Follow my blog with Bloglovin

Liten kvällsupdate

Varje gång jag stöter på en bild på en spindel på Instagram slänger jag bort telefonen till närmaste person (eller går ut ur appen om jag är ensam) och ber denne avfölja personen som lagt upp bilden. Jag tycker inte alls det är orimligt. Jag har avföljt minst tre personer på grund av detta de senaste veckorna. Jag menar, i vanliga livet kan man inte veta om man ska stöta på en spindel, men i sociala medier kan man väl i alla fall få vara säker. I detta fall gällde det dock Lady Dahmer, så efter en överläggning med mig själv fick hon vara kvar ändå.

Det var typ det jag hade att berätta ikväll. Jag har ätit kebab till middag (så himla praktiskt att man kan spåra ur med sånt innan nyår, nytt år = nya tag) och jag fick Veckorevyn i brevlådan idag. Ska försöka komma ihåg att lägga upp förra numrets krönika till er imorgon. Nu blir det Breaking badadande. Är sur på Walt.

 

20131219-235619.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • Kari

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Karro

  |

  Du ska inte gå och se Hobbit 2, eller i alla fall vara beredd på att det är en massa enorma äckliga pratande spindlar med! Sjukt obehagligt >.<

  Svara

 • Amanda

  |

  Haha jag har börjat säga ”Äh, jag fixar det nästa år” om allt tråkigt (äta nyttigt, plugga, städa) 😀

  Svara

 • Ann-Sofie

  |

  Hm, inte för att vara den som är den. Men för din egen skull hade det nog varit bra för dig att försöka arbeta bort din fobi och kanske gå till en psykolog för att få lite hjälp på traven.

  Svara

 • Sanna

  |

  Satt på jobbet (förskola) och läste bloggar. När jag var inne på din blogg så kommer ett 4-årigt barn fram till mig och säger: får jag se?, så jag visar henne min mobil där man ser din header, då säger hon: jaha, en barbie. Gillar du barbie??
  Haha fick ett gott skratt! 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Haha, så söt 🙂

   Svara

  • Emma

   |

   Varför kollar du bloggar när du jobbar?

   Svara

   • Hanna

    |

    Fokusera lite mer på barnen och lite mindre på att läsa bloggar kanske? Jösses.

    Svara

 • Make the seconds count

  |

  Hehe, jag har också en liten spindelfobi. Kan inte ens kolla på bilder med spindlar utan att rysa. Dyker det upp oväntat i datorn, mobilen eller någon bok så springer jag iväg tills någon kan ta bort bilden åt mig 🙁

  Svara

 • Robert

  |

  God eftermiddag! 😀

  Svara

 • Emma

  |

  Åh jag älskade din senaste krönika och jag höll med så mycket i det du skrev! 😀 Men hallåå du glömde ju en punkt, de går ALLTID med skor på sig inomhus?! Samma som ute! 😀

  Svara

  • egoina

   |

   HAha sant! Men kan vara en kulturgrej. Tror man har skor på sig inomhus i USA 🙂

   Svara

 • Lady Dahmer

  |

  Hahahaha guuud förlåt men jag blev så förbannat kränkt och traumatiserad av detta vidriga att jag behövde stöd från omgivningen. Funderade på att elda upp huset.

  Annars resonerar jag som du.

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha lugnt, du fick ju vara kvar 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv