Follow my blog with Bloglovin

Framme till slut

Bussen var väldigt mycket försenad och ett stopp i tullen gjorde inte saken bättre. Det är bra att de är så noga på den norska gränsen, men idag kändes det lite som att de bara hade tråkigt. Alla fick visa leg, berätta vad de skulle göra i Norge, var de kom ifrån och vad de hade med sig. En hund gick och sniffade fram och tillbaka i bussen och när man äntligen trodde att de var klara fick vi gå ut ur bussen och ta ut allt vårt bagage och sedan bara stå utanför en stund för att sedan få komma in igen.

Jag blev lite frustrerad och skrev om detta till min dejt. ”Så du säger att de bara tuller”, svarade han. Haha. Kul kille. Ni som förstår norska förstår.

 

Jag var badass och tog denna bild:

 

20131130-005444.jpg

HAH! Living on the edge osv. Jag bara yoloar genom livet.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

 • Johanna

  |

  Alltså du är världsskön! Så himla mycket min humor över det här, yoloa vidare, så jävla rätt!

  Svara

 • Emma ❤️

  |

  Jag måste bara säga att jag tycker att det är jättekul att du verkar ha hittat en så fin kille som du tycker om. Du verkar så himla glad, du förtjänar verkligen detta! Hoppas att det går bra för dig sista vägen till Norge nu, kram!

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Fröken K | svensk amatörfotograf i Oslo

  |

  Det där irriterar mig varje gång. De stirrar en in i ögonen och frågar vad man har för business till Sverige (iallafall när jag åker från Norge till Sverige) och vad man ska göra där. Har lust att svara: Det ska du skita i, men då blir man väl bortforslad och får fingrar upp i rumpan.

  Svara

 • alexandra

  |

  om du åker till nordby i helgen måste du komma in på new yorker så jag få se dig! 😀

  Svara

 • Hanna

  |

  Hahhahaha!

  Svara

 • Robert

  |

  Riktigt scary bild där. 😉

  Svara

 • Jackie

  |

  De lär ju ha fått ett tips om att på bussen finns knark eller så eftersom de genomsökte så noga. Eller att Egoina fanns på bussen och de vågade inte be om autograf!

  Svara

 • cicci

  |

  Haha kul kille!

  Det där har hänt mig varenda gång jag åkt till Norge, det sjuka är att 3 av gångerna har det slutat med att alla går tillbaka och sätter sig i bussen och då ser man att det fattas en person, så de alltså behåller personen där. Alltid varit någon person som ser lite suspekt ut dessutom.

  Svara

 • Sara

  |

  Haha alltså det är så himla kul… Har åkt över gränsen tur och retur ganska många gånger sen jag bosatte mig här och ALDRIG blivit kontrollerad. Kommer säkert att bli kontrollerad nästa gång bara för att jag skrev detta nu…. 😉

  Svara

 • annika

  |

  Haha.. kul skämt 🙂

  Samma sak hände mig för något år sen när jag skulle hälsa på min syster i oslo 🙂

  Svara

 • Agnes

  |

  Haha, kul kille!

  Svara

 • viktoria

  |

  Haha gud va skön person du är!

  Btw om det är någon som kan förklara vad som menas med tuller? Kan inte norska o känner mig lite efter hehe..

  Kram och ha det så skönt o Norge 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Det betyder skojar 🙂

   Svara

 • mello

  |

  Hej :)Du får ju tänka på att det kommer in ca 60 ton (underdriver nu) olika typer av droger in till Norge varje vecka. det är inte lite. Det är därför tullen stoppar allt och alla, speciellt nu under vintertid. Kram

  Svara

 • Caroline

  |

  Kommenterar aldrig här men måste bara säga att du alltid får mig att skratta! Högt! Så jävla rolig 🙂

  Svara

 • Emelie

  |

  Visste inte att de var så hårda på gränsen. Har inte Norden genom Nordiska rådet att det ska vara passfritt med mera?
  De gånger jag har åkt över till Norge har det inte varit någon grej, bara åkt som jag skulle passerat en länsgräns. Fast det är i värmlandsskogarna förvisso 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   HAHAHHA!!! Vad kul!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv