Follow my blog with Bloglovin

Håll tummarna

Då kokar vi om kolan och hoppas på det bästa.

 

20131222-150045.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • f

  |

  Gö kulprovet. Det brukar jag göra och då blir det perfekt kola.

  Svara

 • Robert

  |

  Håller tummarna. 🙂

  Svara

 • Linnea

  |

  du kan göra ”kul-provet” med kolan 🙂 fyll ett glas med kallt vatten. Sen tar du lite av smeten på en sked och låter den rinna ner i glaset. Om smeten formar en kula är den klar. Om den inte är klar kommer den ringla omkring i glaset. Ett tips bara :)! kram!

  Svara

 • Linnea

  |

  haha jag tipsade precis om kul-provet men insåg att jag skrev lite fel. Man ska kunna forma smeten till en kula själv, efter att ha droppar ner den i vatten. Om den är för lös och rinnig för att ta upp och forma behöver den koka längre. Googla kul-provet kola vetja;) lycka till!

  Svara

 • Anna

  |

  Den övre delen ser ut som en Påskön staty. 🙂

  Svara

 • ida

  |

  Åh men guuuud vad gott det ser ut!! Blev väldigt sugen på det nu!!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv