Follow my blog with Bloglovin

Blä

Idag är en typisk sådan dag jag hade börjat gråta av att mjölken är slut. Jag känner mig stressad hela tiden, har ont i magen varje dag och Samarin hjälper inte längre. Oavsett hur många grejer jag betar av på min todo-lista, så försvinner den inte. Så jag ger upp istället, gör ingenting och blir såklart ännu mer stressad.

Inte världens bästa taktik, så jag tar tag i mig själv nu. Kan inte ni berätta om det roligaste som hänt er idag? Eller i veckan? Kanske någonsin? Muntra upp mig.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (74)

 • Rebecka - bloggar om skönhet och vardag

  |

  Jag fick hem min nya mobil idag! Kanske mest roligt för mig, dock, haha. 🙂

  Men jag har också lyckats gå in i lyktstolpar, få pommes i bh:n och nästan ramla ner för hela trappan i skolan, haha! En vanlig vecka i en klumpig människas liv …

  Svara

 • Lisa m

  |

  Nu köper du en kur med omeprazol! Genast!

  Jag har absolut ingenting roligt att berätta förutom det här trevliga! 😉

  1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

  2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
  exempel genom att ta i dörrhandtag.

  3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

  4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

  5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

  6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

  7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
  Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

  8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
  munherpes från en av gästerna.

  9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

  10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
  ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
  fastnar på dem.

  11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

  12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

  Kram!

  Svara

  • egoina

   |

   HAHA! Men det blir man ju inte glad av direkt 😉

   Svara

   • Lisa m

    |

    Nä men du skrattade i alla fall!
    Fast jag fick lite dåligt samvete så du får två till och den ena är väldigt rolig och den andra är helt enkelt sanningen. 😉

    Den första:

    En hippie kliver på en buss och får syn på en söt nunna.
    Han sätter sig bredvid henne och frågar ”Vill du ha sex med mig?”
    ”Nej” svarar hon, ”jag är gift med Gud”, sedan reser hon sig och
    kliver av vid nästa busshållplats.
    Då säger busschauffören, som råkat höra hela konversationen ”Jag
    vet hur du kan göra för att få ha sex med nunnan.”
    ”Jaså? Och..?” säger hippien.
    ”Hon åker till kyrkogården varje tisdagsnatt vid midnatt för att be,
    så allt du behöver göra är att klä dig i en rock med luva, strö
    lite glitter i skägget och dyka upp på kyrkogården och påstå att du
    är Gud”
    Hippien bestämmer sig för att göra ett försök och dyker upp på
    kyrkogården på tisdagsnatten, klädd som chauffören föreslagit.
    ”Jag är Gud” presenterar han sig för nunnan samtidigt som han håller
    huvan långt ned över sitt ansikte. ”Ha sex med mig!”
    Nunnan går med på det hela utan att ifrågasätta, men ber honom att
    enbart hålla sig till analsex eftersom hon absolut inte vill förlora
    sin oskuld.
    ”Gud” håller med nunnan och skrider sedan snabbt till verket. När
    han är färdig hoppar han upp och sliter av sig huvan.
    ”Ha ha!!” ropar han. ”Jag är hippien!”
    ”Ha ha!!” ropar nunnan. Jag är busschauffören!”

    Och den andra:
    En gammal historia som gott kan läsas igen så här när vi närmar oss juletid.

    Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig. Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt. En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter. Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dom så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna. Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.

    Bara en av de tre överlevde. Vem?

    (Tänk först och titta sen på svaret nedan)

    Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.
    Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

    Alla vet att jultomten inte existerar… och vad kan man säga om de perfekta männen!!

    För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.

    Bonus för män:

    Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen så betyder det att kvinnan körde. Det förklarar olyckan.

    Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att:
    Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda. 😉

    Kram! (igen)

    Svara

   • Rolig prick

    |

    Jag kan tillägga att om du har toalettlocket nere när du spolar undviker du bakterierna på tandborsten! (Läste inlägget nedanför haha) Nu gjorde jag väl dig glad? Undvika bajs i munnen med en så enkel åtgärd 😀

    Svara

    • Lisa m

     |

     Ja det gjorde du verkligen! Tack och lov för det och tack och lov för mitt stängda toalettlock! 😀

     Svara

 • Linnea

  |

  Känner igen mig.. Det är okej att ha sånna dagar, du kommer igen en annan dag!

  Men för att försöka muntra upp dig: När jag och min familj var på Kreta i somras och jag skulle gå och lägga mig (min storasyster och jag delade dubbelsäng), skulle jag vara lite rolig och springa o hoppa ner i sängen… Vilket resulterade i att sängen brakade samman och jag låg och skrattade i en halvtimma!

  Svara

 • Sara

  |

  Mitt liv är precis likadant just nu, sedan med julen
  blir allt mycket värre…

  Svara

 • Lulefröken

  |

  Jag vet ingenting roligt som har hänt i veckan, men idag kom jag att tänka på det här på jobbet, och började fnissa för mig själv:

  För ett tag sen åkte jag bil med min syster, hon körde. Efter ett tag tyckte jag att det började lukta jättegott! Typ som godis! Så jag sa: ”mm, vad gott det började lukta”. Varav min syster svarade: ”HAHA! Jag fes nyss!”..

  Jag vet inte om det är min snok som är skum, eller min syster som fiser väldigt granna fisar.

  Svara

 • Louise

  |

  Jag känner precis precis som du! Håller också på med min c-uppsats och det är tamejfan det värsta jag varit med om. Ett glas vin brukar hjälpa ibland! 😉

  Svara

 • Malin Magdalena

  |

  När jag gick på högstadiet och var i den där fnittriga åldern där allt var roligt och spännande hade jag ännu tandställning. En rast var jag och mina två bästa vänner skrattiga över något (förmodar att det hade med några killar att göra) (när jag tänker efter hade högstadietiden nästan alltid något med några killar att göra). Vi rusade runt hörnet in mot en korridor och medan jag skrattade märker jag att jag råkar springa rakt in i en man.

  Kuratorn. Han har en mörkblå stickad tröja på sig. Fin kombination att hamna rakt i famnen på den när man skrattar högt med tandställning. Slutresultat? En tråd av kuratorns stockade tröja lirkades fast i min tandställning.

  Kan säga att den historien har roat både familj lch vänner sedan dess 😉

  Jag önskar dig en fortsatt fin dag, njut så gott det går – snart snart är det jul! ❤️
  Kram Malin

  Svara

 • Amanda

  |

  Lyckades nyss smälta en flaska till soda streamern. Väntar på att mamma ska komma hem och döda mig nu bara.
  Mitt varmvatten var slut (duschat för länge hehe) så kokade vatten i vattenkokaren när jag skulle diska. Hällde i lite diskmedel och så vattnet i flaskan. Så ser jag hur den börjar krympa och ändra form, sköljde med kallt vatten fort som fan men den är nog ca. halva storleken av vad den egentligen ska vara och jäkligt bucklig. Lyckat. Typiskt mig.

  Svara

 • C

  |

  Bästa var ju när jag och killen jag dejtar(bara gått en månad) kom till en maskerad och hade matchande utklädnader utan ha planerat det!

  Svara

 • Elsa

  |

  Min bästa vän sitter i permobil och är en väldigt festgalen människa.
  Varje gång vi är ut kör hon in i saker som t.ex. en lyktstolpe hon har tom. blivit fast för rattfylleri en gång för hon körde som en galning med permon.
  Ja blir du inte ens att le åt min älskade vän så är du verkligen deprimerad 😉

  Svara

 • Matilda

  |

  Jo men det var såhär, vi var på vårt lags handbollsmatch i SM. (Jag satt på läktaren med några andra i laget för vi var inte uttagna) Om man skulle ner på planen var det en två meters hög vägg som man skulle hoppa ner för.
  Så tog matchen slut och vi vann, dvs vi var vidare i SM. Så säger alla tränare att vi ska till omklädningsrummet (vi på läktaren också) och för att komma ner dit måste man hoppa ner för den väggen. Och så börjar ALLA gå mot ett håll. Så jag tänkte vara lite smidig och sitta på kanten och slänga båda benen över kanten och hoppa, men lyckas fastna med benen och ramlar rakt ner med ansiktet före i marken. haha, snacka om att folk kollade på mig

  Svara

 • Lotta

  |

  Jag körde idag andra skedet i bilskolan (går i Finland å här måste man göra 2-3 olika steg för att få ett permanent kort, det jag nu gjorde var testade hur ekonomiskt jag kör). Jag har fasat för det här en lång tid nu, eftersom jag i början av bilskolan blev utskälld och förlöjligad flera gånger och sen dess har trott att jag är en jättedålig chaufför (jag bytte lärare halvvägs och den nya uppmuntrade och berömde mig ofta, men ändå tänkte jag alltid att jag är dålig, läraren råkade bara int se det). Nu tvingades jag ta itu med det och efter lite på en timmes körning konstaterade läraren nöjt att han knappt ens har något överhuvudtaget som han kan förbättra i min körning! Efter att ha haft väldigt stressigt och jobbigt under… tja, 2 år, så var det underbart att höra något så positivt och det fick mig mer sugen på att göra saker som jag undvikit! Otroligt hur en enda liten positiv sak plötsligt kan ge så mycket hopp efter många motgångar!

  Sen att jag direkt efter denna fantastiska körning gick rakt in i en lyktstolpe precis utanför bildörren gjorde saken bara roligare!

  Svara

 • Motvilliga Mamman

  |

  Min stol på jobbet snurrar. Maken gjorde lasagne. That´s it.

  Svara

 • Karin

  |

  Har också haft en sån känsla sista tiden. Spelar ingen roll hur mycket man bockar av på ”listan”, däremot kom jag på efter ett tag att det är alltid såhär runt jul ovh födelsedag, en klump i magen för att jag saknar min pappa så mycket. Min femte jul utan honom iår och det blir aldrig detsamma…

  Svara

 • Helena

  |

  Jag tappade min sport bh i toan igår, kollade på den ett tag och reflekterade över mitt liv. Sen tog jag upp den och eftersom jag inte har någon tvättmaskin här kastade jag in den i duschen med massa shampoo. Ren nu 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Jag var fjorton år gammal. Min kompis hade tipsat om hur galet skönt hon tyckte att det var att bajsa i bara bh-n. Vi var på cup i Hallsberg och bodde i en gymnastiksal. Jag tänkte att jag skulle testa det. Jag går in i ett omklädningsrum tar av mig tröjan och börjar skita. Helt plötsligt rycker en kille upp dörren (han var något äldre än mig). Jag rycker igen dörren och skäms ihjäl. Det värsta var dock när jag skulle gå ut igen, då sitter hela hans lag där ute och byter om.

  Jag höll på att dö av pinsamhet. Att det stank bajs från toaletten hjälpte inte heller.

  Svara

  • K

   |

   Hahahahhaha. Tack för ett gott skratt!

   Svara

 • Sofia

  |

  När jag och min kompis körde bil genom Borås för ett par år sedan började det regna helt hysteriskt. Vindrutetorkaren på max-fart men det hjälpte föga, vi såg absolut ingenting och det stod flera decimeter vatten på gatorna inom bara någon minut. När jag förskräckt och lite livrädd utbrister ”kan bilar flyta?” brister det för båda och vi bara skrattar där i bilen samtidigt som vi försöker att inte flyta bort 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Hörde rykten om att en annan person tyckte jag verkade vara bra att jobba med. Sådant känns ju bra. 🙂

  Ätit julmat och grejer också. 🙂

  Svara

 • Mikaela

  |

  1) Idag fick jag biljetter till John Mayer (har velat se honom live i sex år snart, och enligt Spotify är han den artist jag spelat mest under hela 2013, så att säga att jag är överlycklig är ett understatment).
  2) Sista seminariet innan jul, så förutom två hemuppgifter är jag LEDIG fram till 14 januari. Längsta sammanhängande ledigheten jag haft sedan sommaren 2012!!!
  3) IMORGON FÅR JAG ÅKA HEM och får vara där tills 12 januari, vilket är den längsta tiden på ett år.
  4) Kan konstatera att efter att ha studerat vid Uppsala nu i typ en termin att det var det bästa jag någonsin gjort. Människorna, staden och studentlivet är det bästa som finns. Vill typ inte åka hem för det är för roligt här, får lite ångest över att jag inte kommer vara här på tre veckor.

  Så: vemodigt MEN gud vad bra jag har det just i detta nu. Ska fira det med att byta till rena sängkläder!

  Svara

 • Nicki

  |

  Nåt lite småroligt hände faktiskt mig igår.
  Jag fick ett jul-mms med bilder på en familjs tre barn samt en hälsning från samtliga fem familjemedlemmar. Efter att ha dubbelkollat med både min sambo och mamma så förstod jag att de hade skickat sitt mms till fel person. Istället för att bara skicka nåt tråkigt tillbaka så knåpade jag ihop ett julkort med en bild på vår hund samt en hälsning från vår lilla familj och skickade iväg med följande text; ”Tror att ni kan ha skickat till fel person, men tack för hälsningen och god jul på er också! 😉 🙂 /Nicki” 😀 De har inte svarat dock, så jag skrämde la dem, haha! xD

  Svara

 • Amanda

  |

  Idag har jag varit så trött att jag snubblade och föll in i väggen när jag stod stilla. Att ramla och inte ha någon att skratta åt det med är ju tortyr, dessutom nu när jag faktiskt stod stilla och helt plötsligt bara snubblade. Så snälla, skratta lite tillsammans med mig så känner jag mig inte lika fail? 😀

  Svara

 • Jojo

  |

  När jag var liten sa pappa till mig att bilarna i Japan var mycket mindre för att japaner ofta är kortare än oss i Sverige så i många år trodde jag att det var sant.

  Svara

 • Ylva Nilsson

  |

  Kom ihåg att jag läste att det inte gick så bra för dig på tentan sist, om det gick riktigt käässt (det vet du ju idag) så har jag något som kan ge ljusare tider! (awesome sammanfattning på svenska av all litteratur) Om du inte redan har fått tag i något liknande förståss, eller om det faktiskt gick bra på tentan :).

  Svara

  • egoina

   |

   Ja tack!!! Awesome ju! 😀

   Svara

 • Nelly

  |

  Men du söta fina, jag känner precis så.
  Jag kan inte säga nej till något och därför är det fullt upp just nu.
  Istället för att skriva en uppsats som skulle vara inne i söndags så läser jag din blogg, och blir lite ledsen över att du också är nere.
  Men vi finns här för dig hjärtat 🙂

  Just nu är jag ledig från skolan för att jobba på posten och sortera julkort.
  Det var några önskelistor till tomten, och jag var bara tvungen till att läsa dem.
  Då upptäcker jag att ett barn har skickat två identiska önskelistor till tomten.
  Sicken skitunge, unna dig att du i alla fall inte lurar tomten och kommer få julklappar! 😉

  Svara

 • Sofia

  |

  Idag när jag väntade på bussen kom en liten röd minibuss märkt med ”julbussen” och stannade och jag fick åka gratis buss till min destination! Blev även intervjuad av de lokala nyheterna i samma veva, ojoj, sen när jag kom fram dit jag ville så tog jag bort tandställningen! 😀

  Svara

 • karin

  |

  Jag kan berätta något roligt som hände mig idag! Var på väg hem från stan och skulle korsa en rätt trafkerad gata, det fanns inga övergångsställen som var närmare än hundra meter så jag bestämde mig för att vara lat och korsa mitt i gatan. Problemet var att det var så mycket bilar att jag mest bara stod där och såg fånig ut. Det blev så att jag stod och tvekade fram och tillbaka flera gånger och antagligen såg ut som om jag behövde gå på toaletten. När jag har bestämt mig för att gå till ett övergångsställe iallafall så kommer en polis fram till mig, blir supernervös och tror att jag kommer få en utskällning, istället så tittar han på mig och sen på bilarna och säger ”aye looks like the little lady wants to cross” (bor i Skottland) sen går helt enkelt ut i gatan och stoppar de två bilarna som kommer och vinkar över mig. Var ett väldigt bissart ögonblick och när jag har kommit över till andra sidan så höjer han bara handen och vinkar hejdå. Kanske inte så roligt för dig men det gjorde min dag och har fått mig att älska edinburghs poliser 😀

  Svara

 • Ida B

  |

  hahahah, visst suger den här dagen?!

  Svara

 • M

  |

  Idag i skolan hade vi fikamys och julklappsutdelning i klassen, sedan klättrade vi klättervägg på idrotten!!! Ahhh så kul. Sedan var jag på demonstration mot nazism och rasism och alla där var så fina och snälla och det sjöngs sånger som hette ”rösta inte på sd” hahaha och det var en söt hund där och det känns bra att ha gjort någonting konkret mot rasismen. Och ikväll är det julspecial på hela england bakar, gud vad jag ser fram emot det åhhhh så mysigt<3333

  Svara

 • Jennie

  |

  Jag fick ett jobberbjudande idag, i MONACO! Om allt går vägen så åker jag redan den 5 januari.. jag är redan vettskrämd!! men Sverige ligger ju kvar om man ångrar sig och vill åka hem! 🙂

  Håll tummarna för mig att det här sista går igenom!

  Svara

 • Sofie - som du känner

  |

  Det roliga som hände i måndags var att jag, Dan, Lars och Sös gick på bio och såg ”The Hobbit”. Jag letade efter Mikael Persbrandt som skull vara med hela filmen och trodde att han var med någonstans i slutet.

  Sedan fick jag reda på att han var med 20 minuter i början av filmen och jag hade letat i helt fel scen. Missade alltså Persbrandt?! Hur lyckades jag.. Hela filmen förstörd ju… Dan och Lars skrattade gott åt mig! haha 🙂

  Hoppas du får det bättre snart!! <3

  Svara

 • Johanna

  |

  I somras var jag på semester med min och en annan familj. Jag en tjej i samma ålder delade rum och när jag fått nog av solen en eftermiddag bestämde jag mig för att gå tillbaka till vårt rum med hennes lillasyster. Vi går genom alla slingriga korridorer och lillsyrran insisterar på att jag svängde fel, vilket jag är säker på att jag absolut inte gjorde. Vi går in i vårt rum och slänger oss på sängen, och börjar mumsa i oss chips som vi antar att min rumskompis köpt, nice lixom! Jag reagerar på att hon konstigt nog också köpt en finsk tidning samt har glömt stänga av de finska nyheterna på TV:n. Innan jag hinner tänka mer än så kommer en väldigt naken, finsk och chokad man ut ur badrummet och får syn på oss två som ligger och käkar upp hans chips. I ren panik skriker jag högt likt en brunstig ko, slänger lillsyrran på axeln och flyr fältet. Har nog aldrig skämts mer än på frukostbuffen morgonen efter..! 😀

  Svara

 • Jasmine

  |

  Jag vann en systemkamera i måndags som jag hämtade idag 😀

  Svara

 • Mamma Karin

  |

  Jag har också haft en blä-dag! Har dessutom varit så sjukt ofräsch, jag hade absolut brutit mot din regel nummer ett när det gäller att åka kollektivt… 😛 Men jag har inte ens varit utanför dörren idag! Om jag ska berätta något roligt som hänt… Jag fick hem en tidning i brevlådan idag, och ikväll ska jag äta rocky road! (roligare än så blir det nog inte, haha)

  Svara

 • B

  |

  När jag var 15 år, brukade jag i princip aldrig ha bh. Jag behövde inte för jag hade så små. Lr ena är lite större, ungefär som en silikon B-kupa, den sitter sådär perfekt. (Har en strlk mindre på andra haha i know :()
  Jag hade ett löst linne på mig en dag, jag satt i bussen och luta mig bakåt och titta ut genom fönstret och dagdrömde. Jag märke att några killar tittade på mig och viskade. Jag kollade ner för att byta låt på min iPod och omg min tutte tittade ut så fint, linnet hade flyttat på sig och min tutte stod rakt upp. Inte sådär att man inte märker när bröstet hänger. Jag ville dö. Men jag dog inte. Sedan dess har jag burit bh. Varje dag.

  Svara

 • Maja

  |

  Denna vecka har jag både fått heltidsjobb efter ett halvår som arbetslös (!!) och min och min killes första lägenhet tillsammans! Tjohooo

  Svara

 • Josephine

  |

  Här kommer väl mer en äcklig och obehaglig och sorglig berättelse om en liten del av min dag.
  Idag har jag haft världens mensflöde, det har varit det värsta jag skådat i mitt liv. Jag har varit tvungen att byta tampong ungefär varannan timme och då har det precis varit läge innan det skulle runnit över. När sista lektionen slutade tänkte jag att jag inte behövde byta trots att jag skulle gå på stan ett tag. Jag tänkte att det säkert inte skulle läcka, nejnej, jag skulle klara mig. Jag går in på h&m och hittar ett par fina byxor jag möjligtvis vill köpa, så går därför in i en provhytt och drar av mig mina brallor och så tänker jag ”okej, nu ska jag titta efter i trosan om det har läckt något” och ja, det hade kommit blod på bindan jag hade för säkerhets skull. Just när jag står där och kikar i trosan så ser jag att några rubinsröda droppar falla ner på h&m golvet. Första spontana tanken är ”shit?” Följt efter ”Vad ska jag göra nu? Ska jag dra på mig byxorna igen och springa upp till toaletten? Nej jag kommer inte hinna det? Det kommer läcka och blodet kommer forsa ner för mina ben? Okej vad har jag för fler alternativ? Vad ska jag göra? Panik panik.” Sedan efter mycket tveksamhet så bestämmer jag mig för att byta tampong inne i provhytten. Som tur är har jag mycket redskap i min väska, så jag tar fram en servett så jag kan ta ut tampongen utan att det kommer fler rubinsröda droppar eller koagulerat blod som liknar ett litet embryo, sedan stoppar jag ner äckelheten i en liten plastpåse som tidigare innehållit en morot. Så står jag där med byxorna neddragna och för in en tampong och blir blodig om fingrarna och jag blir paranoid av tanken att någon ska öppna dörren och iaktta mig och plastpåsen med blodigt innehåll i min öppna väska. Ingen öppnar så jag tar fram några fler servetter och blöter dem med lite vatten från vattenflaskan för att putsa fingrarna renare och tackar högre makter på att alla där utanför går i total ovisshet om vad jag precis genomlidigt. Snipp snapp snut här var äckelsagan slut.

  Svara

  • K

   |

   Hahahhaha. Jag känner igen mig i din panik!

   Svara

 • Tilda

  |

  Hej och hoppas det onda i magen försvinner nu när julen o allt mys kommer närmare..

  Jag skrattade iaf åt att min dotter istället för ekorre säger äckelkorre, hoppas det piggar upp dej lite

  Svara

 • Mia Elisa

  |

  Tänkte ”nu ska jag hitta en hysteriskt rolig Youtube-film så att Egoina blir glad”. Letade i 10 minuter och gav sedan upp. Förlåt!

  Svara

 • Johanna

  |

  Såg världens tjockaste katt för någon dag sedan. Han bokstavligen rullade emot mig på gatan. Trodde det var en gris som skulle attackera mig. Bajsade nästan på mig av rädsla.. Fy fan synd om katten dock..

  Svara

 • Isabella

  |

  Mitt roligaste var att jag fick C på mitt spanska prov! Blev så himla glad, då jag fick F sist gång (aldrig fått F innan, så de var speciellt). Blev så himla glad och lättnad!

  Hoppas morgondagen blir bättre! Kram

  Svara

 • Julia

  |

  Precis som Lisa M skrev; Omeprazol! Nu!

  Svara

 • Julia

  |

  Kan inte komma på att det hänt något roligt just idag .. Men kan berätta om lite andra stunder:

  1. En gång på en NO-lektion, tände mina klasskamrater eld på en penna … i en micro … Låter kanske livsfarligt, men vi har skrattat åt det mycket senare. Det märkligaste var också att vår lärare inte märkte något, trots att det luktade bränt i hela klassrummet.
  2. När jag förra veckan skulle förklara (i ett sms) för min vän vad vi gjort på en idrottslektion hon missat, råkade jag skriva ”hjärt och pung”-räddning, ist för hjärt och lung-räddning.
  3. Senaste gången jag och en kompis (faktiskt samma som ovan) var på bio hände något roligt. Eller egentligen efter bion. När vi kom hem efter bion, en stund på stan och en halvtimmes bussreda och äntligen lagt oss och pustat ut i sängen upptäckte min vän att hon hade ett popcorn i NAVELN. Och vi hade haft vinterjackor på oss hela tiden. Hur den hamnade där kommer alltid vara ett mysterium …
  4. Jag är en person som ofta säger fel, blandar ihop ord osv … När jag för något år sedan skulle berätta om filmen ’slumdog millionaire’, råkade jag ist säga ”bulldog millionaire” genom hela min lilla sammanfattning. Inte konstigt att mina vänner inte hade hört talas om den, tills vi kom på att jag hade sagt Helt fel …

  Hoppas det här åtminstone fick dig att le lite. Trevlig jul! / Julia

  Svara

 • Hanna

  |

  En av mina klasskompisar trodde att Chile låg i Sverige och att bomull kom från får. (Låt mig informera dig om att vi båda går i 8:an)
  Man kan säga att jag skämdes för hela mänskligheten.

  Men ett tips när man mår dåligt är att bara le! Spelar ingen roll hur falskt eller fånigt det ser ut, för då lurar man hjärnan och så tror den att man är glad. Fake it til’ u make it liksom 🙂

  Svara

 • Anna

  |

  Har just nu en djup livskris. Men jag går ofta in på din blogg för den får mig att må bra. Gillar din humor och dina funderingar på små saker (och stora) i livet.

  Svara

 • Matilda

  |

  Jag hade ett riktigt mental breakdown igår när jag bara ville skita i allt. Tog mig ändå till jobbet idag där vi hade julavslutning. Fick massor av fina julklappar, massvis av helt otroliga komplimanger av mina kollegor och dessutom förlängning på mitt jobbkontrakt som egentligen löper ut den sista december.
  Hoppas livet känns lite enklare snart! Kram

  Svara

 • Tove

  |

  Tog mitt körkort i måndags!!! Sjukt kul!

  Svara

 • amanda

  |

  Under en praktik på ett äldreboende när jag skulle servera de äldre lite fika så lyckades jag dra världens bäll (småländska för trilla). Foppatofflor + lite blött golv, ingen bra kombo. De värsta var att jag hade en kaffekopp i handen, fick kaffet över mig. Det gjorde inte ont utan låg där mest chockad över vad som nyss hänt.

  Sen hörde jag en av de äldre ”vi borde kanske gå fram o se om hon brutit något”.. Reste mig upp och förklarade att allt bara var bra och serverade färdigt. Jag tänkte att jag skulle skynda mig ner och byta jobbarkläder. När jag kom upp till avdelningen igen frågade min handledare vad jag hade för fläck i pannan. Haha jag hade alltså en kaffefläck! Den historian tyckte personalen var väldigt rolig, haha bara att bjuda på sig själv. Sedan dess har jag aldrig foppatofflor på jobbet!

  Svara

 • ida

  |

  i förra veckan hade jag och en så kallad kompis ett litet bråk om ett tidigare bråk och han sa bla att han såg ner på mig och att han var bättre än mig. jag blev såklart sur. dagen efter bröt han handen. tack karma!
  hoppas denna historia lyser upp din dag lite precis som din blogg lyser upp mina dagar!

  Svara

 • Kajsa

  |

  En rolig sak är att jag har lyckats ta mig in på en kurs i samisk kultur och samhälle på distans via Uppsala i vår!

  Svara

 • Linnea

  |

  Menshiiiit, verkar som att alla har en dålig dag idag..! Jag har haft en PISSKVÄLL och fick en sån ångestattack att jag trodde jag skulle dö.
  Skrev faktiskt ett inlägg om vad som händer i min kropp när jag får panikångest attacker…. Kika gärna in på bloggen , skulle betyda guld <3

  Svara

 • Olivia

  |

  Jag går inte väl ihop med stormar.

  När stormen Simone härjade runt tog mitt toapapper slut. Klass-3varningen innebar att jag fick hålla mig i flera timmar från att gå på toaletten, då det inte ens fanns några servietter (servetter?) att torka sig med.

  Någon dag efter stormen Sven skulle jag och en kompis gå ner och titta på strandvägen i Helsingborg, där det hade varit en väldig översvämmning. Jag tog så klart hundarna med mig, och det var väldigt halt ute. Vi gick (läs: gled) nerför backen till stranden när en av hundarna helt plötsligt drar i kopplet så jag åker på knäna nerför hela backen. Samtidigt som två killar på andra sidan gatan och min kompis håller på att dö av skratt.
  Kom hem med stora fina blåmårken som täckte hela knäna.

  Svara

 • Failtjejen

  |

  Det här hände i högstadiet. På den tiden brukade jag gömma använda trosor i kläderna bredvid sängen innan jag tog dem till tvättkorgen, en vana som jag numera starkt avråder ifrån. Dagen som orsakade detta avrådande började som alla andra dagar. Jag vaknade, tog på mig en tröja som låg där på golvet och for till skolan. Vi skulle ha muntligt prov i små grupper, tre personer och en lärare i ett litet avskilt rum. När jag sitter där med de tre andra tittar jag av någon anledning ner på golvet, och kan inte tro mina ögon. Där bredvid mina fötter, fullt synliga, ligger mina använda trosor, som följt med tröjan och nu ramlat ut. Jag vet inte hur länge de legat där eller om någon sett när de föll ner. Ingen säger något och jag kan ju inte bara lämna dem där, så med bultande hjärta plockar jag upp dem så diskret jag bara kan, trycker in dem i fickan och hoppas att jag inte är alltför röd i ansiktet. Antingen fungerade det eller så var de andra finkänsliga, för ingen verkade märka något.
  Jag blev betydligt mer noggrann med var jag gjorde av smutsiga underkläder efter den där hemska upplevelsen.

  Svara

 • Sofie

  |

  Någon bland det roligaaste som hänt mig hittills var i tidig våras, då det fortfarande var snö,kallt, blött och halt. Jag och min bästa vän är på väg till affären gör att handla och är djupt inne i en diskution. Då hon helt plötsligt halkar bakåt och landar raklång rakt i en vattenpöl, DESSUTOM. Jag skrattade så jag grät, och nej jag glömde inte bort att fråga hur det gick.

  Svara

  • slajda

   |

   Kom ihåg att Mod är inte alltid att vinna. Mod är även att misslyckas.

   Svara

 • Ronja

  |

  I högstadiet tröttnade vi lite på att arbeta hela tiden så vi gjorde massa annat. Ett exempel är nät vi satt i ett kompliment ( extrarum som samtliga tre klasser kan använda) utanför är det som ett instängt uterum med växter och en fontän. I allafall tröttnade vi på att arbea och i just detta rum fanns en låda med gamla kläder och skor, varav min kompis tar på sig ett par skitfula öppna klackskor och dansar runt lite. Hon gjorde en pose och slängde lite med benet och jag vet inte riktigt hur men skon flög ut genom fönstret och ner i fontänen (som tur var var den inte på) skrattade så vi knappt fick luft. Blev dock pinsamt när vi fick leta upp en vaktmästare och be honom öppna för att vi ”råkat kasta ut en sko”.

  Svara

 • Felicia

  |

  I veckan efter alla dessa luciatåg satt jag och några från min klass och snackade i matsalen, ingen av dem visste tydligen att det röda bandet lucia bär ska föreställa hennes blod då hon blev mördad, så självklart som den besserwisser jag är så poängterade jag att tärnorna inte borde ha de röda banden för de blev ju inte direkt mördade och självklart utbrister en av mina kompisar ”CUT FOR LUCIA” för att sedan följa upp med ”i magen..” så kul!

  Svara

 • Frida

  |

  Det roligaste som hänt mig den senaste tiden är att jag i lördags träffade en helt fantastiskt söt kille och jag hoppashoppashoppas att vi träffas igen.

  Svara

 • Ylva

  |

  När jag var i Spanien nu i höst med min mamma, syster och systerdotter hyrde vi lägenhet av en spansk man. När jag, min syster och lillskrutten tittar in ena sovrummet står mamma och ska skriva på kontrakt åt spanjoren. Helt plötsligt hör vi typ ett litet brak och vår mamma urbröt plötsligt ”prutt, oj, sorry”.. Den lite smått chockade spanjoren svarade bara med ett ansträngt leende och ”eeeh it’s okey”.
  Well, kan vara det roligaste under min höst iallafall 🙂

  Svara

 • Ida Axelsson

  |

  Klockan är 03.43 och en kille jag gillar är påväg hem till mig just nu. Det är jag som har sagt att vi borde ses, nu på en gång. Jag hejdar mig själv från att sitta och titta ut genom fönstret.

  Svara

 • Becky

  |

  Jag satt och sökte lite jobb igår. När jag skickat 4-5 ansökningar & bifogat cv, bild på mig själv & personligt brev så inser jag att jag i mitt personliga brev skrivit att jag är 54 är gammal.. Jag är nyligen fyllda 25 -.-

  Alltså, så jävla pinsamt, och korkat. Men hoppas på att de lägger märke till mig lite mer nu så jag kanske får något

  Svara

 • Sara

  |

  Jag har en rolig händelse att dela med mig utav. Jag träffar en kille från Libanon sen en tid tillbaka och för ungefär två veckor sedan var det dags för honom att träffa mina föräldrar för första gången. Min pappa kallas för ”Putte” och killen jag dejtar frågade mig på vägen ner till huset från parkeringen vad han skulle säga när de träffades. ”Börja med ett hej” sa jag. ”Vad var det han hette?” frågade han. ”Du kan säga Putte” sa jag. Väl när vi står i våran hall så går han fram till min pappa, tar i hand och säger ”Hello Puta!” (Kan ingen svenska, men uttalade så gott han kunde), då skrattade min pappa och berättade att ”Puta” betyder hora på spanska. 😀

  Svara

 • amanda

  |

  När jag o min kompisar var ute och gick så var jag helt koncentrerad på samtalet och inte vart jag gick. Och PANG så gick jag rakt in i en vägskylt. Fick världens bula i pannan, såg inte klokt ut. Ironiskt nog stod det ”vägbula” på skylten, hehe.

  Svara

 • Louise

  |

  Gör två listor! En långsiktig som du varje dag plockar några punkter ifrån. Se till att inte ta för många bara. BRÄNN INTE UT DIG UNDERBARA MÄNNISKA!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv