Follow my blog with Bloglovin

Sista besöket

Min nageltjej…eller ex-nageltjej eftersom hon numera kommer att jobba i Ystad (buhu!) håller på att öppna en egen salong som jag vill tipsa om.

 

Hon är fantastiskt duktig och en så himla underbar tjej. Jag hoppas verkligen att det går bra för henne.

 

Så ni som bor i närheten kan väl spana in hennes hemsida HÄR. Annars hittar ni hennes Facebooksida HÄR.

 

 

Mina naglar senast jag var där. Hennes blogg hittas HÄR också förresten.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Skall genast boka in ett besök! 😉

  Svara

  • Robert

   |

   FÖRST! 😀

   Svara

 • Hamdi '

  |

  vill också ha fina naglar!

  Svara

 • Veronika

  |

  Hon ska öppna precis här nedanför mig. Kanske man får gå dit och fixa sina naglar.

  Svara

 • viktoria

  |

  sökte på ”sveriges kändaste bloggare” ditt namn dyker upp och jag går in här! Efter att jag suttit nu i säkert en timme och läst så undrar jag: VARFÖR HAR JAG ALDRIG SETT DIG FÖRUT???? Du är en underbar bloggare som ser det roliga i livet! Heja Heja!

  Svara

  • egoina

   |

   Tack!! Glad jag blir! 😀

   Svara

 • Lisa

  |

  Hej! Jag undrar om du inte kan ge lite tips till alla oss som börjar högskola/universitet nu. Jag börjar på måndag och är oerhört nervös. Har du något man bör tänka på, något som du önskar någon hade förvarnat dig om?

  Tack för en super bra blogg!

  Svara

 • Jennie

  |

  Här kommer en liten reklamkommentar, men jag behöver er hjälp!

  Om bara 46 dagar åker jag som volontär till Ghana och jag behöver er hjälp! Hjälp mig att kunna hjälpa barnen. Läs mer om mina idéer på: http://jrosendals.blogg.se/2013/august/pa-vag-mot-stora-aventyr-2.html.

  För den som bara tycker det är intressant så kommer jag att blogga en hel del om mina upplevelser i det omtalade Afrika, bara att komma in och läsa, kommentera och följa med i mina upplevelser!

  Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv