Follow my blog with Bloglovin

Två andra missförstånd

Angående det HÄR inlägget. HAHA, så kul. Love you.

 

Skarmavbild 2014-01-27 kl. 19.00.39

Skarmavbild 2014-01-27 kl. 19.00.55

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

 • Rebecka - bloggar om skönhet och vardag

  |

  Haha men åh! Min familj har massa såna historier med t.ex.:
  ”Sunkist”, fattade inte att det var som Sunkissed utan uttalade svenskt ^^
  En vän till mamma sa en gång ”ja, Eleven vet man ju, men vem är Séven??”
  ”Schupp”, på burkarna till 7up ser det ut som Zup, haha!

  Svara

 • Robert

  |

  Hahaha! Det är inte lätt. 😀

  Svara

 • Angie

  |

  Jag trodde mina tandläkare hette Klinch Berit (klinikchef) och Thyg Annika (tandhygienist)!!! Speciellt eftersom jag kommer från ett ställe där gårdsplan inte är så konstigt. 😛

  Svara

  • egoina

   |

   Hahahaha!

   Svara

 • Maria

  |

  Sitter i soffan ich kollar en shopaholics bekännelser och tkr du och isla Fischer e smålika! Tror min bild av dig är lite som hennes karaktär där, inte shoppandet men hennes sätt, har säkert fel haha men de e min ”egoinabild”

  Hetsäter tyrkisk peppar oxå och förbittras över att knappt någon har haft pulver inuti
  I need lakrits nu!

  Svara

  • egoina

   |

   Haha gulligt, tack! Åhhh hata när det inte är pulver i. Kämpa!

   Svara

 • Alice

  |

  Åh, alltså missförstånd är så roliga! Min pappa är amerikan så jag har alltid kallat honom för ”Daddy”. När jag var liten så bodde vi i Sverige och jag pratar alltid svenska med min pappa men säger daddy när jag ska ropa på honom. Då antog alla mina kompisar och barnen i kvarteret att min pappa då hette ”Daddy” och också kallade honom det.. Snacka om förvirringen som uppstod hos mig och hur roligt det måste ha varit för min pappa! Haha

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha!

   Svara

 • Emma

  |

  Varför har exakt allt i din blogg blivit bilder? :((((( förklara åtminstone ibland?

  Svara

  • egoina

   |

   Vet inte, tänker väl att det ser roligare ut. Men så är det kanske inte.. 🙂

   Svara

   • Emma

    |

    Jo, så är det säkert, om man ser bilderna that is. Gör man inte det, och det inte står någon text alls, ser det ganska tråkigt ut. Then again, du ska ju inte ändra hur du bloggar för min skull precis.

    Svara

 • Fanny

  |

  Haha, gjorde samma sak. Det stod typ Elena Ortodonassi på min tandläkares namnskylt, och jag trodde att det var ett helt vanligt grekiskt efternamn i flera år, tills jag insåg att det betydde ortodonassistent. Hehe.

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha!

   Svara

 • Felicia

  |

  Jag var på sjukhuset och en journal fördes för att se utveckling på mående och stabilitet. Min kompis var på besök och läste lite i brist på annat och frågar
  ”Lisa och Anna som signerat journalen då och då, är dom syskon? Tänker eftersom båda heter Usk i efternamn”
  I flera dagar granskade jag deras utseenden för att på egen hand kunna lista ut om dom var syskon eller ej.
  Inte förrän jag kom hem insåg jag att Usk stod för ”undersköterska” och inte alls var ett efternamn..

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha!

   Svara

 • Isabella

  |

  Men! Vad roligt att bli omnämnd i din blogg, haha, vilken liten överraskning! 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv