Follow my blog with Bloglovin

Veckorevyn Blogawards

Galan var så himla fint uppstyrd. Allt var verkligen perfekt. Är så stolt över att få skriva i VR! En bra goodiebag fick vi också, jag ska visa den sen.

 

Prisutdelningen började med att Guldpennan delades ut. Förutom min vanliga scenskräck var det ganska hemskt med tanke på hela omständigheten med Kristian och så. Jag var faktiskt väldigt förvånad när de sa mitt namn. Jag ville visa hur uppriktigt glad jag var, samtidigt som jag vill respektera den känsliga situationen. Hoppas det lyste genom. Tim filmade mitt tal, ska se om jag kan få filmen och lägga upp den.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild lånad från isabelles.nu.

 

 

Sen var det efterfest och då slutar jag som bekant att ta bilder.

 

 

 

 

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

 • Jonna

  |

  Idag började jag med en ny sida i min bok. Min bok om att få bli mig själv igen.

  ” Livet är en resa inte en destination”

  Följ med när jag skriver min mentala bok, jag skriver med glädje jag skriver med sorg.

  http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

  Svara

 • Jessika

  |

  Förstår att det kändes väldigt roligt och samtidigt ledsamt! 🙁 Grattis igen, du skriver jättebra så du var helt klart värd priset!

  Svara

 • Robert

  |

  Fina bilder! 😀

  Svara

 • Alda.K

  |

  Förlåt för att jag frågar men vad är det som har hänt? , hänger inte riktigt med.

  Svara

 • Bella

  |

  Vem är Kristian? Och varför var det ledsamt?
  Du behöver inte förklara om det är personligt. Grattis 🙂

  Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • smakensombaken

  |

  Alltså han förtjänade guldpennan det kan jag hålla med om men han är ju död nu, materiella ting hjälper ju inte han blir glad i graven precis. Nån som är levande som du ar ju mer nytta av den stoltheten. Om jag hade varit Kristian hade jag sett att nån din levde fick den gåvan, men vad vet jag alla är ju olika :/

  Svara

 • klara

  |

  Grattis grattis grattis! Men jag förstår inte, vem är kristian och vad är det som har hänt?

  Svara

  • Matilda

   |

   Kristian är en bloggare och han dog i cancer för några dagar sen 🙁

   Svara

 • emma

  |

  först vill jag klargöra att jag verkligen verkligen tycker egoina är värd priset, så det inte missuppfattas, och jag älskar henne. så.
  men jag tycker det är hemskt när jag läser kommentarerna och folk inte vet vem kristian är. för ert eget bästa så borde ni ta del av det han skrivit på hans blogg, hans bok, hans sommarprat, hans intervju i värvet och hans musik. en helt fantastisk människa som dog för knappt en vecka sedan men hann sätta djupa spår i många människor under tiden han levde.

  så gör nu det.

  Svara

 • Helene

  |

  Kul att du vann ändå. 🙂
  Tradigt när man hörde om bemötandet av Clara Henry.. 🙁

  Svara

  • egoina

   |

   Ja, det var tråkigt 🙁 Jag kommenterade under inlägget.

   Svara

 • WEBPRESENT

  |

  Har du fått filmen med ditt tal? 🙂

  Svara

  • egoina

   |

   Tyvärr inte än 🙁

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv