Follow my blog with Bloglovin

Dagen innan dagen

Man hatar sig själv lite om man går ut på julklappsjakt dagen innan julafton. Det ser lugnt ut, men det är totalkaos i affärerna.

Jag hade tyvärr inget val då en av mammas julklappar inte kommit fram än (trots att jag valde leveranssättet som lovade leverans innan julafton!), så jag fick köpa något annat. Det är tur att hon fyller år den första januari så att jag kan ge den andra presenten då, haha. Jag hittade vad jag ville ha och krockade bara med max tio personer. Slutet gott, allting gott.

 

20131223-145506.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (4)

 • ida

  |

  Haha stackare!

  Svara

 • Robert

  |

  Mysig gata. 🙂

  Svara

 • Madde

  |

  Du såg lite trött ut inne på Subway hehe men lika söt ändå! Jag var också ute i sista minuten tack vare min glömska bror som egentligen skulle fixa de sista julklapparna, suck!
  GOD JUL! :*

  Svara

  • egoina

   |

   Haha men åh! Det var jag 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv