Follow my blog with Bloglovin

Låg

Jag har en bajsdag idag, men jag vet inte varför. Känner mig allmänt låg. Och oproduktiv. Och irriterad. Dessutom är jag frustrerad över att det stinker rök i min lägenhet hela tiden utan att jag haft fönster öppna. Skulle kunna sätta upp en lapp i trapphuset, men tror inte det hjälper så mycket.

 

Kan inte ni berätta det roligaste som hänt er idag? Eller i veckan. Eller någonsin för den delen. Jag är inte den som är den.

 

 

Fick ett mobilskal av bästa läsaren! Carpe fucking Diem.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (82)

 • Jessika (Fillös)

  |

  Jag berättar något roligt från helgen då: Jag vann för första gången en dressyrtävling med min häst som jag ridit in helt själv! 🙂 Han är född här hemma och nu är han 7 år och börjar bli riktigt duktig! <3 Det är så roligt när något man kämpar med och lägger ned enormt mycket tid och energi på varje dag ger resultat! 😀

  Svara

 • Madeleine / Eleine

  |

  Något roligt?

  Idag när jag och min sambo var hos Emmy och klippte oss (tack vare ditt tips om henne, jättenöjda!), så skulle min sambo bli klippt. Hårstråna trillade ner på hans kappa som omslöt hans hals.. och klart, det började klia på näsan. Men han glömde ta ut handen, och det gick fort. Det slutade alltså med att han fick allt hår i ansiktet. Emmy garvade, och fick till slut ur sig att han är den första vuxna människan som gjort så i hennes stol.

  Ibland blir det kortslutning. Skitroligt!

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha! Åh!

   Svara

 • Wilma

  |

  Idag så kopierade jag och mina kompisar våra huvuden i kopieringsmaskinen… Lärarna blev inte glada:/ Men vi hade iallafall kul. 😀

  Svara

 • Filip

  |

  Jag åt vitlöksbröd idag! Jag vill inte påstå att det gjorde min dag, men det var ändå plus i kanten! 😀

  Svara

 • Josephine

  |

  En så himla fin underbar bra rolig grej är att jag numera bor i Hamburg i norra Tyskland och bara har två timmar till min bästaste vän (i cirka hela världen) som bor i Berlin. Innan bodde jag i Småland och hon i Berlin = stor distans. Men nu är vi ”återförenade” i samma land.
  (hoppas det gjorde dig lite gladare för det får mig att vilja skrika likt Ronja Rövardotter mest hela tiden)
  Puss

  Svara

 • Mirjam

  |

  idag har det väl nog inte hänt så mycket roligt. eller ja, vår fysiklärare hade världens roligaste exempel på en teori, jag satt och försökte hålla mig för skratt resten av lektionen. sen så var det lite roligt när vår religionslärare fällde en liten tår när han stod och talade om människans värde också. och ja, vi fick makaronilåda till skollunch, det var så gott! speciellt osttäcket som är högst upp.

  Svara

 • Anna

  |

  Igår var min 30-års dag, idag fick jag redo på att jag är gravid. Jag och min sambo ska bli mamma och pappa, en fantastisk känsla då vi försökt i ca 6 år. Jag är vi i ca v10 det betyder att inte bara jag fick en vacker 30 års present, bebisen är då beräknad 18 april 2014, två dagar efter min sambos födelsedag. 🙂 hoppas dagen vänder till något bättre, önskar dig en fin kväll och godnatt!

  Svara

  • Jonna

   |

   Åh, grattis! 🙂

   Svara

 • manda

  |

  Dagens höjdpunkt var att dricka en chai latte och mysa hemma med mina katter. Jag älskar hösten!

  Svara

 • Julia

  |

  Jag hade min första körlektion på trafikskolan idag och jag varken grät eller bröt ihop 😀

  Svara

 • Sara

  |

  Alldeles nyss hade jag tvättstuga i det här höghuset för ALLRA SISTA GÅNGEN, för imorgon får vi nycklarna till vår ALLDELES EGNA VILLA! 😀 Här luktar det oxå alltid rök, ska bli skönt att slippa’t. 😉
  Hoppas din morgondag blir bättre än idag. 🙂

  Svara

 • Isa

  |

  Roligaste i veckan:
  Igår gick jag in i 12:e graviditetsveckan, vilket innebär att risken för missfall minskar enormt! Har tre missfall bakom mig och jag kan verkligen andas ut nu. Visst, mycket kan hända fortfarande, men jag har passerat en milstolpe! 🙂

  Visst, det här är inget ”jag skrattar så tårarna sprutar”-moment. Däremot är det en riktigt bra händelse 🙂

  Svara

 • Mathilda

  |

  När vi inte orkade plugga längre funderade vi på hur det skulle vara om man kunde trycka runt allt fett man har på kroppen till valfria ställen. Till exempel få jääääättelånga fötter eller megapanna, eller ja, vad man nu tycker är snyggt.

  Svara

 • Emma

  |

  Jag har jobbat på studentpuben idag och funderat på om det verkligen är så att alla måste gå ut och äta här just idag när de har fått CSN… Det var ju inte heller så roligt kanske men det är lite fascinerande. Maten kostar typ 60 spänn så de borde väl haft råd med det igår också tänker jag?

  Svara

 • Fannie

  |

  Jag ska på min första blind-date imorn! Och det skall tydligen vara en bra kille. 😀

  Svara

 • Cissi

  |

  Jag har själv en riktig skitvecka och drömmer mig tillbaka till Australien som jag nyligen kommit hem ifrån efter att ha varit borta ett år. Vi var ett stort gäng människor som bodde på ett ”working hostel” mitt ute i ingenstans och då vi inte fick dricka alkohol på området så drog vi alla ner till stadens park vid ån innan vi gick vidare till puben. I Australien finns något som kallas ”Goon” vilket är ett skitbilligt men livsfarligt vin. För att göra en lång historia kort så drack jag alldeles för mycket av den varan under kvällen och morgonen därpå vaknar jag genomblöt i min säng och efter några minnesblickar så fick jag klart för mig att jag måste ha däckat intill vattnet, vaknat och ramlat i och sedan tagit mig hem. Och alla hade gått till puben och inte sett mig utan trott att jag var hemma redan. Jag hade tappat mina skor i vattnet och både min kamera och mobil som jag haft i jackfickan fungerade aldrig igen. Det blev såklart en hel del prat och en rolig historia!

  Svara

 • Fridah

  |

  Har börjat sticka en halsduk idag! 🙂 Jag hatade att sticka i skolan (och sög på de också), men både min gammelmormor, mormor och mamma var/är grymma på att sticka och jag har ju egentligen alltid velat vara kreativ och duktig på de planet. Så nu har jag börjat på vad som förhoppningsvis kommer bli en fet stor mysig halsduk, eftersom att jag aldrig hittat en tillräckligt stor i butik;)

  Svara

 • Natalie

  |

  Min bror bjöd på fika, sen gick jag hem o sov i några timmar.

  Svara

 • Emma

  |

  Kolla ventilationen. Om en granne röker inomhus i sin lägenhet kan det spridas i ventilationen in till din lägenhet 🙂
  Så du kan ju ta upp det med din bovärd om det stör dig.

  Svara

 • Fanny

  |

  Åt vit choklad idag, första gången på x antal månader sedan man åt godis x) himelskt gott.

  Svara

 • Marica

  |

  Det bästa som har hänt mig idag är att jag åt kladdkaka. Har varit sugen i flera dagar och nu äntligen! 🙂

  Svara

 • Muntergöka

  |

  BARA för att muntra upp dig ska jag berätta om min förvirring när mina rutiner störs. I somras flyttade jag runt mellan fyra boenden av olika skäl, det vart fullt ös, mkt jobb, fest osv.
  Vanemänniska som jag är blir jag helt knäpp av flyttandet och kaos råder. En dag hoppar jag ur duschen, dammsuger naken samtidigt som jag packar kläder eftersom jag ska sova i stugan den natten. Det ringer på dörren mitt i dammsugandet och jag snubblar genom hallen och öppnar dörren.
  Här blir det hemskt fel.
  I min egna lägenhet öppnas ytterdörren innåt, alltså vet jag att jag alltid kan öppna naken och dölja min kropp bakom dörren (jo det händer faktiskt). Men lägenheten jag befinner mig i DENNA gången har en ytterdörr som öppnas utåt….

  Svara

 • Malin

  |

  Min mamma föreläser om stroke. Idag berättade hon att hon skulle säga ”propp” men råkade säga ”snopp”. Fantastiskt roligt.

  Och min kollega! Hon var as stressad till jobbet och när hon kom in så trillade ett par trosor ut genom hennes byxben nere vid skon hahaha! Åh vilken dag det var…

  Och jag själv då, vid en föreläsning i en aula i en gammal skola, sten och marmor och grejer, så skulle jag visa min kompis att jag kunde ”rulla med magen” och råkar istället lägga värsta rapen. Kunde. Inte. Sluta. Skratta. Jag blev utkörd och till och med hemkörd. Skrattar fan än idag typ 15 år senare.

  Svara

 • Kira

  |

  Jag kom hem på kvällen och parkerade bilen bakom en annan bil, och skulle sedan hoppa smidigt mellan de två bilarna… Slutade med att jag fastnade i den andra bilens bakfönsters vindrutetorkare. HUR lyckas man med det?? 😀 skrattade i typ 10min åt min egen klumpighet, du får också!

  Svara

 • Sarah

  |

  Jag började på ett nytt extrajobb idag, och det kändes så spännande och bra (men svettades ca 80 liter pga stress). Jag såg dig på Helsing i lördags när jag var ute, men ville inte gå fram för jag var så full, haha, och visste att jag skulle säga något askonstigt om jag gått fram! Om jag kan försöka att lätta upp din dag lite idag, så såg du väldigt snygg ut iaf!! 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Haha åh! Tack! Lova att komma fram nästa gång 😀

   Svara

 • Elina

  |

  Jag träffade AmazingPhil idag, han som gör youtube videos! 😀

  Svara

 • B

  |

  Jag gillar att prata svengelska, ofantligt kul. Som i tisdags. Jag hade en väldigt lång dag och var så less. Med hela handen började jag då stryka min klasskompis på håret.
  Hon: Neeeej vad gör du?!
  Jag (med frustrerad röst): Jag vill petta dig.

  Engelskans pet och svenskans petting, fantastisk kombination! Speciellt under en lektion på universitetet.

  Hoppas att detta får dig att skratta Egoina, ’cause I sure did.

  Puss!

  Svara

 • Josefine

  |

  Min lägenhet brukade också stinka rök, pga grannar som rökte inomhus, fick tipset att ha ett fönster på glänt (tror det var för cirkulation eller lufttryck eller något liknande) och det funkade! Blev lite kyligt på vintern dock…

  Svara

 • Elisa svensson

  |

  Jag upptäckte i morse en liten fågel inne på vår inglasade balkong och hjälpte stackaren ut. Upptäckte även snart att jag på kuppenlåst mig själv ute. Det var svinkallt och jag hade leggins och tshrt (enbart!!) så jag svalde min stolthet, gick in till min granne som jag aldrig träffat och bad om hjälp.
  Det hela slutade med att jag och tanten satt och fikade i vardagsrummet, båda i pyjamas och kollade på nyhetsmorgon!
  Efter en timma kom min hyresvärd och låste upp för mig. En rätt komisk men trevlig morgon:)

  Svara

 • Linnea

  |

  Haha jag kan berätta en pinsam sak som hände mig för några veckor sedan. Jag hade åkt till seven eleven för att köpa creme fraiche. Jag var inte riktigt säker på om det fanns att köpa där så jag tänkte att jag frågar en som jobbar där. Det enda problemet var att när jag väl hade frågat en (som jag trodde var) personal så svarade hon att ”Nej jag vet inte det får du fråga en som jobbar här.”

  Jag skämdes ganska mycket. och till råga på det så hade de inte ens creme fraiche..

  Svara

  • Lena

   |

   Du kan trösta dig med att du iallafall har det bättre än mig. Har stesspluggar man till saftigaste tentan och tentaångesten ligger tjock 🙁

   Svara

 • Johanna

  |

  Det roligaste jag någonsin jag har gjort (eller detta kanske är mer efterblivet än roligt) det är i alla fall att när jag och min bästa kompis var små (okej, vi var 12) så hade vi en klubb som hete BK (blandklubben) Där vi bla gick runt och knackade dörr och frågade folk om dom hade husdjur och om dom hade det så ville vi ”intervjua” djuret och så antecknade vi allting i våran klubbbok! hahaha! Vet inte om jag ska skratta eller gråta!

  Svara

 • Caroline

  |

  Jag kan trösta dig med att du inte är ensam om att ha en dålig dag. För inte nog med att det redan imorse kändes som att hela världen låg på mina axlar så skulle jag plocka ner några flaggor från en hylla på lagret. En flagga fastnar i en plåtskylt som trillar ner på högkant och gör ett långt ärr och världens bula mitt fram i ansiktet där hårfästet börjat. Och tinnhårig som jag är är det omöjligt att dölja.. :S Och så skulle jag va duktig nu mot kvällen och jogga en liten runda i fina naturen, men tji fick jag för halvvägs träffar något blött mig i pannan som stinker ner på tröjan och ganska snart inser jag att det är fågelskit… Så nä, fy för denna dagen!!

  Svara

 • Robert

  |

  Haha, lite nördigt men jag gjorde framsteg med ett dataprogram här. Kändes bra. 😉

  Köpte nya sängkläder på IKEA. Kändes bra det också. 😉

  Svara

 • Sarah

  |

  Jag har så länge jag kan minnas aldrig haft ett par ljusa jeans, pga komplex över tanken att ljusa byxor får benen att se större ut.

  MEN idag köpte jag ett par! Och det kändes inte ens som en stor grej, vilket det hade gjort för ett par år sedan. Jag är glad och stolt över att jag äntligen är bekväm i min kropp, så himla skön känsla.

  Svara

  • egoina

   |

   YAAAJ! 😀

   Svara

 • Rebecca

  |

  När jag cyklade hem mina 11 kilometer från stallet lyssnade jag på en podcast för att döda lite tid. Den var jättekul och jag skrattade högt inombords. Det var ingenting jag direkt reflekterade över förrän jag kom in i en centralare del av staden och upptäckte att jag faktiskt skrattade högt inte bara inombords utan RAKT UT. Det var inte bara en person som slängde frågande blickar åt mitt håll, kan jag lova. Men det flesta verkade i alla fall roade.

  Hoppas du mår bättre imorgon. Jag har också varit rätt nere idag. Kramar!

  Svara

  • Amanda

   |

   Vad var det för podcast???? Vill också skratta så 🙂

   Svara

 • Martina

  |

  Roligaste som någonsin hänt mig? Det helt klart BÄSTA som någonsin hänt mig var när jag var 11/12 år och vi åkte och hämtade vår Golden Retriever-valp 🙂 Inget har hittills slagit den känslan. (Dock fick vi ta bort honom för två veckor sedan och det där emot var bland det värsta jag varit med om. Efter 12 år som min lillebrorsa.)

  Men jag kan berätta en kul sak som han brukade göra när han var valp!! När vi var ute i skogen på promenad och gick förbi bäckar, så stack han ner nosen i vattnet och bubblade massor 😀 Haha det såg så kul ut. Det bara bubblade runt hela huvudet på honom, vet inte varför han gjorde så 🙂 …

  Svara

 • Karin

  |

  Har tagit över en hund som var jätteöverviktig och hade ingen livslust. Idag var han som en helt annan hund, så glad och sprallig och försökte till och med jaga en kanin. Även om det var dumt gjort av honom så blev jag så glad att se honom så levande. Det gjorde iallafall min dag!

  Svara

 • Basen

  |

  Jag blev shoutoutad av självaste pellespersonliga.se!! Ett stort steg för en sån liten blogg som min.

  Hur var det i början på din bloggkarriär?

  Svara

  • egoina

   |

   Åh! Jag minns en gång när Alex Schulman nämnde mig på radion. Gjorde hela min dag (mitt år!!). Förstår att du är glad 🙂

   Svara

 • Jesse

  |

  ”The Fox” är seriöst veckans roligaste för mig. Min bror och hans tjej visade denna underbara låt för mig och jag ligger för tillfället med kramp i magen för att jag spelat musikvideon om och om igen och asgarvat!

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha jag vet! Love it!

   Svara

 • joanna

  |

  Min pojkväns syster och hennes fästman kom hem från BB idag, så vi fick äntligen hälsa på deras fem dagar gamla bebis. Det var första gången jag höll i en nyfödd, mitt hjärta smälte lite och jag fick sitta och blinka bort tårar hela kvällen. Sen är det ju kul att du gillar mobilskalet du fick av mig, blir jätteglad när folk uppskattar saker en lagt tid och arbete på. 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Men åh vad mysigt!!! Ja, tack igen. Älskar det 🙂

   Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • E L L I E

  |

  Jag gick med min kusin på Ikea och såg världens fulaste och största klistermärke på en bil. Jag ryckte min kusin i armen bakom mig och sa ”men guuud, kolla vilken hemsk bil”. Hör då min kusin skratta ihjäl sig typ 20 minuter bort och en röst som säger ”tack det är min bil”. Hade såklart snackat direkt med ägaren.

  Pinsamt då men rätt roligt när man tänker efter 😉

  Svara

 • Becky

  |

  Igår när jag shoppade lite på Lindex så utspelade sig följande..
  Kassörskan; Vill du köpa Rosa bandet? Du stödjer kampen mot Bröstmjölk!
  Jag; Haha, jag är mer för bröstmjölk, men Bröstcancer är jag gärna med och bekämpat.
  Kassörskan; Oj jisses, förlåt mig. Jag menade ju bröstcancer & inte bröstmjölk!
  Hon skämdes som en hund, men både jag & vännen som var med skrattade ihjäl oss nästan 😀

  Svara

 • maria

  |

  Åhh jag har också såna rökgrannar, vad gör man? Hyresvärden bryr sig inte alls och vågar inte sätta en lapp i trapphuset..

  Svara

  • Ronja W

   |

   Gå med i hyresgästföreningen! Dom kan nog hjälpa dig att klaga. Är som facket för hyresrätter. Eller fortsätt klaga på hyresvärden, tills hen ger sig. Du kanske kan prova att prata med någon annan granne, kan ju vara fler som stör sig på lukten? Är ju alltid bra att vara fler som klagar. Jag är själv rökare, men fattar fan inte hur folk kan röka inomhus! Det är helst fruktansvärt äckligt.

   Svara

 • ettplusblirfyra.blogspot.se

  |

  Vi har precis fått veta att vi väntar vårt andra barn. Inte ”haha” kul kanske men nåt som får mig att gå och le i smyg 😀

  Svara

 • caroline

  |

  Detta hände för ett tag sen men kan berätta det ändå haha! När jag var i Thailand med bland annat min 7 år äldre bror (vi skojar ALDRIG om sex, pratar aldrig om det, det existerar inte).
  När vi satt på en båt lästa jag boken 50 shades of Grey och min bror satt bredvid. Efter ett tag upptäckte jag att han läste boken också. Allt jag kunde tänka på var att det när som helst skulle bli hur snuskigt som helst. Två sidor senare säger min bror: Ska dom aldrig pussas?
  Då slängde jag igen boken och sa att det inte var den typen av bok….

  Svara

 • josefine

  |

  Jag bodde utomlands förra året och skickade vykort till farfar från varje plats jag besökte. Han gick bort för någon vecka sedan och i går på begravningen berättade hans sambo att han hade haft med sig vykorten överallt han gick och läste dom om och om igen med värdens lycka.

  Det tyckte jag var så himla fint mitt i sorgen.

  Svara

  • egoina

   |

   Åh, nu börjar jag typ gråta här. Vad fint <3

   Svara

 • Veronika

  |

  Idag gick det att ladda ner det första avsnittet av Criminal Minds säsong 9! Wohoo! Och imorgon kan man ladda ner The Big Bang Theory! Serie-hösten börjar komma igång på allvar! Snart har jag en anledning till att inte behöva gå ut på hela vintern!

  (Borde kanske gå till skolan, men det är inte lika roligt som att överdosera serier på datorn)

  Svara

 • L I L I J A

  |

  Det kanske är någon i huset som röker under köksfläkten?

  En småkul sak som hände mig (eller halva ica..) när jag jobbade i kassan häromdagen var när två småpojkar på 6-7 år gick fram till vensafen (maskinen där man trycker ut lappar till cigg/snus/läkemedel) & utropade högt: ”DE HAR KONDOMER HÄR!!!!!” – helt lyckliga! Sen gick de fram till min kollega som satt i kassan mittemot mig & bara ”Har ni det?! Har ni KONDOMER här???”. Sen pratade de om kondomer hela vägen ut från butiken.. Haha. De var helt fascinerade & lyckliga även om de då inte köpte några.. Kan säga att jag & kunden jag hade i kassan, när pojkarna babblade på, garvade högt medan min kollega mest satt & rodnade & försökte hålla sig för skratt 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  Kolla med ditt bolag om ni har fläktar på taket som ska dra ut luften. Om ni har det och de stannat kan det vara orsaken till att det luktar då går nämligen grannarnas lukt in till dig.

  Vi har det så och när de står still så luktar det rutten bäver i badrummet för grannen röker.

  Värt att kolla iaf!

  På tal om bajsdag. Cheer up! Den är ju redan slut!!

  Svara

 • Amanda

  |

  Börjat lära känna en ny klasskompis. När vi sitter o pratar så råkar jag spotta på henne… Ni vet när man ser hur en droppe sticker iväg.. Haha jättepinsamt. Bad direkt om ursäkt o fortsatte babbla. Sedan på en gemensam föreläsning satt jag o gäspade o mitt tuggummi trillade ut o landade i knät. Hon såg detta också, haha.

  Svara

 • louise

  |

  jag flyttade till Berlin igår, och saknar skåne jättemycket!!! så jag tänkte att det kan få dig att må lite bättre eftersom du är kvar där 🙂 skåne är bäst..

  Svara

 • Lisa m

  |

  Hm ~ någonting som var himla gulligt var när jag var ute med min häromdagen. Han är gammal nu så han gör inte så mycket väsen av sig och går relativt långsamt om han inte har vaknat på den glada sidan vilket han hade gjort just den här dagen. Vi lekte och hade det roligt tills min telefon började ringa ~ och han är inte så förtjust i när jag pratar i telefon när vi är ute så helt plötsligt hör jag en bjällra som låter hur högt som helst och då ser jag att han har hittat en katt som han tror sig vill leka med ~ men den vill ju inte leka med honom förstås.

  Så jag står och ropar samtidigt som jag pratar i telefon men jag ser bara min hund springa runt i en cirkel viftandes på svansen med katten framför som springer runt i samma cirkel med bjällran på sig som bara låter högre och högre. Det var riktigt roligt att se! 😀

  Svara

 • Mici

  |

  Jag fick reda på idag att jag slipper vara pank nu i höst och vinter! Efter en del strul med CSN fick jag rätt och kan äntligen köpa en fucking mascara…(ja, det blir den du tipsade om för några dagar sen)

  Yay 😀

  Svara

 • P

  |

  Känslan av att vara nykär typ.

  Svara

 • Jonna

  |

  TOG KÖRKORT IMORSE är så glad 😀

  Svara

 • Felicia

  |

  Min vecka är helt jävla övergrym för vi gör ett grupparbete i plugget nu och mina gruppkompisar är 30 respektive 35, och jag är liksom bara 20. De är hur roliga som helst och vi har haft heta samtalsämnen om fertilitet, graviditet, barnuppfostran, föräldrarollen och allt sån där som jag absolut aldrig hamnar att diskutera med mina andra 20åriga kompisar. 😀

  Svara

 • Emmely

  |

  Hej! Det roligaste som hänt på länge kommer här. Igår var jag på apoteket för att äntligen köpa något mot mina onormala flytningar. Ja, jag har dragit ut på detta eftersom jag tycker det är sjukt pinsamt. Vet egentligen inte varför jag tycker det är så pinsamt, men fått för mig att personalen skulle tänka något i stil med ” Såå ung och redan problem?!. Herregud!”Men nu stod jag alltså där tillslut och undrade för mig själv vilka av de två alternativen jag skulle välja. Plötsligt går en pensionär förbi mig med en rullator och fnäser lite åt mig. Jag fattar då ingenting, han kan väl ändå inte se vad jag står och håller i??. Utan tänker ” J*vla surgubbe!” och när min blick flackar tillbaka på asken så ser jag det självklara! Ovanför asken med naturaliserande ph-balans för ”lilla Emmely” hänger vibratorer i alla dess färg och former! Rodnar litegrann och vid kassan då jag självklart kommer bakom honom utbrister han ” så det blev inget?” med en fräsig ton. Och jag bara tänker ” DET SKA DU SKITA FULLSTÄNDIGT I!!!!” Samtidigt som jag är skäms. Herregud, jag skulle bara se till min lilla ph-balans. Inte köpa vibratorer..

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha men gud. Jäkla surgubbe!

   Svara

 • Tove

  |

  Det roligaste eller bästa i dag var när jag fick choklad av en vän. Svingott var chokladet (lindts nya caramel + sea salt). 🙂

  Svara

 • Boel

  |

  Min filosofi och Samtida kulturuttrycks lärare svarar detta varje gång en frågar vad det blir till lunch:
  ”Det blir pizza”, och det blir aldrig pizza!! Sjukt elakt, första gångerna gick man på det, haha!

  Och han sa även en gång när vi råkade komma in och diskutera igelkottar (fråga mig inte varför).
  ”Jag satt och kollade i fyra timmar när igelkottarna parade sig, det var jätte intressant…. Oj, där lät jag som världens pervo”, skrattade så sjukt mycket.

  Han är dessutom världens bäst hörsel, om man säger något lågt så hör han det ändå. As creepy, haha 😀

  Svara

 • Julia

  |

  Skulle hämta pojkvännen vid tåget. Satte mig lite väl hastigt på en bänk, vilket ledde till en fet flis i skinkan. Kunde inte ta bort den med tanke på folket runt omkring. När vi kom hem gick jag på toa och fick inte bort flishelvetet. Jag går ut, drar ned byxorna och lägger mig på mage på sängen. Pojkvännen börjar självklart asgarva när han ser orsaken. Kändes fett fel att ligga med arslet i vädret och be honom ta sig en ordentlig titt, med tanke på att vår relation är rätt färsk…

  Svara

 • Nat - i London

  |

  Dagens roligaste: När äldre tant sätter sig bredvid mig på bussen, trots att alla andra säten är tomma, vänder sig mot mig, och viskar ”do I smell like garlic?”… Det gjorde hon, men det vågade jag inte säga.
  Månadens roligaste (äckligaste): När jag och min pojkvän var i Madrid förra veckan, kvart i sex på morgonen sätter han sig upp, och kaskadspyr över mig, och hela sängen. Typ fem gånger. Jag gick ifrån att ”what the fuck Nick” till att asgarva mitt i allt äckel, Han minns inget, men jag tror adrig jag kommer kunna äta paella igen.
  Om inte detta muntrade upp lite, så funkar denna video ALLTID http://www.youtube.com/watch?v=a_bwh2RYBWw

  Svara

 • Annica

  |

  Hade med mig en egen smoothie till mötet på jobbet idag. Skulle dricka av den, smoothien vägrade komma ut, jag böjde den högre upp och hela skiten flög ut rätt på mitt ansikte och ner på mina kläder i en enda explosion. Sååå jag var röd och kladdig av bärsmoothie och fick gå och köpa ett nytt linne för mitt linne var såklart vitt (innan smoothien) och vi skulle ha kickoff med andra företag om en timme.. WONDERFUL 😛

  Svara

 • Sarah

  |

  Jag läste ”Jag har bajsat idag, men jag vet inte varför.” Funderade på om du inte bajsar varje dag och blev lite förvånad. Sen läste jag meningen igen och insåg mitt misstag. Otroligt töntigt, men det gjorde min dag lite roligare såhär i pluggandet. (och så sitter jag och läser din blogg ist för att plugga…)

  Svara

 • Sara

  |

  Min dag har varit helt galen idag.
  Vi skulle ha första provtentan (jag läser första året i juridik på handels i gbg).
  Är på plats 40 min innan det börjar, inser att jag inte har mitt leg..

  Får springa till min cykel, cykla till färjan, cykla hem, springa upp för trapporna, hämta leg, springa ner, cykla till färjan, åka över och cykla i uppförsbacke hela vägen till tentasalen vilket resulterar i extrem mjölksyra och svett som efter ett spinningpass…
  In i salen jag kommer ca 3 min innan det börjar och min klass på 250 pers sitter där och stirrar på mig, smått leende och en del är förvånade över att jag är så svettig och illröd i ansiktet.. flåsandes..

  MEN jag hann.

  Kram på dig!

  Svara

 • Lilly

  |

  Jag har en rolig och även pinsam historia att berätta. På ICA där jag jobbar så finns det maskiner där kunderna tar ut papper på cigaretter, snus eller kondomer som de sen lämnar fram i kassan och betalar för. När jag jobbade i kassan för ett par månader sedan så kom det en kille som såg ut att vara ca 20 år, med ett sådant papper. Jag scannade det och utan att titta på skärmen så frågade jag honom om han hade legitimation med sig. Då fick jag en väldigt frågande blick av honom, varpå jag slängde en blick på skärmen och såg att det var ju inte cigaretter han ville köpa, utan kondomer! Jag blev med ens röd som en tomat och kunde knappt hålla mig för skratt! Lyckligtvis verkade han ju tycka det var komiskt också och det var sent på kvällen så det var inga andra kunder där. När han hade gått därifrån så började jag och kassörskan mitt emot mig asgarva. Haha, det var en riktigt pinsam miss av mig men det var oerhört kul också!!!

  Svara

 • Ronja

  |

  Det roligaste jag kommer på i skrivande stund är för några månader sen (innan sommarlovet) då alla var så trötta. Jag och mina kompisar hade dock överskottsenergi och vi satt ute vid skåpen. Vi sjöng (inte vidare bra direkt) skrattade högt och hoppade runt överallt. Sen fanns de en bänk med högt ryggstöd som någon flyttat ut och min kompis skulle hoppa över den. Hon bedömde inte avståndet så vidare bra och mitt i luften inser hon att hon inte når ner till marken. Så raklång på sidan åker hon i backen och reser sig snabbt upp och kollar om någon såg det. De värsta var att en klass hade precis slutat och kom ut precis i tid för att bevittna detta. Vi andra som såg detta skrattade ju så vi tjöt för de såg så jäkla kul ut! Min kompis klarade sig bra och även hon skrattade åt det. Skrattar lika högt baa jag tänker på det! Haha

  Svara

 • Julia

  |

  gick på blinddate/kompisdate med en som nyss flyttat till lund och blev inbjuden på inflyttningsfest imorrn, SÅ PEPP för hon va jättesnäll och det känns så bra att träffa nya människor och det mesta känns faktiskt väldigt bra just nu.

  Svara

 • Gabriella

  |

  Jag flyttade till Oslo för två månader sen för att börja jobba som direktsäljare. Alltså får jag träffa så otroligt mycket roliga människor hela tiden! Här i veckan var jag hemma hos en man, då fick jag första gången höra uttrycket ”hybelkanin” vilket fick mig att bryta ihop TOTALT av någon underlig anledning. Något annat som också fått mig att skratta högt var när vi hade en tävling där man kunde vinna en elektronisk duppeditt. Det måste vara ett utav de bästa orden jag någonsin hört.

  En annan rolig sak är att en kille som jag jobbar med inte riktigt har snappat upp alla ord och uttryck än, så det blir lite tokigt då och då. Hans första dagar på jobbet så fick han gå i rygg med oss andra säljare. Då vi säljer alarm så pratar vi ofta om oblater. Det tog några dagar innan han vågade fråga varför vi var så nyfikna på om folk hade underlater hemma. Man ska inte skratta åt andra, men det något jag sent kommer att glömma!

  Svara

  • egoina

   |

   Hahaha! Vet inte vad det är, men kul missförstånd 🙂

   Svara

 • Amanda

  |

  Jag har varit i Tyskland hela veckan med så bra personer och bara haft det skitkul hela tiden!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv