Follow my blog with Bloglovin

Tröst-höst-shopping

Nu ska jag och Rebecca iväg och höstshoppa lite. Jag behöver det för att bli pepp inför hösten (skolan börjar på måndag!!!) och för att jag inte ska lägga mig ner i en hög och gråta.

 

Älskar hur bra Rebecca känner mig förresten. 1) Hon ringer och väcker mig vid halv 12 efter att ha skickat ett sms som jag inte svarat på. ”Jag sover”, säger jag. ”Jo, jag vet. Men du ska vakna nu”, svarar hon. 2) Sen säger hon att vi ska skynda oss lite, men inte behöver överdriva och tillägger att ”det betyder att du ska in i duschen inom sju minuter”. 3) Sedan smsar hon mig under tiden vi fixar oss och uppdaterar mig om hur långt hon kommit.

 

Det är vad jag behöver det. Tydliga strukturer.

 

 

Tänkte gå med underhåret rakt idag. 50/50-style. Snyggt?

 

 

Hahaha näääädå. Gick ni på den lätta?

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Lou

  |

  Vad står det på ditt skal? 🙂

  Svara

  • Joanna Kauppi

   |

   Åh, det där är ju skalet som jag designade! Trodde inte att det hade kommit fram. 😀 Detta gjorde min vecka!

   Svara

   • egoina

    |

    Åhhhh är det från dig? Läste brevet när jag fick det, men hittade det inte nu när jag faktiskt satte på skalet. Älskar det oavsett!! Tack <3

    Svara

    • Joanna Kauppi

     |

     Åh, tack! Vad glad jag blir! 🙂

     Svara

 • Robert

  |

  Ja, det gjorde jag. 😉

  Ser snyggt ut. 😉

  Svara

 • fanny

  |

  fina, fina du 🙂

  Svara

 • Christin

  |

  Fint hår du har! 🙂 när du stod med plattången började jag tänka på det videoklippet du la ut när du ramlade då du skulle visa hur man gjorde håret på ett visst sätt. Får mig alltid att skratta! Dock mindre roligt att det gjorde ont 🙂 haha.

  Svara

 • F.

  |

  Fin du är i håret Egoina! 😀

  Svara

 • Sandra

  |

  Vad är det för plattång du använder :0 produkter i håret?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv