när det kommer till sex, det är liksom aldrig någon som behöver gå på toaletten i en film (i alla fall inte för att göra sina behov)!

  Haha, jag lyfter faktiskt också på min fot när jag pussas, vet inte varför, någon reflex! 🙂

  Svara

 • Anna-Livet på liden

  |

  Haha, ja det har varit så förbryllande, speciellt när de har hot n spicy sex i någon gränd eller vad som helst, och sen kan tjejen bara dra upp trosorna och rätta till kläderna så är det klart!

  Svara

 • Jessica

  |

  Haha!

  Det bästa med film också är att när de plingar på dörren så är de alltid hemma och öppnar inom tre sekunder!
  Som om dom på insidan visste att nån skulle komma! :O
  De verkar aldrig vara i ett annat rum eller så. De står i hallen, och väntar. På besök. Alltid.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv