Follow my blog with Bloglovin

Bästa

Kan ni förstå att det var svårt att gå upp ur sängen idag eller?

 

20131201-005110.jpg

 

20131201-005121.jpg

 

20131201-005126.jpg

 

20131201-005132.jpg

 

När jag blir gammal, har gjort allt jag vill göra och har noll förpliktelser så ska jag ha en miljon hundar. Så är det bara. Längtar.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Robert

  |

  Du längtar efter att bli gammal alltså? 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Åh så sööööt! Jag vill också ha hund!

  Svara

 • Silje

  |

  Ser otroligt mysigt ut 🙂 Vill också ha en myyshund!

  Svara

 • Emma

  |

  Men jag döör vad gulligt haha! Förstår absolut känslan, bara att det brukar vara en katt istället för en hund för mig 😉

  Svara

 • Sofie

  |

  Det bästa jag gjort i mitt liv (hittills) var att skaffa hund för sju månader sen. Visst var det jobbigt i början när man skulle upp vid fem på morgonen och ta ut valpeländet. Men nu gillar han också sovmornar så man kan lätt sova till tio.
  Och visst blir man uppbunden, det är inte för alla ungdomar, men hunden är mycket viktigare och härligare för mig än massa utekvällar och resor. Lördagkvällar hemma med sambon framför en film med en gosig hund bredvid sig i soffan är så mycket bättre än dans och fylla. Men så tycker jag att jag verkar vara mycket äldre än mina 24 år ibland också 😛

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv