Follow my blog with Bloglovin

Dagens planer

Jag är på väg till skolan för att ha handledning. Håll tummarna för att vi inte blir krossade. Jag vet inte vad jag gör i sådana fall. Orkar inte. Sen efter det ska jag åka ut på ännu en julklappsjakt.

Min dag det. Er då? Vad gör ni?

 

20131218-125358.jpg

Lite ivrig igår eller?

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • Mia

  |

  Kräks. Jäkla graviditet, illamåendet vill inte ge sig. Om det fortsätter länge till måste jag in å få näringsdropp. Dock påverkar det inte bebis än:) förra gången jag var gravid fanns det risker för bebisen (att den inte kunde växa som den skulle)… Men skitjobbigt ändå.

  Svara

 • Anna - Bokbabblaren

  |

  Tur för dig att jag köpte med mig Ben & Jerrys idag, annars hade jag blivit lite ledsen av att se din bild nu :3 min sked kommer nog också se ut sådär lite senare!

  Svara

 • Johnny

  |

  Lite ivrig igår eller har du samma förmåga som magikern Uri Geller, som är känd för att böja skedar med tankens kraft.

  Svara

  • egoina

   |

   HAha! Det är frågan!

   Svara

 • louise

  |

  rätt lik din! presentation i skolan och sen JULLOV vilket firades med nutellacrepes på Berlins gator tillsammans med en klasskompis och sen julklappsshopping.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv